Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Ne tik vyrai knarkia biggrin.gif
Atsakyti
Vargom del vyro knarkimo abu, kankinomes, pykomes, nepailsedavom...o po keleto metu radom geriausia buda- emem miegoti skirtinguose kambariuose ir einam vienas pas kita i svecius, kai norisi pasimeilinti. O kokia romantika ir koks gilus miegas! Be jokiu spardymu, nosies uzkimsimu, dauzymo alkunem, barniu ir nemigo valandu. Valio!
Atsakyti
Buna,buna.Anksciau niekad nebuvo sitos problemos,nors jau esame virs 10metu kartu,bet vat neseniai pradejo knarkt blink.gif
Atsakyti
Maniskis knarkia, tai jeigu isgirstu ir man tai trukdo miegoti, tai arba paglostau arba pabaksnoju, tai kuriam laikui nustoja smile.gif O kovot su tuo nekovoju, nera, kad man labai jau trukdytu smile.gif
Atsakyti
Mano vyras knarkia kai alaus būna išgėręs, tai stumteliu į šoną ir apsiramina lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis knarkia,jei ranka ant kaktos uzsideda g.gif ,ir,asiku,kai grama padares miega-tada stumtelnu,liepiu suktis ant sono-apsispakajina lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
beveik niekad neknarkia, gal pora kartų ir buvo..
tai pabaksnojau į šoną ir nutilo smile.gif
Atsakyti
Panasu, kad laikas jungtis i kluba mirksiukas.gif

http://www.supermama...showtopic=77033
Atsakyti
Knarkiam abu, ir nesinervinam lotuliukas.gif
Atsakyti
Negirdziu,kaip maniskis knarkia,nes jis sako,kad as knarkiu garsiau doh.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu prasidėjo šie džiaugsmai doh.gif Aš planuoju jau į kitą kambarį kraustytis biggrin.gif , nes pati labai jautriai užmiegu ir bet kokie pašaliniai garsai labai greit išblaško iš miego doh.gif
O kolkas vis žadinu ir liepiu liautis blush2.gif kol pati nulūžtu ir nebegirdžiu biggrin.gif
Atsakyti
knarkia ne vyras, o as rolleyes.gif kolkas negavau nei kumsciu, nei is kojos lotuliukas.gif bet jau girdziu patraukimus per danti, kad kaip traktorius uknarkiu. geda net, o ka man daryti, pavargus taip giliai imingu, net issiziojus parpiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti