Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Neknarkia, ačiū Dievui. O jei knarktų, manau viena iš išeičių, miegoti atskiruose kambariuose, nes poilsio visiems reikia.
Atsakyti
O man tokia hipotezė iškilo, kad knarkimas atėjo iš gilios senovės, iš priešistorės laikų. Sumedžiojęs mamutą vyras gryždavo į savo namus labai pavargęs, o čia dar šeimos židinį reikia saugoti nuo plėšrūnų. Todėl vyrai išvystė gebėjimą knarkti. Laukiniai žvėrys išgirsdavo knarkimą, iškart suprasdavo, kad su toookio galingo balso savininku juokai menki, ir pasišalindavo. Ilgainiui mokančių knarkti vyrų geneologiniai medžiai suvešėjo, o nemokėjusųjų- nunyko. Dėl to vyrai knarkia biggrin.gif Nepykite ant mūsų, mielos moterys, už tai, kad mes knarkiam, nes tai reiškia, kad mes jus mylim ir norim apsaugoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cowman @ 2011 03 25, 15:19)
O man tokia hipotezė iškilo, kad knarkimas atėjo iš gilios senovės, iš priešistorės laikų. Sumedžiojęs mamutą vyras gryždavo į savo namus labai pavargęs, o čia dar šeimos židinį reikia saugoti nuo plėšrūnų. Todėl vyrai išvystė gebėjimą knarkti. Laukiniai žvėrys išgirsdavo knarkimą, iškart suprasdavo, kad su toookio galingo balso savininku juokai menki, ir pasišalindavo. Ilgainiui mokančių knarkti vyrų geneologiniai medžiai suvešėjo, o nemokėjusųjų- nunyko. Dėl to vyrai knarkia biggrin.gif Nepykite ant mūsų, mielos moterys, už tai, kad mes knarkiam, nes tai reiškia, kad mes jus mylim ir norim apsaugoti smile.gif

Super clap_1.gif
Atsakyti
knarkia kaip isgeria, oj tada atakuoju smugiais is kaires lotuliukas.gif
Atsakyti
Neknarkia. Užknarkė tik vieną kartą, kai sloga buvo, tai aš iš ryto išgirdau, ir juokinga pasidarė truputį. Po to ryte pasakiau jam, tai nepatikėjo biggrin.gif
Atsakyti
kartais paknarkia, tai gauna kur i sona, kad baigtu, jei ir tai nepadeda, pazadinu ir liepiu suktis i kita puse miegot, labai bamba po to biggrin.gif
Atsakyti
Manasis irgi knarkia,ir kvepavimas garsus...o as jau senai turiu nemiga (dar kai draugo nebuvo),valanda prasivartydavau kol uzmigdavau,o dabar dar vyra turiu knarkianti,tai vos ne iki asaru buna nes noriu uzmigt o negaliu verysad.gif tad ir jokie ausu kistukai nepadeda...O lovu daugiau ner kad nueit kitur miegot. Tai mano miegas buna tik ryte kai jis iseina i darba verysad.gif paskui dar juokais sako va miegi iki pietu,o ka man daryt jei naktim negaliu uzmigt,ir del to bunu pikta visa diena verysad.gif O pas ji nuo vaikyste po operaciju tas knarkimas atsirado ir nebeisgydysi jo nuo to schmoll.gif
Atsakyti
MB kartais knarkia, bet jei uzmiegu pirma tai irgi nebegirdziu.. bet beda tame kad kartais ir as knarkiu, jis is manes labai juokiasi.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 03 30, 18:18)
Manasis irgi knarkia,ir kvepavimas garsus...o as jau senai turiu nemiga (dar kai draugo nebuvo),valanda prasivartydavau kol uzmigdavau,o dabar dar vyra turiu knarkianti,tai vos ne iki asaru buna nes noriu uzmigt o negaliu  verysad.gif tad ir jokie ausu kistukai nepadeda...O lovu daugiau ner kad nueit kitur miegot. Tai mano miegas buna tik ryte kai jis iseina i darba  verysad.gif  paskui dar juokais sako va miegi iki pietu,o ka man daryt jei naktim negaliu uzmigt,ir del to bunu pikta visa diena  verysad.gif O pas ji nuo vaikyste po operaciju tas knarkimas atsirado ir nebeisgydysi jo nuo to  schmoll.gif

Savaitę laiko nemiegokik iki pietų ir nemiga prapuls...
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2011 03 30, 22:10)
Savaitę laiko nemiegokik iki pietų ir nemiga prapuls...

biggrin.gif
o tai taip garsiai knarkia, kad net ausu kamstukai nepadeda? g.gif
Atsakyti
Knarkia labai retai. O jei knarkia užspaudžiu nosį lotuliukas.gif . Tai padeda. biggrin.gif
Atsakyti
Manasis knarkia nebent jei buna labai pervarges, o siaip tai ne smile.gif
Atsakyti