Nu mergos, ateinu atsiputus
Islaikiau, rankos pradejo drebet tik atsisedus ir jaudulys uzpuole
Teorijos surinkau 50 is 50, o hazard surinkau 59 is 75
Nu kaip man palengvejo..
Ant teorijos vieno klausimo taip blaskiaus, taip blaskiaus, tarp 2 ats, bet aciu D pasirinkau gera galiausiai
O del to case study prideto nuo 45 klausimo, tai as taip ir likau nesupratus kam ten jis buvo
nu papasakojo, kad vaziuoji ten, pasuki ten, apsisuki, ir sustoji pavalgyt i pub'a, nes nespesi jau valgyt pasidaryt
tai galvoju, nu tai ka cia man reikia daryt db, bet tiesiog tuos klausimus atsakiau likusius ir viskas.. Nu paskui pagalvojau, kad tie like 5 klausimai buvo susije su tuo pasakojimu, nes ten pasakojime school pravaziuoji, ir po to klausimas apie school, vaziuoji bus lan pasakojime ir klausimas apie bus lane, tai jauciu cia tik taip tarp kitko tas case study.. Siaip testas nesunkus, visi klausimai kaip mokomajame, aisku, kai ten nueini, tai biski pasidaro baisu, bet linkiu visoms visoms islaikyti
Nu db eisiu prie vazinejimo
reikia susirasti instruktoriu pirmiausiai, net nzn nuo ko pradeti..
taip, islaikiau as sausio men., nevazineju kol kas, nes masinos neturiu, vaziavom vasari i tolima kelione, po jos ketinom isigyt, bet kai grizom, ivykiu cia tokiu pas mus buvo, vel keliavom
ai, ir dar pavydet tai man nera ko, as tik is 4-o karto
[/quote]
nesvARBU IS KELINTO SVARBU KAD ISLAIKEI IR TURBUT PUIKIAI VAIRUOJI.. TIK KAD NEPASIMIRSTU PER TA LAIKA KOL NEVAIRUOJI
Papildyta:
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 06, 21:24)
Islaikiau, rankos pradejo drebet tik atsisedus ir jaudulys uzpuole
Teorijos surinkau 50 is 50, o hazard surinkau 59 is 75
Nu kaip man palengvejo..
Ant teorijos vieno klausimo taip blaskiaus, taip blaskiaus, tarp 2 ats, bet aciu D pasirinkau gera galiausiai
O del to case study prideto nuo 45 klausimo, tai as taip ir likau nesupratus kam ten jis buvo
nu papasakojo, kad vaziuoji ten, pasuki ten, apsisuki, ir sustoji pavalgyt i pub'a, nes nespesi jau valgyt pasidaryt
tai galvoju, nu tai ka cia man reikia daryt db, bet tiesiog tuos klausimus atsakiau likusius ir viskas.. Nu paskui pagalvojau, kad tie like 5 klausimai buvo susije su tuo pasakojimu, nes ten pasakojime school pravaziuoji, ir po to klausimas apie school, vaziuoji bus lan pasakojime ir klausimas apie bus lane, tai jauciu cia tik taip tarp kitko tas case study.. Siaip testas nesunkus, visi klausimai kaip mokomajame, aisku, kai ten nueini, tai biski pasidaro baisu, bet linkiu visoms visoms islaikyti
Nu db eisiu prie vazinejimo
reikia susirasti instruktoriu pirmiausiai, net nzn nuo ko pradeti.. 
Ooo SVEIKINIMAI dideliausi
nuosirdziausi sveikinimai Aissstue
laukiau ziniu is taves kaip per savo egzamina
sveikinu
o kas cia per daiktas, as kai laikiau pries metus tokio dalyko nebuvo dar
50 normalu testo klausimu+ hazardai ir viskas, jokiu istoriju
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 06, 21:24)
tai galvoju, nu tai ka cia man reikia daryt db, bet tiesiog tuos klausimus atsakiau likusius ir viskas.. Nu paskui pagalvojau, kad tie like 5 klausimai buvo susije su tuo pasakojimu, nes ten pasakojime school pravaziuoji, ir po to klausimas apie school, vaziuoji bus lan pasakojime ir klausimas apie bus lane, tai jauciu cia tik taip tarp kitko tas case study..
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 06, 23:24)
nu saunuole! pavarei liuksiskai! 50 is 50.
Dekui kad paaiskinai jog ten tik tarp kiko tas pasakojimas. galvojau gal ko neisikaiciau
sestadieni vel mock testa darysim,tai isgersiu raminamuju,paziuresiu kaip jausiuos
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 06, 23:35)
sestadieni vel mock testa darysim,tai isgersiu raminamuju,paziuresiu kaip jausiuos 
sekmes! pabandyk, ir pasidalinkpo to, nes man irgi prireiks
paciam egzamino gale atsakinejau i klausimus,bet jie buvo grynai statistikai.nepamenu tiksliai apie ka ten,bet tikrai ne apie pub'us
Sveikos
Aciu uz padrasinimus
Va, ka tik nugriebiau geguzes 8 dienai (sestadieniui) teorijos egzamina - matyt, kazkas atsauke
O tai jau 3 kartus atsaukiau, gal 4-tas nemeluos
Dabar reikia susiimti
Ai, dar norejau paklausti... Nuo kada jus manevrus pradejot daryti? Atvazinejau 20 valandu ir tik pradejom apsisukima ir isukima atbulomis
Cia tokiais tempais ir vyks viskas?
Siaip stengiuosi save ikalbeti, kad jokiu ziedu nebijau, jokiu greitkeliu nebijau
Vairuoti man patinka, o ir instruktore visai nieko dabar atrodo, nors is pradziu tai buvau uzpykus ant jos
Sake, vers mane greiciau suktis su egzais, t.y. kad teorija issilaikyciau ir bookinciausi praktini egza
Is vis maniau, kad zaliuke kokia, nes pirma pamoka pasigyre, kad masina neseniai pirkta. O paskui isaiskejo, kad apie 16 metu instruktoriauja
Ir kad 4 masina per visus tuos metus. Kazkaip keista net: atrodo, turetu savo masinos gaileti ir saugoti, o ji man tik kalbina, kad nekreipciau demesio i tuos "slenkscius" ir spausciau
Buvau prisiklausius, kaip instruktoriai dreba del savo masinuku, tai maniau, bus patenkinta, kad pristabdau pries "gulincius policininkus"
Ir kad pavaru dezes nemalu (mano tevo zodziai)
Vienu zodziu - spiriat visos man i sikna, kad eiciau teorijos mokintis
Aciu uz padrasinimus
Va, ka tik nugriebiau geguzes 8 dienai (sestadieniui) teorijos egzamina - matyt, kazkas atsauke
Ai, dar norejau paklausti... Nuo kada jus manevrus pradejot daryti? Atvazinejau 20 valandu ir tik pradejom apsisukima ir isukima atbulomis
Siaip stengiuosi save ikalbeti, kad jokiu ziedu nebijau, jokiu greitkeliu nebijau
Vienu zodziu - spiriat visos man i sikna, kad eiciau teorijos mokintis
QUOTE(RedMa @ 2010 04 07, 16:35)
specialiai pasiemiau kortele ir paskaiciavau. as nuo 14-tos pamokos pradejau.Snd 17-ta pamoka ir antra manevra mokinaus. Sekancia pomoka jau kita mokins.
Mergaites aciu uz sveikinimus
nu kazkokia nesamone ideta, nuo 46 klausimo, langas buna perskirtas vertikalia linija i 2 dalis, ir vienoj pusej parasyta tokia istorija, o kitoj klausimas ir atsakymai (nu kaip ir visi pries tai) ir ta pati istorija eina per likusius 5 klausimus, tai as tik taip primeciau, kad klausimai siek tiek susije su ta istorija, kazkaip man pasirode beprasmiskas dalykas..
Vikusia21 laikysim kumscius uz tave
Su raminamaisiai tai
Bet as tokia skystu blauzdu irgi, jauciu ir man reiks..
QUOTE(premium @ 2010 04 06, 21:35)
50 normalu testo klausimu+ hazardai ir viskas, jokiu istoriju 
nu kazkokia nesamone ideta, nuo 46 klausimo, langas buna perskirtas vertikalia linija i 2 dalis, ir vienoj pusej parasyta tokia istorija, o kitoj klausimas ir atsakymai (nu kaip ir visi pries tai) ir ta pati istorija eina per likusius 5 klausimus, tai as tik taip primeciau, kad klausimai siek tiek susije su ta istorija, kazkaip man pasirode beprasmiskas dalykas..
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 06, 21:35)
Vikusia21 laikysim kumscius uz tave
RedMa spiriu i sikna,eik teorijos mokintis
saunuole,kad stengiesi mokintis,nors ir vyras nepritaria
tikrai velai tave mokina manevrus
man parode apie 10 pamoka,gal truputi anksciau,tik bay parking ismokau,kai egza uzsisakiau.as ant instruktores pykau,kad labai letai viska mokina ir nevercia bookintis praktinio
labai labai bijau dual cariagway
Kristinijaman korteliu neduoda
Aissstutebe raminamuju niekaip neapsisuksiu
dar dziaugiuosi,kad koja ant sankabos nedreba,tai gesciau kas penkias minutes
dekui uz palaikyma mergaites
tikrai velai tave mokina manevrus
labai labai bijau dual cariagway
Kristinijaman korteliu neduoda
Aissstutebe raminamuju niekaip neapsisuksiu
dekui uz palaikyma mergaites