Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

Nu mergos, ateinu atsiputus wub.gif karsta.gif Islaikiau, rankos pradejo drebet tik atsisedus ir jaudulys uzpuole lotuliukas.gif lotuliukas.gif Teorijos surinkau 50 is 50, o hazard surinkau 59 is 75 karsta.gif Nu kaip man palengvejo.. ax.gif Ant teorijos vieno klausimo taip blaskiaus, taip blaskiaus, tarp 2 ats, bet aciu D pasirinkau gera galiausiai lotuliukas.gif O del to case study prideto nuo 45 klausimo, tai as taip ir likau nesupratus kam ten jis buvo mastau.gif nu papasakojo, kad vaziuoji ten, pasuki ten, apsisuki, ir sustoji pavalgyt i pub'a, nes nespesi jau valgyt pasidaryt mastau.gif tai galvoju, nu tai ka cia man reikia daryt db, bet tiesiog tuos klausimus atsakiau likusius ir viskas.. Nu paskui pagalvojau, kad tie like 5 klausimai buvo susije su tuo pasakojimu, nes ten pasakojime school pravaziuoji, ir po to klausimas apie school, vaziuoji bus lan pasakojime ir klausimas apie bus lane, tai jauciu cia tik taip tarp kitko tas case study.. Siaip testas nesunkus, visi klausimai kaip mokomajame, aisku, kai ten nueini, tai biski pasidaro baisu, bet linkiu visoms visoms islaikyti 4u.gif Nu db eisiu prie vazinejimo mastau.gif reikia susirasti instruktoriu pirmiausiai, net nzn nuo ko pradeti.. mastau.gif
Atsakyti

taip, islaikiau as sausio men., nevazineju kol kas, nes masinos neturiu, vaziavom vasari i tolima kelione, po jos ketinom isigyt, bet kai grizom, ivykiu cia tokiu pas mus buvo, vel keliavom verysad.gif , tai va taip ir neisigijom dar, jau kai turesiu, butinai papasakosiu, nors isivaizduoju, kad baisoka bus biggrin.gif
ai, ir dar pavydet tai man nera ko, as tik is 4-o karto blush2.gif doh.gif
[/quote]

nesvARBU IS KELINTO SVARBU KAD ISLAIKEI IR TURBUT PUIKIAI VAIRUOJI.. TIK KAD NEPASIMIRSTU PER TA LAIKA KOL NEVAIRUOJI
Papildyta:
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 06, 21:24)
Nu mergos, ateinu atsiputus  wub.gif karsta.gif Islaikiau, rankos pradejo drebet tik atsisedus ir jaudulys uzpuole  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Teorijos surinkau 50 is 50, o hazard surinkau 59 is 75 karsta.gif Nu kaip man palengvejo..  ax.gif Ant teorijos vieno klausimo taip blaskiaus, taip blaskiaus, tarp 2 ats, bet aciu D pasirinkau gera galiausiai  lotuliukas.gif O del to case study prideto nuo 45 klausimo, tai as taip ir likau nesupratus kam ten jis buvo mastau.gif nu papasakojo, kad vaziuoji ten, pasuki ten, apsisuki, ir sustoji pavalgyt i pub'a, nes nespesi jau valgyt pasidaryt mastau.gif tai galvoju, nu tai ka cia man reikia daryt db, bet tiesiog tuos klausimus atsakiau likusius ir viskas.. Nu paskui pagalvojau, kad tie like 5 klausimai buvo susije su tuo pasakojimu, nes ten pasakojime school pravaziuoji, ir po to klausimas apie school, vaziuoji bus lan pasakojime ir klausimas apie bus lane, tai jauciu cia tik taip tarp kitko tas case study.. Siaip testas nesunkus, visi klausimai kaip mokomajame, aisku, kai ten nueini, tai biski pasidaro baisu, bet linkiu visoms visoms islaikyti  4u.gif Nu db eisiu prie vazinejimo mastau.gif reikia susirasti instruktoriu pirmiausiai, net nzn nuo ko pradeti.. mastau.gif

Ooo SVEIKINIMAI dideliausi drinks_cheers.gif thumbup.gif saunuole!!! pasiziurinek internete daug ju yra nebutinai ten AA ar red... smile.gif super kad islaikei
Atsakyti
nuosirdziausi sveikinimai Aissstue thumbup.gif laukiau ziniu is taves kaip per savo egzamina lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 06, 21:24)
O del to case study prideto nuo 45 klausimo, tai as taip ir likau nesupratus kam ten jis buvo mastau.gif nu papasakojo, kad vaziuoji ten, pasuki ten, apsisuki, ir sustoji pavalgyt i pub'a, nes nespesi jau valgyt pasidaryt mastau.gif tai galvoju, nu tai ka cia man reikia daryt db, bet tiesiog tuos klausimus atsakiau likusius ir viskas.. Nu paskui pagalvojau, kad tie like 5 klausimai buvo susije su tuo pasakojimu, nes ten pasakojime school pravaziuoji, ir po to klausimas apie school, vaziuoji bus lan pasakojime ir klausimas apie bus lane, tai jauciu cia tik taip tarp kitko tas case study..

o kas cia per daiktas, as kai laikiau pries metus tokio dalyko nebuvo dar unsure.gif 50 normalu testo klausimu+ hazardai ir viskas, jokiu istoriju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 06, 23:24)
Nu mergos, ateinu atsiputus 

nu saunuole! pavarei liuksiskai! 50 is 50. thumbup.gif ir hazzard'us sauniai!

Dekui kad paaiskinai jog ten tik tarp kiko tas pasakojimas. galvojau gal ko neisikaiciau blush2.gif

Atsakyti
sestadieni vel mock testa darysim,tai isgersiu raminamuju,paziuresiu kaip jausiuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 06, 23:35)
sestadieni vel mock testa darysim,tai isgersiu raminamuju,paziuresiu kaip jausiuos g.gif

sekmes! pabandyk, ir pasidalinkpo to, nes man irgi prireiks rolleyes.gif
Atsakyti
paciam egzamino gale atsakinejau i klausimus,bet jie buvo grynai statistikai.nepamenu tiksliai apie ka ten,bet tikrai ne apie pub'us g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aciu uz padrasinimus 4u.gif

Va, ka tik nugriebiau geguzes 8 dienai (sestadieniui) teorijos egzamina - matyt, kazkas atsauke drinks_cheers.gif O tai jau 3 kartus atsaukiau, gal 4-tas nemeluos biggrin.gif Dabar reikia susiimti cool.gif

Ai, dar norejau paklausti... Nuo kada jus manevrus pradejot daryti? Atvazinejau 20 valandu ir tik pradejom apsisukima ir isukima atbulomis unsure.gif Cia tokiais tempais ir vyks viskas? g.gif
Siaip stengiuosi save ikalbeti, kad jokiu ziedu nebijau, jokiu greitkeliu nebijau lotuliukas.gif Vairuoti man patinka, o ir instruktore visai nieko dabar atrodo, nors is pradziu tai buvau uzpykus ant jos rolleyes.gif Sake, vers mane greiciau suktis su egzais, t.y. kad teorija issilaikyciau ir bookinciausi praktini egza bigsmile.gif Is vis maniau, kad zaliuke kokia, nes pirma pamoka pasigyre, kad masina neseniai pirkta. O paskui isaiskejo, kad apie 16 metu instruktoriauja blush2.gif Ir kad 4 masina per visus tuos metus. Kazkaip keista net: atrodo, turetu savo masinos gaileti ir saugoti, o ji man tik kalbina, kad nekreipciau demesio i tuos "slenkscius" ir spausciau lotuliukas.gif Buvau prisiklausius, kaip instruktoriai dreba del savo masinuku, tai maniau, bus patenkinta, kad pristabdau pries "gulincius policininkus" lotuliukas.gif Ir kad pavaru dezes nemalu (mano tevo zodziai) rolleyes.gif

Vienu zodziu - spiriat visos man i sikna, kad eiciau teorijos mokintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedMa: 07 balandžio 2010 - 15:37
QUOTE(RedMa @ 2010 04 07, 16:35)

Ai, dar norejau paklausti... Nuo kada jus manevrus pradejot daryti?

specialiai pasiemiau kortele ir paskaiciavau. as nuo 14-tos pamokos pradejau.Snd 17-ta pamoka ir antra manevra mokinaus. Sekancia pomoka jau kita mokins.
Atsakyti
Mergaites aciu uz sveikinimus 4u.gif oro_buckis.gif
QUOTE(premium @ 2010 04 06, 21:35)
o kas cia per daiktas, as kai laikiau pries metus tokio dalyko nebuvo dar unsure.gif 50 normalu testo klausimu+ hazardai ir viskas, jokiu istoriju biggrin.gif

nu kazkokia nesamone ideta, nuo 46 klausimo, langas buna perskirtas vertikalia linija i 2 dalis, ir vienoj pusej parasyta tokia istorija, o kitoj klausimas ir atsakymai (nu kaip ir visi pries tai) ir ta pati istorija eina per likusius 5 klausimus, tai as tik taip primeciau, kad klausimai siek tiek susije su ta istorija, kazkaip man pasirode beprasmiskas dalykas.. mastau.gif
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 06, 21:35)

Vikusia21 laikysim kumscius uz tave 4u.gif Su raminamaisiai tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet as tokia skystu blauzdu irgi, jauciu ir man reiks.. lotuliukas.gif
Atsakyti
RedMa spiriu i sikna,eik teorijos mokintis lotuliukas.gif saunuole,kad stengiesi mokintis,nors ir vyras nepritaria thumbup.gif
tikrai velai tave mokina manevrus g.gif man parode apie 10 pamoka,gal truputi anksciau,tik bay parking ismokau,kai egza uzsisakiau.as ant instruktores pykau,kad labai letai viska mokina ir nevercia bookintis praktinio lotuliukas.gif
labai labai bijau dual cariagway doh.gif
Kristinijaman korteliu neduoda g.gif
Aissstutebe raminamuju niekaip neapsisuksiu lotuliukas.gif dar dziaugiuosi,kad koja ant sankabos nedreba,tai gesciau kas penkias minutes lotuliukas.gif
dekui uz palaikyma mergaites drinks_cheers.gif
Atsakyti