Maniškis dar ir kaip knarkia. Jei aš pirma neužmiegu tai paskui kartais net užmigti negaliu. Vartau aš jį ant šonų, bet paskutiniu metu vistiek knarkia. Gal kas žinote kitų būdų kaip nugalėti knarkimą?

Neknarkia, nebent po laaabai gero baliuko
Bet ir tai švelniai

as kai retai miegu su savo draugu, nes mes negyvename kartu tai negirdziu knarkimu
)

Knarkia manasis..ir dar kokiais garsais
stengiuos uzmigt pirma,nes po to jau sunku prie tokio koncerto miegot,is dalies ir pripratau

neknarkia
ir tuo labai dziaugiuosi

mano irgi knarkia,negaliu per ji issimiegoti

Maniskes knarke, kai gerdavo, o dabar nebent jeigu pavargea labai grysta arba ant nugaros guli, tai patraukia
, bet pabagsnoju, kad ant sono gultu ir ramu

pabaksnoju ir as saviski ar nosi svelniai suspaudziu,tam kartui padeda.
Sveikutes
Na,as jau taip pat baigiu isproteti nuo savo vyrelio kanrkimo.
jam kai sakiau,kad jis knarkia netikejo,sake,kad as ji specialiai naktimis budinu
Tai as paemiau ir nufilmavau naktinius jo koncertus
Vat tada zmogus ir susirupino sveikata.........neilgam,savaitei gal........O dabar vel toliau nieko nedaro del to,kad pasibaigtu beribis knarkimas
jam kai sakiau,kad jis knarkia netikejo,sake,kad as ji specialiai naktimis budinu

QUOTE(Linuute @ 2009 09 10, 21:08)
Sveikutes
Vat tada zmogus ir susirupino sveikata.........neilgam,savaitei gal........O dabar vel toliau nieko nedaro del to,kad pasibaigtu beribis knarkimas 

Aš irgi saviškiui liepiu eiti pasitikrinti sveikata, nes negali taip žmogus pastoviai knarkti netgi gulėdamas ant nugaros, bet jis juokiasi iš manęs kad aš jam liepiu eiti pas gydytoja.