Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

QUOTE(superreda @ 2009 08 08, 00:12)
na maniskis irgi knarkteli, kuo toliau, tuo labiau... o siaip jo mama sake, kad savo vyrui nakti kojas prazergia (na dazniausiai knarkiama kai gulima ant nugaros, tai siek tiek praplest sunku nebus..) , sake padeda.. bet pati dar nebandziau.. gal ir jum bus naudinga smile.gif

Maniškis knarkia ir pražergęs kojas doh.gif ir kaip koks garsiausiai knarkt pradeda paryčiais, o kai jau pabunda nuo to kad aš kaip įmanydama bandau pavoliot po lovą kad apsisuktų ant šono, tai dar sulaukiu pretenzijų, kad trukdau jam miegoti doh.gif doh.gif taip ir mučyjuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras neknarkia, bet kartais kai buna pavarges, pradeda, tai i sona pabaksnuoju ar kaip pajudinu, aprimsta is karto biggrin.gif
Atsakyti
Neknarkia
Atsakyti
neknarkia thumbup.gif
Atsakyti
mano irgi neknarkia, tikiuosi ir neknarks biggrin.gif
Atsakyti
Laimei neknarkia manasis, nebent jei jau labai pavarges buna, tai kvepuoja taip garsiai arba kalba per miegus smile.gif sianakt apie sugriuvusia pili pasakojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
knarkia zaraza ir dar dantim griežia,kai prilupęs būna smile.gif
Nu taukšteliu per galvą tada,nes baisiai jau erzina...
Atsakyti
Mano pirmas ex vyras taip knarkdavo, kad kaimynai uz sienos girdedavo, o man jau sakes del miego budavo , tekdavo kraustytis i kita kambari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 15:26)
knarkia zaraza ir dar dantim griežia,kai prilupęs būna smile.gif
Nu taukšteliu per galvą tada,nes baisiai jau erzina...

O mano ir neprigeres griezia. galanda istisai, jau buvau pradejus ji erzint, kad kirminu turi, prisipirko vaistu is to strioko doh.gif lotuliukas.gif nepadejo. Erzina, o ir dantim kenkia schmoll.gif
Atsakyti
Gerai, kad maniškis neknarkia.

Teko kelis kartus miegot vienoj patalpoj su knarkiančiais, norėjosi arba pačiai nusišaut arba knarklį uždobt.
Atsakyti
QUOTE(Praksa @ 2009 08 17, 13:40)
.

norėjosi arba pačiai nusišaut arba knarklį uždobt.

lotuliukas.gif

Mano tai knarkia. Aš tada pažadinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 17 rugpjūčio 2009 - 15:34
knarkia, knarkia doh.gif doh.gif is pradziu rekiu shaaaa arba cit, jei nepadeda prikeliu ir prigrasinu, kad nemegintu knarkti, kol as neuzmigau.

Da
Atsakyti