Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Knarkiam lotuliukas.gif ir abu sėkmingai knarkiam lotuliukas.gif todėl jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
knarkia mano brangusis dar ir kaip doh.gif , bet kazkaip jau pripratau per daug metu, o siaip jis man yra sakes kad ir as paknarkineju blush2.gif
Atsakyti
Retsykiais knarkia, bet man tas visiškai netrukdo :]
Atsakyti
Kartais knarkia... rolleyes.gif
Atsakyti
kartais knarkia, bet ne tik vyrai smile.gif , kartais mazoji taip uzknarkia hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Knarkia maniskis.Nervina labai.Esu is tu zmoniu,kurie ilgai neuzmiega....Pavartau kaip desrele,dar pora niuksu-apsiramina biggrin.gif
Atsakyti
Regis neknarkia, nebent labai retai. Uztad kalba!!! Ir dar nezinoma kalba g.gif
O vat as kartais uzknarkiu, kai ant nugarytes miegu, todel miegot stengiuosi ant sono smile.gif
Atsakyti
Sunku ka ir patarti. Maniskis neknarkia. Bet mano tevai abu knarkia .
Aisku esu girdejusi visokiu priemoniu, bet per daug nesigilinau.
Atsakyti
Kartais, bet dažniausiai tik girtas doh.gif Tada užtenka priliesti su renka galvą arba garsiai sumygti ir nutyla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 09 03, 21:57)
Kartais, bet dažniausiai tik girtas  doh.gif  Tada užtenka priliesti su renka galvą arba garsiai sumygti ir nutyla  thumbup.gif

knarkia ir vyras ir sunus . vyrui ti kai duodu per sona ta is karta nustoja o jei dar knarkimas per kita gala tai kaldra kilnojasi
Atsakyti
mano vyras tai kasnakt knarkia... lotuliukas.gif
tai pabaksnoju ji karts nuo karto su alkune thumbup.gif
Papildyta:
mano vyras tai kasnakt knarkia... lotuliukas.gif
tai pabaksnoju ji karts nuo karto su alkune thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras knarkia, tik tada, kai miega ant nugaros.. biggrin.gif Ir visada buna pazadintas, kai bandau pajudint, kad apsiverstu.. rolleyes.gif
Nes man knarkimas, tai baisu.. As niekaip prie jo uzmigt negaliu.. unsure.gif
O visumoj, tai man pasiseke, nes neknarkia visa nakti i ausi.. Kazin, ar priprasciau.. smile.gif
Atsakyti