Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 21:34)
Prisiekiu, nei karto nebumbėjau, o Jūs jau apkaltinot. Niekada jokio priekaišto nebuvo. Per tuos metus nei vieno. Tik laukiau ir laukiau, kada meluos, kada išduos. Neištvėriau galiausiai. Neįmanoma gyventi su išdavyste.

Cia priskaldytos malkos is to kad parasiau BUTENT. Ar as jus kur kaltinau, apie priekaistus rasiau?

Nors Priklausomos minciai pritariu, kaip ilgai galima gyventi zmogui su amzinos kaltes jausmu, kai tau neduoda apie tai uzmirsti, zmogus gi ne kirvepiantis jaucia, jei ir tyliai priekaistaujama.

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 21:40)
Tikrai neprivalau atleisti. Nes tada nusižeminčiau, ir smarkiai. Moonte, Jūs kartais mane labai stebinate, švelniai tariant, savo... piktumu, nesupratingumu ir t.t. Aš neatleidau, ir žinote, didžiuojuosi tuo ir labai džiaugiuosi. Nes kitaip nebūčiau sutikusi dabartinio, puikaus žmogaus. Matomai, reikėjo būti stipriai, skirtis su išdaviku, ir man buvo atlyginta smile.gif

Ir vel piktos, cia panasiai kaip su "Butent" pirmu atveju.

O kaip su jusu pakantumu, kitu klaidoms? AR jus tuo labai pasizymite?

Nes jus nemylejote, tik imitavote meile. Ir aciu dievui kad issiskyrete, leidot zmogui gyventi be jusu "meiles".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gruodžio 2010 - 20:56
QUOTE(Eslanda @ 2010 12 26, 19:45)
Turiu draugę, kuri jaunystėj buvo ne kartą neištikima fiziškai savo vyrui, bet tas laikotarpis jau praėjo, dabar ji pavyzdinga žmona, net susilaukė vaikelio. Vyras žinoma nieko nežino ir niekada nesužinos.

Ką norit tą sakykit, bet ta moteris visą gyvenimą ir pragyvens mele. Kaip gali žiūrėti žmogui į akis žinodamas, kad gulėjai su kitu (ir ne kartą!!) ir vaidinti pavyzdingą šeimą.. fui. O melas kaip adata, kartais išlenda iš šieno kupetos, tas kas padaryta niekur nedingsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LandL84: 26 gruodžio 2010 - 21:19
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 21:11)
Ką norit tą sakykit, bet ta moteris visą gyvenimą ir pragyvens mele. Kaip gali žiūrėti žmogui į akis žinodamas, kad gulėjai su kitu (ir ne kartą!!) ir vaidinti pavyzdingą šeimą.. fui. O melas kaip adata, kartais išlenda iš šieno kupetos, tas kas padaryta niekur nedingsta.

Na nemanau, kad išlys. Vyrą ji savo myli, dabar laimingai gyvena, kas padaryta, tas padaryta. Apie tai niekas nežino, išskyrus tuos vyrus ir mane, nes ji mano geriausia draugė.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 22:11)

Jau viena karta cia pasakojau viena is savo stereotipiniu istoriju, E. Zolia gyvenimo istorija, jis turejo dvi moterys, viena buvo zmona, kita meiluze kuri pagimde jam du vaikus. Jis mire pirmas, meiluze is paskos, tikroji zmona uzaugino ju vaikus, suteike issilavinima, aprupino vaikus palikimu.

Tuo ir pasizymi zmogiskumas, o ne blusinejimasi "gyvenimo srutuose" melavo-nemelavo, isdave-neisdave... Tirka meile nugali viska.
Papildyta:
QUOTE(Eslanda @ 2010 12 26, 22:14)
Na nemanau, kad išlys. Vyrą ji savo myli, dabar laimingai gyvena, kas padaryta, tas padaryta. Apie tai niekas nežino, išskyrus tuos vyrus ir mane, nes ji mano geriausia draugė.

Cia elementarus kersto poreikis. Kuris riboja zmogaus siela, ir paralyzuoja sugebejima atleisti.

Jei zmones laimingi ir viskas gerai reikia tik pasidziaugti. Juk nesvarbu kokiais keliais link santarves seimoje ejo svarbu, kad padare isvadas, ismoko pamokas, ir dabar laimingai gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Eslanda @ 2010 12 26, 20:14)

Tokie fizikos dėsniai - veiksmas yra lygus atoveiksmiui. Jūs galbūt galite būti užtikrinta dėl savęs, bet kaip dėl tų vyrų g.gif Dabar viskas gali atrodyti gražu, gal pati moters paskui išsiduos.. juk niekada nežinosi kas ir kaip pasisuks smile.gif

QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 20:19)
Jau viena karta cia pasakojau viena is savo stereotipiniu istoriju, E. Zolia gyvenimo istorija, jis turejo dvi moterys, viena buvo zmona, kita meiluze kuri pagimde jam du vaikus. Jis mire pirmas, meiluze is paskos, tikroji zmona uzaugino ju vaikus, suteike issilavinima, aprupino vaikus palikimu.

Tuo ir pasizymi zmogiskumas, o ne blusinejimasi "gyvenimo srutuose" melavo-nemelavo, isdave-neisdave... Tirka meile nugali viska.

doh.gif Ir jūs tai laikote pavyzdinga istorija, iš kurios galbūt kiekvienam reikėtų pasimokyti? lotuliukas.gif O istorijos stereotipine pavadinti negalima, nes ji nėra stereotipinė. Galbūt turėjot omeny 'tipinė'? biggrin.gif Manau, tikrai mylintys žmonės nesidairo į kitus ir neištikimybės nuotykių neieško.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 22:30)
doh.gif Ir jūs tai laikote pavyzdinga istorija, iš kurios galbūt kiekvienam reikėtų pasimokyti?  lotuliukas.gif O istorijos stereotipine pavadinti negalima, nes ji nėra stereotipinė. Galbūt turėjot omeny 'tipinė'?  biggrin.gif Manau, tikrai mylintys žmonės nesidairo į kitus ir neištikimybės nuotykių neieško.

O jus dar nezinojote, kad mano postai visi stereotipiniai... Keista? Bet jei gerai pamenu, ar tik ne jus apdovanojot siuo epitetu.

O kuo jusu gyvenimas yra pavyzdingesnis uz Zolia ir jo moteru? AR mazai mes zinome istoriju apie meiles trikampius. Galim, kad ir Majakovski ir jo moteris atsiminti mirksiukas.gif

Is to ka skaiciau, jusu meiles suvokimas yra ganetiniai supaprastintas. Kol geras, pavyzdingas tol gerai, o kai neatitinka jusu reiklavaimu, spyris i subine. Jei vadovautis tuo, tuomet negali nesutikti, taip. Bet ar taip yra meile, abejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gruodžio 2010 - 21:37
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 20:36)
O jus dar nezinojote, kad mano postai visi stereotipiniai... Keista? Bet jei gerai pamenu, ar tik ne jus apdovanojot siuo epitetu.

O kuo jusu gyvenimas yra pavyzdingesnis uz Zolia ir jo moteru? AR mazai mes zinome istoriju apie meiles trikampius. Galim, kad ir Majakovski ir jo moteris atsiminti  mirksiukas.gif

Is to ka skaiciau, jusu meiles suvokimas yra ganetiniai supaprastintas. Kol geras, pavyzdingas tol gerai, o kai neatitinka jusu reiklavaimu, spyris i subine. Jei vadovautis tuo, tuomet negali nesutikti, taip. Bet ar taip yra meile, abejoju.

Visų jūsų 1000 su trupučių postų neskaičiau, tad nežinau biggrin.gif
Mane meilės trikampiai nežavi? Ar aš keista? lotuliukas.gif
Sakot mano meilės suvokimas yra supaprastintas? Tai taip išeina, kad čia nieko tokio apgaudinėti, mylėti keletą vienu metu, nesirūpinti sergant ir t.t.. hmm, matyt čia kažkur giliai pakastas stebuklingasis meilės apibrėžimas g.gif Paskutinių jūsų dviejų sakinių nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 20:55)
Cia priskaldytos malkos is to kad parasiau BUTENT. Ar as jus kur kaltinau, apie priekaistus rasiau?

Nors Priklausomos minciai pritariu, kaip ilgai galima gyventi zmogui su amzinos kaltes jausmu, kai tau neduoda apie tai uzmirsti, zmogus gi ne kirvepiantis jaucia, jei ir tyliai priekaistaujama.
Ir vel piktos, cia panasiai kaip su "Butent" pirmu atveju.

O kaip su jusu pakantumu, kitu klaidoms? AR jus tuo labai pasizymite?

Nes jus nemylejote, tik imitavote meile. Ir aciu dievui kad issiskyrete, leidot zmogui gyventi be jusu "meiles".

Taip, Moonte, ačiū Dievui, kad išsiskyriau ir negyvenu su išdaviku. Nes sunku laukti kitos išdavystės, sunku gyventi su melu, sunku, neįmanoma su apgaule. Kai mylėjai, o tave sąmoningai sumindė. Aš tik vieną dalyką laikau labai kvailu - išdavyste laikyti klaida.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 22:30)
Ir jūs tai laikote pavyzdinga istorija, iš kurios galbūt kiekvienam reikėtų pasimokyti?

taip.
mane ji zavi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 20:43)
neteko sužinoti ar įtarti. bet manau, kad būtų šokas. bliaučiau turbūt ilgai ir gailėčiausi savęs dar ilgiau. ir viskas priklausytų nuo jo noro. jei jam būtų dzin-ką gi, viskas aišku. o jei ne-abu lipdytumėm šukes.

Papildyta:
o aš nusižeminčiau.
o jei jūs būtumėt likus viena? nesutikus dabartinio puikaus (kol nenuėjo kairėn  biggrin.gif ) žmogaus? kaip tada su tuo atlyginimu už išdidumą?
Vaikų, kaip supratau, neturite.

Vaikų neturiu. Ir dėkui Dievui, neliko jie kančioje. O apie sulipdymą taip manau: ar naujas indas geriau vandenį neša, ar dužęs ir klijuotas? Iš dužusio tik duženos ir lieka. Ir gerai, nes kitaip nebūčiau sutikusi savo dabartinio žmogaus. Jūs tik teoriškai mąstote, o aš praktiškai. Ir dėkui Dievui, linkiu Jums tik teorijos smile.gif

O gerb. Moontei linkiu paprasto žmogiškumo ir supratimo. Nestandartinimo. Mažiau pykčio, daugiau gerumo. 4u.gif Mažiau kaltinimų, tiesiog... suvokimo ir tiek. Galvoju dažnai, nors moters nepažįstu, na kodėl toks žmogus piktas, kodėl tiek daug piktas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 26 gruodžio 2010 - 21:45
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 26, 20:41)
taip.
mane ji zavi ax.gif

Ar norėtumėt pati tokį gyvenimą gyvent?
Atsakyti