Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Varpelis @ 2009 01 14, 10:21)
Gal galėtų pasidalyti turinčios tw sviestinę...ar ja patenkintos? g.gif

Aš naudoju ir savo dukrai padovanojau smile.gif Man tai patinka, tokia elegantiška, tvarkinga, lengvai plaunasi, tik va, galėtų spalva būti ne melsva, o kokia gelsva.. Tas jos mėlynumas, tai brrr šalčiu dvelkia. Dar patogu, kad šaldytuvo durelėse telpa.
Sviestinė kaip sviestinė. Na negaliu neprisikabinusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 14 sausio 2009 - 11:38
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 13, 17:08)
O  galima siuvime jas panaudoti? Reiks išbandyti kaip medžiagą kerpa, ot mintis  thumbup.gif .
Dabar gundausi ant "Cosmo"  blush2.gif , turėtų gražiai ir stilingai atrodyti mano virtuvėje  smile.gif , tik jaučiu, kad gale mėnesio reiks eiti banką plėšti  lotuliukas.gif
Vadovė atsiuntė filmuką http://www.youtube.c...h?v=jsMPFjb-QNI

Gabe60, čiumpam tuos Cosmo įrankius su kibiriukais, nes mačiau dabar išpardavime ir mentelė Cosmo yra thumbup.gif , ir žirklių vištienai padaugėję thumbup.gif
Atnaujintas išpardavimas
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 01 14, 13:40)
Gabe60, čiumpam tuos Cosmo įrankius su kibiriukais,

jau šildymo sąskaitą gavau blink.gif , ogi vos ne dviguba doh.gif , negundyk, o tai man baisiai prireikė tų kosmosų lotuliukas.gif ir peilių apsiginklavimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri noretu ravioliu forma pamainyt i paprasta koldunine?
Atsakyti
Man kosmo įrankių kibirėlis nelabai. sad.gif Grožio gražus nieko negaliu pasakyt dėl to, bet naudojime man jis nepatiko. Ten viduje yra išimama, įstatotma tokia detalė. Tai jei užkabini su įrankiais , ji persikreipia. Tada reikia išimt visus įrankius ir pataisyt ją.
Kas naudojat tą kibirėlį , kaip jis jums ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 14 sausio 2009 - 15:58
QUOTE(spiglys @ 2009 01 14, 15:44)
Man kosmo įrankių kibirėlis nelabai. sad.gif Grožio gražus nieko negaliu pasakyt dėl to, bet naudojime man jis nepatiko. Ten viduje yra išimama, įstatotam atokia detalė. Tai jei užkabini su įrankiais ir ji persikreipia. Tada reikia išimt visus įrankius ir pataisyt ją.
Kas naudojat tą kibirėlį , kaip jis jums ?

pas mane tas pats.... bet kaip suprantu, ten specialiai padarytas, kad išsiardytų, bet aišku galėtų ir geriau fiksuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 01 14, 15:57)
pas mane tas pats.... bet kaip suprantu, ten specialiai padarytas, kad išsiardytų, bet aišku galėtų ir geriau fiksuotis  ax.gif

nu negązdinkit su tuo kibiru, kas ten su juo ne taip, jis sugriūna užkliuvus, nesilaiko stabiliai?
Klausiu, nes rytdienai jau įsirašiau į užsakymą, tai dar galiu ištrinti.., kol neišsiunčiau..
Truputį ne į temą, Burbuliuks, labai gražus katiniukas tavo atvare wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 14 sausio 2009 - 16:08
Gal kas įsivaizduojant kokia kaina gali būti tw kelioninio lagamino ? g.gif
Atsakyti
Panytės, noriu padėkoti, kad mane paprotinote pirktis tuos nekataloginius, o pavienius T chefseries Pro by Tupperware peilius, visi trys (mėsai, duonai ir 9cm) labai patiko thumbup.gif , tikrai superinį pirkinį pasidariau, beliko dar stovą jiems įsigyti smile.gif , o jums visoms siunčiu po balionėlį 4u.gif , šaunuolės jūs thumbup.gif
Atsakyti
Man labiau patinka kataloginis kibirėlis įrankiams. Jis tikrai stabilus ir įrankiai jame taip neišsišakoja. hihihi.gif
Papildyta:
O sviestinė, jei būtų bent 1 cm platesnė, tai būtų dar labiau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Arita:),2009 01 14, 23:24]
Man labiau patinka kataloginis kibirėlis įrankiams. Jis tikrai stabilus ir įrankiai jame taip neišsišakoja. hihihi.gif
Papildyta:
pritariu ir as thumbup.gif turiu ji , thumbup.gif esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 01 14, 21:24)
Papildyta:
O sviestinė, jei būtų bent 1 cm platesnė, tai būtų dar labiau  thumbup.gif

Tai gal tuomet į šaldytuvo dureles netilptų g.gif
Atsakyti