irgi leidžiu , bet ribotai.. Per vėlai užsibuvusi vaiką paprašau namučio lėkti
ir pačiai nepatinka kai savas vaikas pas kaimynus iki vėlumos sėdi..
Uj..einu ieškot ir bart
Nemandagu man baisiai tai atrodo..
QUOTE(Aila29 @ 2007 12 31, 23:09)
Pas mus ateidavo vienas sunaus draugas, niekada nedraudziau, bet kai suzinojau, kad to draugelio tevai maniskio neisileidzia i namus, ir mano vaikinas draugo laukia laiptineje kol jis apsirengs, ar dar ka padarys, paaiskinau, kad nera ko vedziotis ir jo i namus. Lyg ir suprato. O tas draugelis pas mus budavo nuo ryto iki vakaro- pusryciai, pietus, vakariene budavo kartu, ir taip gal puse metu... Dabar kai i lauka rudeni ir ziema nebeina, tai ziuresim kokia drauguste besites pavasari 
taip , labai pažystama situacija: viens prie vieno
Kaip taip tėvai nesidomi kur visą dieną vaikas jų tupi...
Nes pas mus irgi buvo inykęs sūnaus draugas: nuo 8 ryto iki .....
Kai aš buvau maža pas visas drauges tėvai leido eit ir visus draugus į namus tasivest, aš irgi savo vaikui tikrai nedrausiu
dėl nakvojimų irgi, mano tėvai beveik kas antrą savaitgali važiuodavo kur nors pailsėti, aš nenorėdavau su jis važiuoti todėl visada pas amne porą draugių nakvodavo (nuo 10 mrtų) todįl aš taip pat nedrausiu ir stengsiuosi dažniau vaikams palikti "laisvą plotą"
Na maniškė tai nesiveda draugių į namus.
Ankščiau atsivesdavo kai mažesnė buvo tai nedraudžiau
jos ten žaisdavo kambary... bet šiaip kiekvieną penktadienį prisiperka popkornų ir pasikviečia kaimynę jos amžiaus
žiūri penktadienio filmą kartu.Vieną penktadienį pas vieną kitą pas kitą...
Geriau vaikai namie žaidžia nei gatvėse šlaiužioja.
maniskis atsiveda savo draudus, as juos visus pazystu, bet as ilgai neleidziu buti, nes jie prie kompo gali sedeti be galo
Mes tai leidziam bet ziurim kas per vaikai ka kalba ipac viresni ar neveda kur negalima.
Pasiklausinejam apie draugus pacio vaiko jei pats nepasokoja.
Kai buna pas mus pagal galimibes prisijungiam prie zaidimu it tp.t.
Papildyta:
Beja vaikam ir i lauka reikia iseit tik mes duodam dvirati ar rieducius kad turetu koki uzsiemima.
Pasiklausinejam apie draugus pacio vaiko jei pats nepasokoja.
Kai buna pas mus pagal galimibes prisijungiam prie zaidimu it tp.t.
Papildyta:
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 14:50)
Geriau vaikai namie žaidžia nei gatvėse šlaiužioja.
Beja vaikam ir i lauka reikia iseit tik mes duodam dvirati ar rieducius kad turetu koki uzsiemima.
QUOTE(linaluk @ 2008 06 13, 21:19)
maniskis atsiveda savo draudus, as juos visus pazystu, bet as ilgai neleidziu buti, nes jie prie kompo gali sedeti be galo 
Maniskis su draugais irgi , jeigu as ju nevaryciau, sedetu prie kompo visa diena
QUOTE(Doncewa @ 2008 02 09, 20:36)
Na maniškė tai nesiveda draugių į namus.
Ankščiau atsivesdavo kai mažesnė buvo tai nedraudžiau
jos ten žaisdavo kambary... bet šiaip kiekvieną penktadienį prisiperka popkornų ir pasikviečia kaimynę jos amžiaus
žiūri penktadienio filmą kartu.Vieną penktadienį pas vieną kitą pas kitą... 
kaip grazu ir jau tapo tradicija.
QUOTE(laureta @ 2008 07 04, 00:48)
kaip grazu ir jau tapo tradicija.
AS leidziu savo dukroms atsivesti po viena drauge bet tik kokiai valandelei pazaisti, paskutiniu metu jos labai pabego ziasti laiptineje, kadangi mes gyvenam daugiabut. Joms gerai niekas netrukdo , mes gyvenam 5 aukste kartu dar gyvena pensinku sima , tai mazas judejimas tera gali visas savo smutkes isidelioti