Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- X

vaje,kaip megstu humusa po Izraelio wub.gif stengiuosi praeit parduotuvejnes suvalgyciau per karta visa indeli ir bala zino kiek kcal gauciau blink.gif biggrin.gif

siandien
pusryciams:kriause,melionas,konservuiotas persikas ,viskas uzpilta naturaliu jogurtu (300)
pietums:svieziu darzoviu salotikes su grudeta varske ir kalakutiena(500) ir juodo sokolado ir keletas saldainiu(350)
vakarienei :dietinis pudingas (300)

viso1450
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2008 11 25, 23:11)
O avižirniai tai čia tokie panašūs į žirnius išvaizda, tik didesni? Geltoni?
O kokio jie skonio? Kaip žirniai? Skanu? Nu kažkuri juos skaičiau, kad virėt  ax.gif

Panasu, kad tie patys 4u.gif As nesu virusi, konservuotus perku blush2.gif Ir humusa indeliuose perku, nors esu ir pati dariusi. O skonis toks siek tiek riesutinis tu avinzirniu g.gif bet nepasakyciau, kad kazkoks ypatingas.

QUOTE(eglincia @ 2008 11 25, 23:18)
vaje,kaip megstu humusa po Izraelio wub.gif  stengiuosi praeit parduotuvejnes suvalgyciau per karta visa indeli ir bala zino kiek kcal gauciau viso1450

As irgi labai megstu wub.gif Siandien jau puse indelio iskabliavau blush2.gif
Atsakyti
Cia daro realius stebuklus.
http://www.linijaspo...ioms_suliekneti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shoei: 26 lapkričio 2008 - 08:26
Eglinčia,
jaučiu aš sunervinsiu tave su tuo pudingu visai smile.gif
Parašyk tiksliai kokios firmos perki prašau ax.gif
Tai tuos miltukus sumaišai su pienu ir paskui valgai? O kiek kcal turi 100 jau pagaminto gėrio? Tarkim su liesu pienu 4u.gif Nu noriu palygint kas yra dietinis ir nedietinis pudingas. Ir kiek tu jo suvalgai vakarienei? kiek 100g?
Atsakyti
as perku Amway firmos.ten yra miltuku pakeliai ir ant vieno to pakelio pilasi 250g pieno ,raso kad su 0.3% riebumo tokioj porcijoj yra 275kcal,bet as pilu riebesni,tai aisku daugiau man gaunas 4u.gif tipo jei laikais labai grietos dietos,tai galima 2 dienos valgymus situ dalyku pakeist,jei nelabai grieztos,tai viena arba siaip kada nori
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 11 26, 13:09)
as perku Amway firmos.ten yra miltuku pakeliai ir ant vieno to pakelio pilasi 250g pieno ,raso kad su 0.3% riebumo tokioj porcijoj yra 275kcal,bet as pilu riebesni,tai aisku daugiau man gaunas  4u.gif  tipo jei laikais labai grietos dietos,tai galima 2 dienos valgymus situ dalyku pakeist,jei nelabai grieztos,tai viena arba siaip kada nori

Supratau 4u.gif
Nu amway aš neradau, bet radau kitokio, kur 100g iki 100kcal užpilant 1.5proc pienu. pabandysiu kurią dieną vakarienei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kankorezis: 26 lapkričio 2008 - 16:56
na as tai sociai valgyt noriu ax.gif kas is tu 100kcal biggrin.gif

o mano siandien
pusryciai(beveik pietus)-avizine kose su sviestu (250)
kadangi pusryciai labai velyvi,tai pietus nusikele i vakariene,o diena buvo:pamela(150),veliau vafliai su sokoladu(400)
pietus-vakariene salotos su grudeta varske (250) + duona(150) ir batonelis kitekat (250)

viso:1450kcal
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 11 26, 17:30)
na as tai sociai valgyt noriu  ax.gif  kas is tu 100kcal  biggrin.gif   

o mano siandien
pusryciai(beveik pietus)-avizine kose su sviestu (250)
kadangi pusryciai labai velyvi,tai pietus nusikele i vakariene,o diena buvo:pamela(150),veliau vafliai su sokoladu(400)
pietus-vakariene salotos su grudeta varske (250) + duona(150) ir batonelis kitekat (250)

viso:1450kcal

Manau, žinai kas ne taip? ax.gif Trūksta daržovių, karšto maisto, per daug saldumynų (su tokiu maisto kiekiu) manau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Eglinčia, dar man vis į akis krinta, kad tu salotas su varške valgai. Papasakok kas ten per salotos? Nes man kažkaip neskamba tas derinys ir nesiderina biggrin.gif
Ir kokia tu šaunuolė, va šešta vakaro ir jau prisidavei, kad daugiau nebevalgysi thumbup.gif
Atsakyti
nu pries sporta prisidaviau,kad poto jei nebegrisciau biggrin.gif
o jo,zinau as siandien savo klaidas,nes atsikeliau labai velai ,tai tiems pietums laiko dar nebuvo...o kitom dienom buna silto maisto,pvz vakar salotos buvo su silta kalakutiena biggrin.gif bet va uzsimaniau sriubos,gal ryt aks isvirs...

o salotos labai skanu,tiesiog visokios darzoves,alyvu aliejus,daug citrinos sulciu ir grudeta varske,dar galima kokios siltos mesytes...o sita recepta is treneres Aistes pavogiau,jei prisimeni tokia 4u.gif
Atsakyti
N aš šiandien irgi belekaip valgiau:

pus: bandelė, nes kitko nespėjau, tai stovint susikimšau - 200
pietums du kiaušai su bandelė ir paprika - 310
pavakariai jogurtas 75
vakarienei varškė saldi 375
viso 1000
ai, dar tris sausainius sulaižiau su kava blush2.gif
Atsakyti
per mazai kaloriju,reikejo kokiu salotu sugrust dar ,bet ziuriu ir tu skanumynais siandien mitai,as jau nuo ryt ryto kose vel pradesiu biggrin.gif
Atsakyti