Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis XI

QUOTE(Inesssssita @ 2009 06 11, 10:33)
Dziaugiuosi smile.gif  Tik neaisku kiek ilgai taip bus, lb jau sunku susivaldyt.. Vakarais net neziuriu tv, einu y lova ir skaitau knyga, nes kitaip apetitas kyla.. lotuliukas.gif  o prisivalgyt vakare baisiausia nuodeme. Dar sia ir kita savaite zadu save biskuty pakankint, po to truputy daugiau valgysiu
Ir turejau omeny KMI bigsmile.gif  Kaip as cia taip parasiau.. doh.gif
O ugis mano 170, svoris 64, taigi KMI- 22,1.
Bet pvz jei sverciau 57, KMI irgi butu normalus..

Taigi nera cia jokio polinkio i anoreksija doh.gif
Nuskambės gal ir žiauriai, bet nematau čia kuo džiaugtis. Nematau ką ten mesti esant tokiam ūgiui ir svoriui. Gyveni pusbadžiu, kankiniesi, sportuoji ir tuo džiaugiesi? Neskaitysiu pamokslų - nemanau, kad reikia. Numesi kelis kg besikankindama, o kas toliau? atsakyk sau į klausimą: ar kankinsies taip visą gyvenimą, kad tie keli kg neataugtų? Sekančią savaitę pradėsi valgyti ir tie kg atbėgs atgal..
Daugelis metančių svorį ir mąstančių merginų bijo, kad numesti kg neatbėgtų atgal su sulėtėjusiu metabolizmu ir jo-jo efektu. Mesti kg visgi reikia protingai, o ne džiaugtis, kad galiu pabadauti ir greitai sulieknėti.

Ir visgi, manau kad tokiu atveju reikėtų mąstymą tvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 11 birželio 2009 - 12:08
QUOTE(Inesssssita @ 2009 06 11, 10:33)
Taigi nera cia jokio polinkio i anoreksija doh.gif

Yra ne dėl esamo svorio, o dėl to, kad per mažai valgai. Jeigu valgytum 1300-1500kcal sportuodama, svoris irgi kristų, o dabar be reikalo badauji ir lėtini medžiagų apykaitą, ko pasekmės - nebegalėsi normaliai valgyti, nes svoris pradės augti smile.gif Aš sportuodama valgau tik kartais po 1200-1400kcal, dažniau valgau daugiau ir tai svoris krenta. mirksiukas.gif Ir turiu pasakyti, kad sportuoju visai nedaug.

QUOTE(Raska24 @ 2009 06 11, 10:36)
jau kaip buvau apsaukta, kad jo majo..

Nepyk, galvojom, kad ten visas tavo valgiaraštis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Mano vakarykštė diena:

Pusryčiai: kava su pienu (40), makaronai (280), 2 agurkai (15)
Priešpiečiai: batonėlis "Fit" (kcal spėjau pamiršt, nes niekur neužsirašiau ax.gif )
Pietūs: šv. kopūstų sriuba (80), 85 g rupios j.duonos (195)
Pavakariai: 100g k.r. karkos (350), pomidorai, agurkai (40)
Vakarienė: vėl sriuba (80), 50g rūkyto kumpelio (170)

VISO: 1250 kcal + "Fit" rolleyes.gif

Mėsos, ypač rūkytos, bandau atsisakyti arba bent jau sumažinti, bet... Vakar ūkininkų turgelis kelią namo pastojo ax.gif
Atsakyti
As anksciau (Praeitais metu istorija cia) irgi stamboka buvau, sverdavau pan kaip dabar, net daugiau, bijodavau svertis, tai net nzn tiksliai. Bet nuo pavasario susiemiau, mazai valgydavau, kartais pabegiodavau. Vasara kiekviena diena daug kartu plaukiodavau, nes prie tvenkinio gyvenu. Svoris nukrito iki 58. Buvo labai gerai, tiesiog svytejau, buvau patenkinta savim kaip niekada.. Prisipirkau graziu drabuziu, viska pakeiciau. Bijojau, kad viskas negryztu, ir negryzo iki gruodzio men.. Ir manau butu negryze, bet.. O td turejau daug rupesciu, valgiau ir miegojau praktiskai.. Ir stai nuo kovo pabaigos svarstykles rodo 64... Ka cia ir bepridursi, kvaisa esu, pati kalta smile.gif Tikiuosi sy kart bus taip pat, negrys tie kg, prisiziuresiu.
Papildyta:
O dar kaip yra baisu ir slykstu, kai "draugai" uzvemia: pastambejai; o man atrodo kad vel lasiniu prisiaugianai; kad as taip atrodyciau man dar daug valgyt reiketu.. Ir pan..

Tikriausiai jum kvailai atrodo tie mano paistalai, bet taip jau yra.. Noriu gerai jaustis, ir kai nukris tie kg sveikai maitintis
Atsakyti
KETVIRTADIENIS

PUSRYČIAI: avižinė košė su sviestu (220+55), obuolys (75)
PRIEŠPIEČIAI: glaistytas sūrelis (140)
PIETŪS: tuno kepsniukas (250), pupelių salotos (100), pomidoras (20), brokoliai (15), latte (150)
PAVAKARIAI: vyšnios (75), jogurtas (135)
VAKARIENĖ: grilinta vištienos krūtinėlė (150), pomidoras (20), agurkas (10)

VISO: 1415
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piripiri: 12 birželio 2009 - 00:02
QUOTE(Inesssssita @ 2009 06 11, 18:34)
1. Tikriausiai jum kvailai atrodo tie mano paistalai, bet taip jau yra..
2. Noriu gerai jaustis, ir kai nukris tie kg sveikai maitintis

1. Na, kvailai- nekvailai, bet tu nė neįsivaizduoji, kiek moterų ir merginų norėtų turėti tavo svorį. Pvz, aš. Man nė tų tavo 64 kg nereiktų- šokinėčiau iš laimės ir dėl 70 kg... Kiekvienam savo.

2. Norėti gerai jaustis nieks nedraudžia, sveikai maitintis-irgi. O jei jau norisi mesti svorį kolektyviai- į pastabas atsižvelgti BŪTINA.

Mano vakar diena:

Pusryčiai: 2 sumuštiniai iš 85 g rupios duonos (195) ir 65g kumpelio (220), agurkai, pomidoras (30)
Pietūs: kopūstų sriuba (80), 150g virtų ryžių (185), 2 lašišos kepsniai (550), agurkų-pomidorų salotos (100)
Vakarienė: bananas (100)

VISO: 1460 kcal
Atsakyti
Vakar. Norėjau iškrovos, bet nepasisekė, tai užtat toks valgiaraštis

PUSRYČIAI: ne
PRIEŠPIEČIAI:
PIETŪS: liesa grūdėta varškė su šaukštu uogienės – 200
PAVAKARIAI: liesa grūdėta varškė su šaukštu uogienės – 200, jogurtas, sėlenos – 100
VAKARIENĖ: dešrelė 120, liesa grūdėta varškė su šaukštu uogienės – 200, ryžių trapučiai- 100
NAKTIPIEČIAI: vynas 200, apelsinai – 100

VISO: kcal 1220

Šiandien

PUSRYČIAI: liesa grūdėta varškė su šaukštu uogienės – 200
PRIEŠPIEČIAI: pyrago šmotukas – 200 (darbe balius buvo)
PIETŪS: liesa grūdėta varškė su šaukštu uogienės – 200 (pamiršau pietus iš namų pasiimt)
PAVAKARIAI: ledai – 300, pyrago – 200 (svečiuose)
VAKARIENĖ: dešrelės 300
NAKTIPIEČIAI: kokteiliai

VISO: kcal 1400 plius alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio laikrodis: 12 birželio 2009 - 18:21
Tikriausiai jus teisios unsure.gif Nuo vakar labai silpnai jauciuos, net pasportuot nejau siandien. Gali but cia nuo to, kad per mazai valgau? Db darysiu taip kaip jus, valgysiu daugiau kartu per diena, bet po nedaug. Tik svarstykliu reikia, nes kitaip negalesiu paskaiciuot kiek suvalgiau doh.gif Tai mazdaug apie 1400kcal reikia ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2009 06 11, 13:03)
Nuskambės gal ir žiauriai, bet nematau čia kuo džiaugtis. Nematau ką ten mesti esant tokiam ūgiui ir svoriui. Gyveni pusbadžiu, kankiniesi, sportuoji ir tuo džiaugiesi? Neskaitysiu pamokslų - nemanau, kad reikia. Numesi kelis kg besikankindama, o kas toliau? atsakyk sau į klausimą: ar kankinsies taip visą gyvenimą, kad tie keli kg neataugtų? Sekančią savaitę pradėsi valgyti ir tie kg atbėgs atgal..
Daugelis metančių svorį ir mąstančių merginų bijo, kad numesti kg neatbėgtų atgal su sulėtėjusiu metabolizmu ir jo-jo efektu. Mesti kg visgi reikia protingai, o ne džiaugtis, kad galiu pabadauti ir greitai sulieknėti.

Ir visgi, manau kad tokiu atveju reikėtų mąstymą tvarkyti.

Aciu uz patarimus. Paziurejau tavo liniuote, ir labai idomu paliko, per kiek laiko numetei tuos kg? Jai nepaslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2009 06 12, 19:50)
Tikriausiai jus teisios unsure.gif  Nuo vakar labai silpnai jauciuos, net pasportuot nejau siandien. Gali but cia nuo to, kad per mazai valgau? Db darysiu taip kaip jus, valgysiu daugiau kartu per diena, bet po nedaug. Tik svarstykliu reikia, nes kitaip negalesiu paskaiciuot kiek suvalgiau doh.gif Tai mazdaug apie 1400kcal reikia ane?  smile.gif

Planas geras, pirmyn thumbup.gif Tikrai gali būt nuo per mažo valgymo, man jeigu nepavalgau normaliai pradeda svaigti galva ir silpnai jaučiuosi. Aš tai jau baigiau savo 3kg programą, išeinu atostogų biggrin.gif Išmokau save kontroliuoti ir valgyti normaliom porcijom.
Atsakyti
PENKTADIENIS

PUSRYČIAI: avižų/miuslių košė su sviestu (300+35), braškės (30)
PRIEŠPIEČIAI: latte (150)
PIETŪS: bulvių salotos su svogūnais, petražolėm, al.aliejumi (200), pomidorai su baziliku (40), 5 langeliai šokolado (150)
PAVAKARIAI: persikų/braškių salotos su jogurtu (70+40+70), riekelė rupios duonos su ožkos sūriu (120+45)
VAKARIENĖ: vištienos/brokolių/morkų/žirnelių troškinys (330)
NAKTIPIEČIAI: 30gr tinginio (150)

VISO: 1750
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piripiri: 12 birželio 2009 - 23:34
Pusryčiai:
3 bulvės - 220 kcal
Jogurtinis padažas - 80 kcal

Priešpiečiai:
Obuolys - 160 gr - 64 kcal

Pietūs:
Pica - 700 kcal
Deserto gabaliukas - 120 kcal