Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 19, 21:14)
na bet kad ir jūs norit iš pirmo karto tokį pirkinį nusipirkt.... Uošviui tai rinkom kone mėnesį.  biggrin.gif

nu kur jau iskart... gi jau puse savaites kaip ieskom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na o jei rimtai tai man labai reikalinga masina... nes daug problemu be jos... man ir atlyginimas kentes jei nenusipirksim greitu laiku masinikes.. ir siaip... per sventes be masinos .... doh.gif
Atsakyti
As jau po darbu... bet ner nuotaikos....
Dziaugiuosi,kad MB dave velniu ir neleidzia depresuot... nors vistiek ne kas,bet bent jau neraudu.... apramino

Ramios nakteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 19, 20:42)
As noriu bent vienu dziaugsmeliu pasidalinti vyro neatleido isdarbo

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip šaunu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 19 gruodžio 2008 - 22:25
Na kaip matau jau marčias turiu į eilę rykiuot, bet kad ir mano dar nesidomi kita puse lotuliukas.gif
Hendriliuk džiaugiuos kad viskas gerai 4u.gif thumbup.gif
Divėja baik depresuot čia tau suvalkietė šneka.Gryna suvalkietė lotuliukas.gif Ruoškis šventėm. mirksiukas.gif
Vdapr tikrai nusipirksi tą mašinuką, dar ir į svečius kada atlėksi. mirksiukas.gif
Atsakyti
naktynėju.... suguldžiau šeimyną ir prisėdau prie mokslų, bet pirma SM biggrin.gif

Beja, nepasikuklinsiu ir paprašysiu, palaikykit ryt mergikės kumščius, kad tik išlaikyčiau, kad tik išlaikyčiau.... jei ne bus vamzdiecccc lotuliukas.gif , nes šitas dėstytojas prie kirvukų, tai jei su grupe nepraslysiu.... doh.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 19, 18:59)
*STT - Tą dieną tu buvai fantastiška  wub.gif .
**Maniškė viduryje smile.gif .

* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
** kaip faina bigsmile.gif
Mes šįmet su Migle pirmą kart keliausim pas senį smile.gif , jau šį antradienį, kadangi maniškei kai pasakoju, kad eisim nei šilta nei šalta dar, nes nesupranta kas tai yra, tai aš už ją spyyyrgu laukimu rolleyes.gif tikiuos nenusivilsim ax.gif

vdapr- na, reik tikėtis, kad rasit jūs tą mašiniuką, nenusimink taaip 4u.gif
tiesiog kai taip ššš.. nuotaika, tai ir problemos n kartų sudėtingesnės, aukščiau nosiukąuser posted image
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 19, 22:39)
Na kaip matau jau marčias turiu į eilę rykiuot, bet kad ir mano dar nesidomi kita puse lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rasa tau rytoj kuo didžiausios sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vdapr čia tau 4u.gif kad greičiau mašiniuką nusipirktum.
Divėja neliūdėk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes,
Nu ir plepat jus neitiketinu greiciu.. Nebespeju paskui jus..
Jau pasipuosem eglute ir pirma karta po keliu metu Kucias svesime tik savo mazytej seimoj.. Taip keista, kad sikart visus valgius ruosiu pati.. Paprastai Kucias sutikdavom pas anyta, o Kaledas -pas mama. Tai jau dabar svarstau kokiu Kucoms patiekalu prisiruosti smile.gif Gerai, kad nors sesyte atvaziuos i pagalba..
Eh.. Kaip gera tureti broliu ir sesiu.. Kaip cia staigiai suorganizuoti man broliuka ir sesyte savo berniukui.. Bet nenoriu lauktis ir gimdyti.. Bandysim pasidometi Lietuvoj, ar imanoma mums isivaikinti.. Tai lauksiu vasario menesio, kai i LT skrisim...

Sekmes Rasa tau egzamine.. Kaip gera, kad man tie egzaminai jau kaip ir praeityje smile.gif
Atsakyti
Sveika antuke 4u.gif
Žiūriu malonūs rūpesčiai laukia biggrin.gif gerai kad yra kam padėt. Šauni mintis įsivaikint. thumbup.gif O tu nebandei čia SM užeit į temą apie įvaikinimą - iki vasario mėnesio jau žinotum apie galimybes įsivaikint, lengviau būtų grįžus tvarkytis. Paauginus įsivaikintą vaikelį gal ir pačiai dar užeis noras gimdyti bigsmile.gif
Atsakyti
As jau skaitinejau supermamose, bet ten viena mergina patare eiti tiesiai i ivaikinimo tarnyba pagal rajona, kur prisiregistraves, nes mano atveju yra kliuciu.. Mes su vyru gyvenam ne LT, nors esam LT pilieciai, nors esam registruoti LT.. Pasirodo, gyvenimas uzsienyje yra didele kliutis.. Tai ir norisi tiesiogiai ivaikinimo tarnyboje suzinoti, ar neimanoma kaip nors to reikalavimo apeiti.. Gal uztektu kad vyras isidarbintu LT laikinai, kol vyktu isivaikinimas.. Jei mums pavyktu, tai butu daug ramiau.. tikrai tada paauginciau ir ramiai laukciau po keleto metu netyciuko kokio.. Dabar apie pastojima nenoriu net pagalvoti, perdaug streso butu.. Dziaugiuosi, kad vyras palaiko del isivaikinimo, mes apie tai jau seniai galvojom, bet jis norejo dar bandyti ir savo sulaukti.. dabar jau nera jokiu priestaravimu, tik biurokratines kliutys.. jei pavyktu isivaikinti, butu gana nedidelis tarpas tarp mano vaikiuko ir musu sirdies vaikiuko..
Atsakyti
Čia tai problema doh.gif Gal tikrai nėra nustatyto limito kiek turi būt pragyvenęs Lietuvoje kad galėtum įsivaikinti, gal užtektų įsidarbint čia. g.gif Šaunu kad vyras tau pritaria. thumbup.gif Linkiu kad tas kliūtis įveiktumėt 4u.gif O užsienyje įsivaikint nėra galimybės, gal čia lengvesnės sąlygos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 20 gruodžio 2008 - 02:17
Mes norim lietuvio vaiko. Pagal ivaikinimo istatymus, mes turetume pradeti isivaikinimo procedura toje salyje, kur uzdirbam pinigus. Tada, kai praeitume visus patikrinimus ir ivertinimus ir butume pripazinti tinkamais iteviais, tada musu darbo valstybe turi susisiekti su LT ir pateikti mus, kaip norincius isivaikinti.. Lietuva itrauktu mus i uzsienieciu, norinciu isivaikinti, sarasa.. Pirmenybe teikiama butu lietuviams lietuvoje, o mes tiesiog ilgai lauktume iki ka pasiulytu.. Zodziu, tokia ilga procedura manes nevilioja. Noretusi viska tvarkytis LT. Nes cia ir kalba gimtoji, daug lengviau visus popierius susirinkti ir issiaiskinti.. Bet jei man pasakys, kad mes tikrai negalim LT, tada teks eiti "tiesiai per aplinkui", t.y. tvarkytis cia kur dirbu..
Atsakyti
Aš taip ir supratau, kad norit vaikiuko iš Lietuvos. Na bet tų procedūrų ilgumas doh.gif Tai čia galima ne vienerius metus pralaukt. Tikėkimės kad pavyks tau čia susitvarkyt ir nereiks tvarkytis užsienyje. Na bet žinok mūsų Lietuvoje viskas įmanoma, dar ne tokius įstatymus lietuviai apeina. Svarbu tik išsiaiškint įvaikinimo sąlygas.
Na tai sėkmės jums 4u.gif Lekiu miegot, nes mažoji atsikėlė.
Labanakt 4u.gif
Atsakyti