Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- X

Tai, kad nebuvo kada, o kai buvo laiko tai neturėjau ką valgyt, tai teko tenkinti stuo kas po ranka buvo doh.gif
o dar nesportuoju doh.gif
Atsakyti
o ka,ten neturi kur sportuot???nera klubu?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 11 27, 00:51)
o ka,ten neturi kur sportuot???nera klubu?

Nu kaip... Ir yra ir nėra... Yra, bet dirba iki 7-8val vakaro. O aš grįžtu namo tik 7val. tai kaip ir yra, bet aš nueit nebegaliu. Be to pliaupia lietus nuolat, tai nė lauke pasivaikščiosi, nieko.. Dar baseinas yra, bet per brangus, stipendija neleidžia eit doh.gif Tai namie ant kilimuko guliu ir kojas kilnoju lotuliukas.gif
Atsakyti
o boze,ir ilgai taip gyvensi?neisivaizudoju gyvenimo be sporto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 11 27, 01:08)
o boze,ir ilgai taip gyvensi?neisivaizudoju gyvenimo be sporto  blink.gif

Nu žinok keista be proto lotuliukas.gif Vakarais laiko yra, neįprasta, nežinia ką veikt biggrin.gif
Nu kojas pakilnoju. O ką daryt, kad kitaip sąlygų nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2008 11 27, 18:31)
Nu žinok keista be proto  lotuliukas.gif  Vakarais laiko yra, neįprasta, nežinia ką veikt biggrin.gif
Nu kojas pakilnoju. O ką daryt, kad kitaip sąlygų nėra  doh.gif

Mankštą kokią ax.gif Atsilenkimus, pritūpimus... Vis judėjimas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tai kilnoju kojas, darau atsilenkimus ir dar biškį rankom su buteliais vandens pratimų padarau, tai pusvalandis išeina. bet jau taip nefaina vienai namie doh.gif
Atsakyti
Kamuoli gali nusipirkti ta dideli, treniruotems 4u.gif
Atsakyti
Norėjau lanko, bet neradau doh.gif Visą miestą išvaikščiojau lotuliukas.gif
Kamuolį mačiau, bet man jis nepatinka, net sportkluby nemėgdavau to kamuolio. Tai ir nepirkau, nes jau man ant žemės geriau mankštintis negu ant kamuolio blush2.gif O va lanko tai labai noriu ax.gif Kitą savaitgalį varau po Berlyną palankstyt, tai jau tikrai nusipirksiu thumbup.gif
Atsakyti
siandien
pusryciams sasi pusryciai su pienu neriebiu (400)
pietums rugstyniu sriuba su 2 riekem duonos (300) vafliai (400)
vakarienei daug salotu su grudeta varske ir 2 riekem duonos(450)
ir dar buvo alaus (120)
viso 1670kcal
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 11 28, 01:26)
siandien
pusryciams sasi pusryciai su pienu neriebiu (400)
pietums rugstyniu sriuba su 2 riekem duonos (300) vafliai (400)
vakarienei daug salotu su grudeta varske  ir 2 riekem duonos(450)
  ir dar buvo alaus (120)
viso 1670kcal

laba, noreciau paklausti kaip tas salotas darote su grudeta varske, ar skanu ax.gif
Atsakyti
nu man tai labai skanu,siaip galima vietoj grudetos varskes bandyt mocarela..bet man labai skanus,susipjaustyt darzoves,alyvu aliejaus,daug citrinos sulciu,prieskoniu ir ant galo varske thumbup.gif

siandien neprisidavinesiu,nes jauciuosi labai prasikaltus ir nenoriu prisiminti ka valgiau,nes busiu visam savaitgaliui sugniuzdyta,pasitaisysiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti