Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(vikusia21 @ 2009 07 31, 18:44)
nu va uzsisakiau teorijos testa rugpjucio 21 thumbup.gif

sekmes mirksiukas.gif ash kaip tik norejau dabar vairavima uzsisakyti, bet interneto puslapio rekonstrukcija iki antradienio rolleyes.gif kaip tycia.. wink.gif
Atsakyti
aciu aciu wub.gif tos sekmes man tikrai prireiks drinks_cheers.gif
tikiuosi ir tu issilaikysi vairavima wub.gif
Atsakyti
sveikutes, domiuosi ir as teisiu laikymusi UK... susiradau puslapiuka, kur atsiuncia FREE lesson info pack. gal jus zinot kas jame bus? Ir man jis naudingas, kaip pradedanciai? smile.gif bandyciau siustis is cia http://www.learnerdr...n_to_drive.html
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2009 08 01, 20:54)
sveikutes, domiuosi ir as teisiu laikymusi UK... susiradau puslapiuka, kur atsiuncia FREE lesson info pack. gal jus zinot kas jame bus? Ir man jis naudingas, kaip pradedanciai? smile.gif bandyciau siustis is cia http://www.learnerdr...n_to_drive.html

Nu nemanau, kad kazkas naudingo bus, bet jei nori gali uzsisakyti, juk nemokamai. Speju bendra info, kaip ir visur, ir reklamines broshiuros.
Atsakyti
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 08 01, 22:38)
Nu nemanau, kad kazkas naudingo bus, bet jei nori gali uzsisakyti, juk nemokamai. Speju bendra info, kaip ir visur, ir reklamines broshiuros.

jau uzsisakiau,ziuresiu kas ten bus smile.gif
Atsakyti
pagaliau uzsirasiau pas vairavimo mokytoja,moteris pasitaike.sunkiai susiradau laisva mokytoja.
pirma pamoka apturesiu tik rugpjucio 27 doh.gif
Atsakyti
islaikiau teorija siandien thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nei viena ziuriu nebevairuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 14:39)
islaikiau teorija siandien thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
nei viena ziuriu nebevairuoja unsure.gif

Labukas, sveikinu!!!! thumbup.gif Ar sunku buvo, papasakok ispudzius mirksiukas.gif
Atsakyti
testo dalis buvo lengva,padariau tik viena klaida thumbup.gif o va hazardo galvojau neislaikysiu,paskutinio klipo neuzskaite,nes per daug veliaveliu spaudziau.surinkau 46 taskus smile.gif per plauka kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 17:07)
testo dalis buvo lengva,padariau tik viena klaida thumbup.gif o va hazardo galvojau neislaikysiu,paskutinio klipo neuzskaite,nes per daug veliaveliu spaudziau.surinkau 46 taskus smile.gif per plauka kaip sakant biggrin.gif

Na saunuole thumbup.gif O tu mokinaisi is tu disku???klausimai tokie patys buvo??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurida28 @ 2009 08 21, 14:11)
Na saunuole  thumbup.gif O tu mokinaisi is tu disku???klausimai tokie patys buvo??? mirksiukas.gif

sveikinu Vikusia!!! saunuole mirksiukas.gif jurida, klausimai lyyygiai tokie patys buna mirksiukas.gif
o as praktini uzsisakiau jau testa rugs 16. tikiuosi, pasiseks unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 14:07)

as testo 2 klaidas buvau padariusi, o hazard score 59 pas mane smile.gif
Atsakyti
premium aisku,kad islaikysi vairavima wub.gif tuo labiau,kad ilgai vazineji!
labai susijaudinau kai dariau hazarda.tai ne kas ir gavos doh.gif
Atsakyti