Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

QUOTE(Jūračiukas2 @ 2009 09 11, 05:58)
Aš irgi saviškiui liepiu eiti pasitikrinti sveikata, nes negali taip žmogus pastoviai knarkti netgi gulėdamas ant nugaros, bet jis juokiasi iš manęs kad aš jam liepiu eiti pas gydytoja.

Jauciu tie vyrai visi vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
ilgainiui ipranti. arba refleksiskai ranka i nosi trinkteli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetra: 11 rugsėjo 2009 - 14:27
o mano problema tokia...iš vienos pusės draugas knarkia iš kitos šuo biggrin.gif kartais naktį sumaišau ir aprėkiu ne tą kurį reikia..Na ne tiek rėkiu, kiek badau ar paprašau verstis ant kito šono (draugo)..bet linksma būna, kai atsikeli ir papasakoja, kad visą naktį kaltinau ne tą kurį reikia...
Atsakyti
QUOTE(Nijolele @ 2009 09 14, 14:32)
o mano problema tokia...iš vienos pusės draugas knarkia iš kitos šuo biggrin.gif kartais naktį sumaišau ir aprėkiu ne tą kurį reikia..Na ne tiek rėkiu, kiek badau ar paprašau verstis ant kito šono (draugo)..bet linksma būna, kai atsikeli ir papasakoja, kad visą naktį kaltinau ne tą kurį reikia...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis apstojo knarkti, kai svorio numetė. Dabar net nebežinau kada užmiega... blush2.gif
Atsakyti
maniskis taip pat knarkia kai truputi priauga svorio doh.gif buvo neseniai numetes, tai taip ramu budavo thumbup.gif dabar vel knarkia ir dar pradejo dantimis "griezti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif is pradziu labai labai erzino, bet dabar kazkaip priprantu po truputi, o jei atsibundu ir negaliu uzmigt per jo skleidziamus garsus tiesiog ji pazadinu ir liepiu liautis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tada abu ramiai vel uzmiegame wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū Dievui - ne thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip tai aš pati mėgėja paknarkt, kai pervargus būnu... tai vyras didvyriškai atlaiko lotuliukas.gif , nežadina... bet kai vyras knarkia, tai patampau už nosies lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis ir dabar knarkia, o aš va sėdžiu prie kompo, nes negaliu užmigti. Viena paguoda, kad rytoj išeiginė.
Atsakyti
oi,kaip gerai,kad maniškis neknarkia...o jei ir užknarkia netyčiom,tai pasuku galvą ir ramu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Radau netyčia šią temą ir nutariau pasidalint. Mano vyras irgi knarkdavo, būdavo vidury nakties kraustydavausi į kitą kambarį. Vėliau pastebėjau, kad jam stoja kvėpavimas. Pradėjau naršyt nete ir ką, pasirodo tai miego apnėja. Baisi, baisi liga, o knarkimas vienas iš jos simptomų. Esmė ta, kad miegant labai atsipalaiduoja raumenys, o ypač minkštasis gomurys, todėl jis užkrenta ant kvėpavimo takų ir visiškai arba dalinai juos uždaro. Žmogus negauna deguonies ir prabunda, nors to gali ir neprisiminti. Dėl deguonies pastovaus trūkumo labai suaktyvėja širdies darbas ir per eilę metų pradeda vystytis įvairios baisios kardiologinės ir ne tik ligos. Be to vyrą nuolat vargindavo mieguistumas, vos tik prisėda ir jau žėk knapsi...
Nuvarėm tirtis i KMUK miego centrą ir nustatė kaip ir spėjom vidutinio sunkumo obstrukcinę miego apnėją. Paskyrė gydymą tokiu aparatu - CPAP vadinasi. reikia miegoti su kauke, o tas aparatas pučia tam tikrą slėgį ir visad palaiko kvėpavimo takus atvirus. Iš pradžių tai kažkaip savotiškai su ta kauke lotuliukas.gif , bet efektas, ohhh kaifas!. nei knarkimo nieko. Ir diedas pailsėjęs, daug geresnės savijautos tapo.
Vienžo rekomenduočiau kaip nors tuos vyrus nuvaryti išsitirt, nes rimtai čia baisi liga doh.gif
Atsakyti
Maniskis irgi kai priaugo svorio baisiai knarkia.Tai jis miega kitam kambari,susieinam kada ir po to i atskyrus kambarius.As miegu su vaiku tam kambari,o jis labai jautriai miega. blink.gif
Atsakyti