Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Maniškis dar ir kaip knarkia. Jei aš pirma neužmiegu tai paskui kartais net užmigti negaliu. Vartau aš jį ant šonų, bet paskutiniu metu vistiek knarkia. Gal kas žinote kitų būdų kaip nugalėti knarkimą? 4u.gif
Atsakyti
Neknarkia, nebent po laaabai gero baliuko biggrin.gif Bet ir tai švelniai tongue.gif
Atsakyti
as kai retai miegu su savo draugu, nes mes negyvename kartu tai negirdziu knarkimu smile.gif)
Atsakyti
Knarkia manasis..ir dar kokiais garsais lotuliukas.gif stengiuos uzmigt pirma,nes po to jau sunku prie tokio koncerto miegot,is dalies ir pripratau ax.gif
Atsakyti
neknarkia smile.gif ir tuo labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
mano irgi knarkia,negaliu per ji issimiegoti doh.gif smile.gif
Atsakyti
Maniskes knarke, kai gerdavo, o dabar nebent jeigu pavargea labai grysta arba ant nugaros guli, tai patraukia lotuliukas.gif , bet pabagsnoju, kad ant sono gultu ir ramu smile.gif
Atsakyti
pabaksnoju ir as saviski ar nosi svelniai suspaudziu,tam kartui padeda.
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip įmanoma miegoti kartu su knarkiančiu žmogumi blink.gif - gal nebent jeigu knarkia abu, gal tada vienas kito negirdi?.. g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes

Na,as jau taip pat baigiu isproteti nuo savo vyrelio kanrkimo.
jam kai sakiau,kad jis knarkia netikejo,sake,kad as ji specialiai naktimis budinu biggrin.gif
Tai as paemiau ir nufilmavau naktinius jo koncertus biggrin.gif Vat tada zmogus ir susirupino sveikata.........neilgam,savaitei gal........O dabar vel toliau nieko nedaro del to,kad pasibaigtu beribis knarkimas doh.gif
Atsakyti
Man pasiseke, nes MB neknarkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2009 09 10, 21:08)
Sveikutes

Na,as jau taip pat baigiu isproteti nuo savo vyrelio kanrkimo.
jam kai sakiau,kad jis knarkia netikejo,sake,kad as ji specialiai naktimis budinu  biggrin.gif
Tai as paemiau ir nufilmavau naktinius jo koncertus  biggrin.gif Vat tada zmogus ir susirupino sveikata.........neilgam,savaitei gal........O dabar vel toliau nieko nedaro del to,kad pasibaigtu beribis knarkimas doh.gif

Aš irgi saviškiui liepiu eiti pasitikrinti sveikata, nes negali taip žmogus pastoviai knarkti netgi gulėdamas ant nugaros, bet jis juokiasi iš manęs kad aš jam liepiu eiti pas gydytoja.
Atsakyti