PEKTADIENIS:
PUSRYČIAI: varškė su natūraliu jogurtu ir vyšnių uogiene (120+130+60), riešutai (120)
PRIEŠPIEČIAI: bananas (100), kava su pienu (50)
PIETŪS: lašiša su ryžiais ir šparaginėm pupelėm (230+180+25), jogurtas (120)
PAVAKARIAI: kapučino (150)
VAKARIENĖ: įvairių daržovių-sūrio užkepėlė (400), vynas (120), guminukai (80)
VISO: 1885
ŠEŠTADIENIS:
PUSRYČIAI: 2 kiaušiniai su ruda bandele ir brie sūriu (170+230+100)
PRIEŠPIEČIAI: sūris su abrikosais (110)
PIETŪS: daržovių - sūrio užkepėlė (250), bananas (100)
PAVAKARIAI: 2 jogurtai (200), 2 mandarinai (60), datulės (100)
VAKARIENĖ: 1 gab.picos (180), salotos iš kiniško kopūsto, keptos lašisos, agurko ir aliejaus (270)
VISO: 1670