Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 15:01)
labai susijaudinau kai dariau hazarda.tai ne kas ir gavos doh.gif

na ir kas, nesvarbu, svarbiausia, kad islaikei ir viskas.
Atsakyti
Jo saunuole vikusia, svarbu islaikei 4u.gif As uzsisakiau diskus, laukiu kada ateis.Ilgai uztrukot besimokydamos tas taisykles??? mirksiukas.gif Premium, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
as dar ir knyga is ebay esu nusipirkus,tai pora sykiu perskaiciau,lengvai i galva sutilpo taisykles,ir viska buvau ismokus.pasipraktikuosi testa ant disko kartu su hazardu ir mokesi ciki piki.apie menesi,gal truputi maziau thumbup.gif
Atsakyti
jurida gal jau vazineji su instruktorium? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 22:25)
jurida gal jau vazineji su instruktorium? ax.gif

O tai imanoma neislaikius teorijos???
Papildyta:
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 21:46)
as dar ir knyga is ebay esu nusipirkus,tai pora sykiu perskaiciau,lengvai i galva sutilpo taisykles,ir viska buvau ismokus.pasipraktikuosi testa ant disko kartu su hazardu ir mokesi ciki piki.apie menesi,gal truputi maziau thumbup.gif

O kas ten per knyga??kaip vadinasi?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurida28 @ 2009 08 21, 20:29)
O tai imanoma neislaikius teorijos???
Papildyta:
tai aisku,kad galima,svarbu provisinal licence turi smile.gif
O kas ten per knyga??kaip vadinasi?? g.gif

vadinasi DRIVING THEORY TEST FOR CAR DRIVERS.virselis pusiau baltas pusiau melynas ir dar yra raudona masinyte su L raide ant kapoto.labai papigiaiskai nusipirkau,uz pora svaru dar plius pristaymas,tai viso kainavo 3,5 svaru thumbup.gif
klausimai identiski(zodis zodin)kaip tikram teste.
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 23:40)
vadinasi DRIVING THEORY TEST FOR CAR DRIVERS.virselis pusiau baltas pusiau melynas ir dar yra raudona masinyte su L raide ant kapoto.labai papigiaiskai nusipirkau,uz pora svaru dar plius pristaymas,tai viso kainavo 3,5 svaru thumbup.gif
klausimai identiski(zodis zodin)kaip tikram teste.

O geras, nezinojau, kad galima be teorijos testo, reikes pasiziureti tada. smile.gif O tu butinai parasyk, kaip tau pirma vairavimo pamoka praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar turiu toki klausima ax.gif kai pildziau provisinal licence forma,man atrodo buvo klausimas ar nesioji akinius,tai parasiau kad ne(neatsimenu ar tiksliai buvo toks klausimas,o jei buvo,tai ats buvo ne).po kokio menesio okulistas israse akinius.tai ar reikai pranest institucijom ar ne?nes kai teorija mokinaus tai buvo toks klausimas,kad reik pranest ar kazkas panasaus.
gal tik nusisnekejau blush2.gif
drauge prigasdino,kad jei neisskaitai numeriu uz 20 metru,tai atima laikinas teises ir nebeleidzia mokintis doh.gif
o jei atrodo,visa gyvenima gerai matai,o pasirodo,kad ne! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 23:58)
dabar turiu toki klausima ax.gif kai pildziau provisinal licence forma,man atrodo buvo klausimas ar nesioji akinius,tai parasiau kad ne(neatsimenu ar tiksliai buvo toks klausimas,o jei buvo,tai ats buvo ne).po kokio menesio okulistas israse akinius.tai ar reikai pranest institucijom ar ne?nes kai teorija mokinaus tai buvo toks klausimas,kad reik pranest ar kazkas panasaus.
gal tik nusisnekejau blush2.gif
drauge prigasdino,kad jei neisskaitai numeriu uz 20 metru,tai atima laikinas teises ir nebeleidzia mokintis doh.gif

Oi net neisivaizduoju, gal geriau pasiskambinti ir pasiklausti, o tai po to jei atims tai gaila gi. 4u.gif Mano akys tikiuosi geros, net neisivaizduoju, bet parasiau, kad neturiu jokiu sveikatos sutrikimu.
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 21, 20:58)

atimt gal neatims, bet juk per egzamina reikia perskaityt numerius is tam tikro atstumo, jei nematysi is karto failed busi. Taip, taisyklese apie tai yra,paskambink ir paaiskink kaip nutiko, sutvarkys ir galesi toliau sau mokytis, laikyt egza ir vairuot, tik su akiniais. butinai paskambink! Juk bet kokiu atveju, nevazinesi be akiniu, jei gerai nematai.
"If your eyesight condition should worsen and you cannot read a number plate or you lose any of your field of vision you must write and tell the DVLA. " taigi pasitikrink, ar matai numerius is 20 metru, gal dar tu pakankamai gerai matai g.gif direct.gov.uk yra forma, gali uzpildyti ir siusti pastu.
as irgi is pat pradziu galvojau, kad reikia butinai teorijos pries pradedant mokytis vairuot doh.gif gerai, kad greit issiaiskinau, kad nereikia ir nuejau mokintis, o teorija paskui islaikiau tik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 22 rugpjūčio 2009 - 17:48
akinius israse nesiot kai skaitau,ziuriu tv...astigmatike esu,bet lyg ir viska izlibinu.
bet reiks tikrai pasiskambint.
butinai parasysiu,kaip sekesi pirma pamoka thumbup.gif
Atsakyti
paziurejau dvd,ten yra praktinis testas ir rodo numerius uz 20 metru,tai dar iziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti