Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(kristinija @ 2010 04 06, 15:09)
As manevrus mokinuosi, vajetus, vajetus, prisiparkuoti kosmaras man doh.gif  Eina sau snd nejauciu kaires kojos cool.gif O dar snd vos i sikna neivaziavo , sustojau (vos neviduri sankryzos doh.gif ) Kazin kas butu jei taip atsitiktu unsure.gif Nors jauciu instruktore apsidraudus belekaip  smile.gif

O kiek pamoku jau tu turejai ir po kiek valandu vazineji? As vis suku galva kiek cia man tu pamoku reiks.. g.gif
Del ivaziavimo, tai tau niekas nepriklausytu, cia butu jau instruktores atsakomybe, nes kai ir pagalvoji logiskai, mes gi ziopliai pirma karta pasoditi prie vairo, savaime suprantama, kad reakcija gal kur ir letesne, o jos toks darbas pastebet visas klaidas anksciau uz visus kitus ir jas istaisyt..
Atsakyti
QUOTE(Kristinuca @ 2010 04 06, 13:39)
vikusia21, kaip paciai sekasi mokintis?

kita penktadieni vairavimo egzaminas jau laukia ax.gif oi dabar mokinuos issijuosus lotuliukas.gif
man rodos nervai pakis koja ir neislaikysiu. per "egzamina"su instruktore vazinejau kaip makaulen gavus doh.gif jin man sako suk i desine,o as suku i kaire,jin sako suk i kaire,as suku i desine,tai jauciu per tikra bus kazkas panasaus.galvoju gal raminamuju isgert pries,sesuo is lt homeopatiniu parveze g.gif
Atsakyti

As manevrus mokinuosi, vajetus, vajetus, prisiparkuoti kosmaras man doh.gif

O taip man irgi... nors atrodo toookie lengvi kai su instruktoriaus pagalba darau o kai jis nieko nesako tai nusivinguriuoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 06, 15:47)
kita penktadieni vairavimo egzaminas jau laukia ax.gif oi dabar mokinuos issijuosus lotuliukas.gif
man rodos nervai pakis koja ir neislaikysiu. per "egzamina"su instruktore vazinejau kaip makaulen gavus doh.gif jin man sako suk i desine,o as suku i kaire,jin sako suk i kaire,as suku i desine,tai jauciu per tikra bus kazkas panasaus.galvoju gal raminamuju isgert pries,sesuo is lt homeopatiniu parveze g.gif

oj tai jau greit.. man instruktorius irgi sake uzsiregistruot jau nes dar apie 4 savaites laukt reik.. bet manau kad dar reik daug mokytis o plius show me tell me net nesimokiau dar smile.gif
Atsakyti
as puse show me tell me klausimu nesuprantu,reik kad kas paaiskintu savais zodziais,lyg ir instruktore turetu padet.viena neatsakysiu uzskaitys minor mistake,du neatsakysiu irgi 1 minor mistake,tai per daug nesijaudinu.o kiek tu laiko vairuoji Kristinuca?
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 06, 16:29)
as puse show me tell me klausimu nesuprantu,reik kad kas paaiskintu savais zodziais,lyg ir instruktore turetu padet.viena neatsakysiu uzskaitys minor mistake,du neatsakysiu irgi 1 minor mistake,tai per daug nesijaudinu.o kiek tu laiko vairuoji Kristinuca?

na taip instruktorius tikrai turetu padet... as nzn seip neskaiciuoju nes nenoriu suzinot kiek isleidau jau biggrin.gif o seip visad po 2 val nu gal 10 pamoku nebus gal ko,kios 6,7 .. dar kartais su saviskiu pasivazineju.. reik pasidaryt ta insuransa kad galeciau mokytis ant jo masinos(t.y i miesta vaziuot) kolkas nelabai legaliai smile.gif
Atsakyti
tai tu tikras beibis lotuliukas.gif
aisku,kad drauskis ant saves,nereiks tiek daug pamoku imti,piniginei lengviau 4u.gif
Atsakyti
as nesuprantu kaip jus taip greit ismokstat vazineti, as koki 15 pamoku turejau, bet jauciu dar minumum dvigubai tiek tai tikrai tikrai reikes cool.gif ar cia tokia vista niekaip man nedaeina. g.gif

O as is pradziu dukart i savaite po 1 val, paskutiniu metu triskart per savaite po 1 val.
Atsakyti
jau esu atvazinejus apie 34 valandas,nepasakyciau,kad mazai g.gif as po 15 valandu tik isikirtau kaip zmoniskai vazinet lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites o kodel nuo 45 klausimo ten pridetos tos istorijos? cool.gif g.gif
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 06, 21:52)
jau esu atvazinejus apie 34 valandas,nepasakyciau,kad mazai g.gif as po 15 valandu tik isikirtau kaip zmoniskai vazinet lotuliukas.gif

ai sumaisiau as jus, gavojau Kristinuca po 10-ties pamoku i egza eina kita savaite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 06 balandžio 2010 - 21:05
QUOTE(kristinija @ 2010 04 06, 19:21)
as nesuprantu kaip jus taip greit ismokstat vazineti, as koki 15 pamoku turejau, bet jauciu dar minumum dvigubai tiek tai tikrai tikrai reikes cool.gif  ar cia tokia vista niekaip man nedaeina. g.gif

vidurkis siaip 60 valandu, jei su vyru nevazineji rolleyes.gif ir siaip, kuo daugiau meteliu, tu valandeliu, tiketina, daugiau reikes, nesiparink, kiek reikes, tiek ir imsi mirksiukas.gif
sekmes visoms laikancioms ir laikysiancioms ateity.
vikusia, raminantys gal ir nebloga mintis, jei esi jautresne, tik issibandyk pavazinet ju isgerusi, paziurek, ar budrumo tau nesumazins g.gif as i paskutini (sekminga) laikyma jau ejau calms isgerusi, viskiek koja spurdejo nerealiai lotuliukas.gif
kristinuca, o tau tai susikoncentruot reikia biggrin.gif o tai jau laikei siandien, nu ir kaip bigsmile.gif
Atsakyti

nea neisiu kita sav as tik uzsiregistruosiu jau, instruktorius sake kad galiu pradet seip jau beveik viska moku tik dar manevrus ir sankryzas (kuriu mano rajone nerandam:D) reik pasipraktikuot ir show me tell me tai tiek, o vairuot tai gerai sake jau vairuoju..

Papildyta:

kristinuca, o tau tai susikoncentruot reikia biggrin.gif o tai jau laikei siandien, nu ir kaip bigsmile.gif
[/quote]

Aissstute siandien laike nzn laukiam ziniu as jau teorija islaikius smile.gif
Papildyta:
premium kiek anksciau skaiciau tema tai tu jau islaikius... tai kaip sekasi vazinet ? ar jau drasi kelyje? pavydziu baltu pavydu jau nesulaukiu kada ir man pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinuca @ 2010 04 06, 20:53)
Aissstute siandien laike nzn laukiam ziniu as jau teorija islaikius smile.gif

ai, na taip, susimaisiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristinuca @ 2010 04 06, 20:55)
premium kiek anksciau skaiciau tema tai tu jau islaikius... tai kaip sekasi vazinet ? ar jau drasi kelyje? pavydziu baltu pavydu jau nesulaukiu kada ir man pasiseks smile.gif

taip, islaikiau as sausio men., nevazineju kol kas, nes masinos neturiu, vaziavom vasari i tolima kelione, po jos ketinom isigyt, bet kai grizom, ivykiu cia tokiu pas mus buvo, vel keliavom verysad.gif , tai va taip ir neisigijom dar, jau kai turesiu, butinai papasakosiu, nors isivaizduoju, kad baisoka bus biggrin.gif
ai, ir dar pavydet tai man nera ko, as tik is 4-o karto blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 06 balandžio 2010 - 22:02