Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

Sveikos mergytės 4u.gif
Aš bandysiu jungtis prie jūsų. Panašu, kad mane gydys nenustatytu AFS. Mano istorijoje pirmasis sėkmingas nestuke.gif Paskui du iš eilės nesivystantys - visi tyrimai daryti, jū tarpe ir AFS (jo nerasta). Dabar ketvirtas skaitosi nestuke.gif Gydytojas vėl mato per mažą vaisiuką (gali būti, kad jį ir vėl prarasiu greičiausiai). Nes savaitęlių matote kiek, o aspiriną tik šiandien pradedu gerti kaip paskutinę priemonę. Jei ir šis nestuke.gif bus nesėkmingas, nuo pirmosios planavimo ciklo dienos pradėsiu aspiriną gerti.

Tai toks mano trumpas prisistatymas blush2.gif

Noriu paklausti ar yra kuriai buvę, kad AFS pradėtų "gydyti" taip vėlai jau pastojus ar visoms prieš planavimus gydymas pradėtas? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 22, 20:15)
Sveikos mergytės  4u.gif
Aš bandysiu jungtis prie jūsų. Panašu, kad mane gydys nenustatytu AFS. Mano istorijoje pirmasis sėkmingas  nestuke.gif  Paskui du iš eilės nesivystantys - visi tyrimai daryti, jū tarpe ir AFS (jo nerasta). Dabar ketvirtas skaitosi  nestuke.gif  Gydytojas vėl mato per mažą vaisiuką (gali būti, kad jį ir vėl prarasiu greičiausiai). Nes savaitęlių matote kiek, o aspiriną tik šiandien pradedu gerti kaip paskutinę priemonę. Jei ir šis  nestuke.gif  bus nesėkmingas, nuo pirmosios planavimo ciklo dienos pradėsiu aspiriną gerti.

Tai toks mano trumpas prisistatymas  blush2.gif

Noriu paklausti ar yra kuriai buvę, kad AFS pradėtų "gydyti" taip vėlai jau pastojus ar visoms prieš planavimus gydymas pradėtas? Ačiū  4u.gif

aš Jums atsakiau papasakodama savo atvejį kitoje temelėje, kur Jūs parašėte tą pačią savo istoriją... tiap kad rašykit į až., jei dar kyla kokių klausimų... teik, kad dauguma atvejų individualūs... bet reikia neprarasti vilties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 02 22, 19:30)
aš Jums atsakiau papasakodama savo atvejį kitoje temelėje, kur Jūs parašėte  tą pačią savo istoriją... tiap kad rašykit į až., jei dar kyla kokių klausimų... teik, kad dauguma atvejų individualūs...  bet reikia neprarasti vilties thumbup.gif

Ačiū, bėgu skaityti į kitą temutę. Kažkaip pirma ten pasisakiau, paskui tik pažiūrėjau, kad ten nesulaukiančių gandriukų, tai ir susimėčiau kuri aš čia skaitausi dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 22, 20:45)
Ačiū, bėgu skaityti į kitą temutę. Kažkaip pirma ten pasisakiau, paskui tik pažiūrėjau, kad ten nesulaukiančių gandriukų, tai ir susimėčiau kuri aš čia skaitausi dabar  doh.gif

as aspirina pradejau gerti pries pastojant.manau ir tau turejo skirti kazkokia doze ir gerti pries pastojima ir nestumo metu.gali buti,kad tau uzslepta AFS forma
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 02 23, 07:18)
as aspirina pradejau gerti pries pastojant.manau ir tau turejo skirti kazkokia doze ir gerti pries pastojima ir nestumo metu.gali buti,kad tau uzslepta AFS forma

Ko gero šį nestuke.gif nieko nebepavyks, nes per vėlai sugalvojom apie AFS verysad.gif
Ačiū už nuomonę. Na tikėkimės, kad jei ne šis, tai kitas nestuke.gif bus sėkmingai laiku "pagydytas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 23, 10:08)
Ko gero šį  nestuke.gif  nieko nebepavyks, nes per vėlai sugalvojom apie AFS verysad.gif
Ačiū už nuomonę. Na tikėkimės, kad jei ne šis, tai kitas  nestuke.gif  bus sėkmingai laiku "pagydytas"  g.gif

viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

Na baimes turiu as doh.gif po tiek nesekmiu ir metu man jau ne 20 g.gif O be to zinau, kad bus pirmas ir paskutinis vaikas, tai man dar daugiau baimiu dasideda, kad viskas butu gerai

Vakar endokrinologe mane sokiravo, sako jei turit AFS, tai kaip pas jus trombozes nebuna blink.gif nu sakau nera.
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 02 23, 11:33)
Sveikutes biggrin.gif

Na baimes turiu as doh.gif po tiek nesekmiu ir metu man jau ne 20 g.gif O be to zinau, kad bus pirmas ir paskutinis vaikas, tai man dar daugiau baimiu dasideda, kad viskas butu gerai

Vakar endokrinologe mane sokiravo, sako jei turit AFS, tai kaip pas jus trombozes nebuna blink.gif nu sakau nera.

gal ne visada tie trombai pasireiskia,svarbiausia vartoti aspirina ir leidziamus vaistukus smile.gif
Atsakyti
aspirina as geriu, o leistis reiks tik kada pastosiu. bet ji man taip , jei trombu neturi, tai joks tau AFS blink.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 02 23, 12:21)
aspirina as geriu, o leistis reiks tik kada pastosiu. bet ji man taip , jei trombu neturi, tai joks tau AFS blink.gif

nu vat idomus tie gyd. doh.gif
Atsakyti
Pasidariau HCG - mano savaitėms tikrai žemokas. Manau antradienio nuosprendis bus A
Dabar galvoju kaip čia padarius, ar vėl A rįžtis, o gal geriau kaip kitaip - laukti savaiminio su medikamentais bandyt..? Kitaip man tada būtų nuo 2010 m trečia A g.gif doh.gif
O kai pradėsiu planuotis vėl (manau ilgai netempsiu...) Tai iškart ir pradėti gerti Aspiriną, kaip suprantu daugumai taip siūlo? Jei man nenustatytas AFS kažin leistis pradėti vos pastojus ar laukti širdelės darbo pradžios pirma vien su aspirinu..? Visai pasimečiau unsure.gif verysad.gif

Sorry, kad su kvailais klausimais aš, tokia košė galvoj - neapsisprendimų jūra vel bus, kol nusistovės situacija blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras,rasau ne i tema bet reikia jusu pagalbos!!!!!
Man pries koki pusmeti buvo persileidimas,dabar vel pastojau,jokiu simptomu nejauciau,ir kol kas ju irgi nera(nors dar tik 5 sav.) beda stai kokia: man pradejo teplioti (mm buvo pries 3 savaites) pilva maudzia ir tempia labai. Kaip tycia negaliu prisikambinti savo ginei. juolab esu Kaune cia sako nepriims nebent siuntima turiu,o i vilniu negaliu vaziuoti su tokia situacija,gal jums kai kuria taip buvo gal as per daug bijau ir cia normalu????
Atsakyti