MB tai tikra knarkimo masina . Knarkia kiekviena nakti-viena maziau,kita daugiau,o jei alaus isgeria,tai AMEN. Ir jokio skirtumo ar ant nugaros miega,ar ant sonu-tas pats. Ilga laika netikejo,kad knarkia,tai as kelias naktis telefonu irasinejau-juokesi beveik iki asaru,juokinga mat labai jam pasirode . Tada jau prikalbinau kazkoki purskala naudot,kuris sudrekina gerkle ar kazkas pan,bet nieko nepadejo. Naktimis blogai miegu,nors naudoju ausu kistukus. Jei nakti maziau knarkia,tai super,nieko nesigirdi,miegu kaip uzmuzta,o jei jau kai traktorius,tai nieks nepadeda Dar bandau svelniai paglostyt veida,tada pasijudina truputi ir aprimsta bent trumpam,arba nosi uzkemsu,neisivaizduoju kaip jus galit trankyt SB per nugaras,spardyt ir t.t. Gaila gi,nejaucia pats miegodamas kai knarkia . Nors man paciai pyktis uzeina kartais,bet suskaiciuoju iki 5 ir ramiakas
Maniškis irgi knarkia. Bet aš miegu gana nejautriai, todėl stengiuosi užmigt pirma ir vėliau nebegirdžiu. Ankščiau yra tekę išbandyt lipdukus, kurie klijuojasi ant nosies. Būna pirkti vaistinėje. Nors jie gana brangu...
mano vyras is vis niekada neknarkdavo, as kai labai pavargusi budavau, tomis naktimis knarkdavau. o va ir maniskis pradeda dabar. matyt ant senatves visi knarksim bet tai kaip trukdo man miegot, vis pakrutinu, kad nurimtu