Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

MB tai tikra knarkimo masina doh.gif . Knarkia kiekviena nakti-viena maziau,kita daugiau,o jei alaus isgeria,tai AMEN. Ir jokio skirtumo ar ant nugaros miega,ar ant sonu-tas pats. Ilga laika netikejo,kad knarkia,tai as kelias naktis telefonu irasinejau-juokesi beveik iki asaru,juokinga mat labai jam pasirode blink.gif . Tada jau prikalbinau kazkoki purskala naudot,kuris sudrekina gerkle ar kazkas pan,bet nieko nepadejo. Naktimis blogai miegu,nors naudoju ausu kistukus. Jei nakti maziau knarkia,tai super,nieko nesigirdi,miegu kaip uzmuzta,o jei jau kai traktorius,tai nieks nepadeda smile.gif Dar bandau svelniai paglostyt veida,tada pasijudina truputi ir aprimsta bent trumpam,arba nosi uzkemsu,neisivaizduoju kaip jus galit trankyt SB per nugaras,spardyt ir t.t. Gaila gi,nejaucia pats miegodamas kai knarkia unsure.gif . Nors man paciai pyktis uzeina kartais,bet suskaiciuoju iki 5 ir ramiakas biggrin.gif
Atsakyti
maniskis kaip uzknarkia tai pats kartais issigasta lotuliukas.gif
Atsakyti
Prizadinu ir liepiu nebeknarkti, bet tik tada jei svelnesni budai nepadeda o ignoruoti nepajegiu smile.gif
Atsakyti
oi oi kaip knarkia biggrin.gif tenka baksnot sonan ir prasyt kad suktusi ant kito sonuko tongue.gif
Atsakyti
Maniškis irgi knarkia. Bet aš miegu gana nejautriai, todėl stengiuosi užmigt pirma ir vėliau nebegirdžiu. Ankščiau yra tekę išbandyt lipdukus, kurie klijuojasi ant nosies. Būna pirkti vaistinėje. Nors jie gana brangu...
Atsakyti
knarkia kiekvieną naktį, bet jau nebepastebiu biggrin.gif
tik kartais mokytis trukdo doh.gif
Atsakyti
gerai, kad maniskis kol kas neknarkia (tfu tfu tfu) biggrin.gif
Atsakyti
o je knarkia ir dar kaip doh.gif
Atsakyti
a ,mes lenktyniaujam-kuris garsiau? lotuliukas.gif Kartais vyras mane pabaksnoja,kad sukciausi ant sono doh.gif ,o as taip apsipratus su jo knarkimu,kad negirdziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2011 03 16, 03:17)
Prizadinu ir liepiu nebeknarkti, bet tik tada jei svelnesni budai nepadeda o ignoruoti nepajegiu  smile.gif

as jau svelnesniu budu nebebandau, zadinu iskart doh.gif
Atsakyti
mano vyras is vis niekada neknarkdavo, as kai labai pavargusi budavau, tomis naktimis knarkdavau. o va ir maniskis pradeda dabar. matyt ant senatves visi knarksim doh.gif bet tai kaip trukdo man miegot, vis pakrutinu, kad nurimtu ax.gif
Atsakyti
Knarkia ir net labai. Stuksiu alkūne ir liepiu vartytis. Nu ką padaryt kitaip.
Atsakyti