Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Knarkia MB kai ant nugaros miega.Pastuksiu i sona su alkune ir nustoja,jei tai nepadeda tuomet suimu uz nosies ir trup.palaikau hihihi.gif ir jam tenka verstis ant soniuko,kad daugiau jo nekankinciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Knarkia bl.. nu ir ką?
Aš irgi galbūt knariu, kai miegu ir savęs nekontroliuoju... Bet negirdžiu...
O kai negirdžiu tai man pofig...
Norėčiau, kad atsakytų temulės autorė.
Labai laukiu atsakymo būtent iš jos. Galit ir į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 11 kovo 2010 - 23:50
Aciu dievui neknarkia smile.gif
Atsakyti
Draugas knarkia doh.gif biggrin.gif bet aš kažkaip jau gal įpratau..pati kietai miegu bigsmile.gif tad ir nebaksnoju jo naktim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 14 kovo 2010 - 00:20
MB irgi kanrkia ir ka man daryt ?tongue.gif pasiklausai ir uzmiegi, siaip jei ka, yra pirkti ausu kamstuku smile.gif
Atsakyti
As pats knarkiu ir dideles bedos tame nematau smile.gif Mergina turi uzmigt pirma ( miega kaip rastas , tada as biggrin.gif . Jei ne, tai atidauzo gerai, nes pats miegu kaip rastas blush2.gif
Atsakyti
Maniškis irgi knarkia, bet retai arba aš užmigdama negirdžiu biggrin.gif o šiaip juk yra specialūs vaistai, purkštukai į nosis, kad tą gleivinę sudrėkintų ir padėtų giliau ir tyliau kvėpuot thumbup.gif
Atsakyti
Knarkia nebent kai sloga, bet tokiu atveju ir as knarkiu doh.gif
Atsakyti
kokia nuostabi temute.
O zinuciu minciu gilumas: knarkia...neknarkia....knarkia tik biski...knarkia,bet as negirdziu.
O kodel knarkia.. ar nesusimastet?
O todel, kad jus smirdat.
Nes mokslininkai irode, kad jei mieganciam zmogui pakisti smirdanti daikta, tai jis nejucia ima knarkti. Ir jau paskui visa gyvenima knarkia.
Todel, jei moteris sako, kad jos vyras knarkia, tai reiskia, kad jos vyras yra miegojes su nustipusiu katinu.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 13:50)
kokia nuostabi temute.
O zinuciu minciu gilumas: knarkia...neknarkia....knarkia tik biski...knarkia,bet as negirdziu.
O kodel knarkia.. ar nesusimastet?
O todel, kad jus smirdat.
Nes mokslininkai irode, kad jei mieganciam zmogui pakisti smirdanti daikta, tai jis nejucia ima knarkti. Ir jau paskui visa gyvenima knarkia.
Todel, jei moteris sako, kad jos vyras knarkia, tai reiskia, kad jos vyras yra miegojes su nustipusiu katinu.

Prisiduodu.
Tenkešas, tu knarki kai miegi?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 17, 13:01)
Prisiduodu.
Tenkešas, tu knarki kai miegi?

Prisiduodu.
Tenkesas niekada nemiega.
Nes jis zino, kad nemiegok, nes gali apvogti.
Prisidavima baigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapitonas Tenkešas: 17 kovo 2010 - 13:17
sveiki,
labai suprantu tavo problema. Pas mus ji buvo labai opi praejusi pavasari. As praktiskai budavau be miego diena is dienos, kol luzdavau is nuovargio, arba issimiegodavau komandiruotese. Keista, bet tas knarkimas prasidejo ne is karto, arba as nemiegojau taip jautriai anksciau (nors nuo vaikystes labai jautriai reaguoju i bet koki triuksma miego metu). MB taip pat turi sulauzyta nosi nuo vaikystes, net akimi matyti jos kreivumas, ir kvepavimo defektas jauciasi ir nemiegant. Jis konsultavosi su chirurgais, bet toliau nieko nedare. Manau pabugo. Rado kitu metodu - pries miega nevalgyti bent kelias valandas, stengtis nepervargti, palaikyti ritma. Reguliuoti mityba. Taip jam patare vienas chirurgas. Keista, bet padejo. Ta prasme bent jau taip galima kazkiek stengtis valdyti ta knarkima. O spardymai ir dauzymai ir bandymai uzmigti pirmai man nepadejo. Taip pat pabusdavau is sapno "karo lauke".. Pasitaiko, kai MB pervarges, arba serga, arba isgeria alkoholio (kvepavimo takai patinsta) - knarkia. Ausu kistuku irgi negaliu naudoti, pradeda skaudeti ausis. Kita iseitis - atskiri miegamieji smile.gif Ilga nemiga ir nuovargis sukelia sveikatos problemu, reikia ieskot sprendimo.
Atsakyti