Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

Leidžiu,bet ribotai ir ne bet ką,o pažįstamus klasiokus.
Atsakyti
irgi leidžiu , bet ribotai.. Per vėlai užsibuvusi vaiką paprašau namučio lėkti ax.gif ir pačiai nepatinka kai savas vaikas pas kaimynus iki vėlumos sėdi.. schmoll.gif Uj..einu ieškot ir bart cool.gif Nemandagu man baisiai tai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Aila29 @ 2007 12 31, 23:09)
Pas mus ateidavo vienas sunaus draugas, niekada nedraudziau, bet kai suzinojau, kad to draugelio tevai maniskio neisileidzia i namus, ir mano vaikinas draugo laukia laiptineje kol jis apsirengs, ar dar ka padarys, paaiskinau, kad nera ko vedziotis ir jo i namus. Lyg ir suprato. O tas draugelis pas mus budavo nuo ryto iki vakaro- pusryciai, pietus, vakariene budavo kartu, ir taip gal puse metu... Dabar kai i lauka rudeni ir ziema nebeina, tai ziuresim kokia drauguste besites pavasari  doh.gif

taip , labai pažystama situacija: viens prie vieno doh.gif
Kaip taip tėvai nesidomi kur visą dieną vaikas jų tupi...
Nes pas mus irgi buvo inykęs sūnaus draugas: nuo 8 ryto iki ..... blink.gif Vienu zodziu karta išvažiavome su vyru..Grįžtame 1 val. nakties ir randame dar tą vaiką pas mus namie doh.gif
Atsakyti
Kai aš buvau maža pas visas drauges tėvai leido eit ir visus draugus į namus tasivest, aš irgi savo vaikui tikrai nedrausiu ax.gif dėl nakvojimų irgi, mano tėvai beveik kas antrą savaitgali važiuodavo kur nors pailsėti, aš nenorėdavau su jis važiuoti todėl visada pas amne porą draugių nakvodavo (nuo 10 mrtų) todįl aš taip pat nedrausiu ir stengsiuosi dažniau vaikams palikti "laisvą plotą" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Į namus įsileidžiam tik pažįstamus draugus, jeigu jų tėvai žino, kur jų vaikas ir leidžia ateiti.
Į svečius leidžiam jeigu kviečia, yra namie tėvai ir nustatytam valandų skaičiui. rolleyes.gif
Atsakyti
Na maniškė tai nesiveda draugių į namus. schmoll.gif Ankščiau atsivesdavo kai mažesnė buvo tai nedraudžiau rolleyes.gif jos ten žaisdavo kambary... bet šiaip kiekvieną penktadienį prisiperka popkornų ir pasikviečia kaimynę jos amžiaus cool.gif žiūri penktadienio filmą kartu.Vieną penktadienį pas vieną kitą pas kitą... 4u.gif
Atsakyti
Geriau vaikai namie žaidžia nei gatvėse šlaiužioja.
Atsakyti
maniskis atsiveda savo draudus, as juos visus pazystu, bet as ilgai neleidziu buti, nes jie prie kompo gali sedeti be galo doh.gif
Atsakyti
Mes tai leidziam bet ziurim kas per vaikai ka kalba ipac viresni ar neveda kur negalima.
Pasiklausinejam apie draugus pacio vaiko jei pats nepasokoja.
Kai buna pas mus pagal galimibes prisijungiam prie zaidimu it tp.t.

Papildyta:
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 14:50)
Geriau vaikai namie žaidžia nei gatvėse šlaiužioja.

Beja vaikam ir i lauka reikia iseit tik mes duodam dvirati ar rieducius kad turetu koki uzsiemima.
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2008 06 13, 21:19)
maniskis atsiveda savo draudus, as juos visus pazystu, bet as ilgai neleidziu buti, nes jie prie kompo gali sedeti be galo doh.gif

Maniskis su draugais irgi , jeigu as ju nevaryciau, sedetu prie kompo visa diena doh.gif O siap tai visada tariemes, kad draugai pabus iki tam tikro laiko, nes vyras kai grizta is darbo , tai nori ramybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doncewa @ 2008 02 09, 20:36)
Na maniškė tai nesiveda draugių į namus.  schmoll.gif  Ankščiau atsivesdavo kai mažesnė buvo tai nedraudžiau  rolleyes.gif  jos ten žaisdavo kambary...  bet šiaip kiekvieną penktadienį prisiperka popkornų ir pasikviečia kaimynę jos amžiaus  cool.gif  žiūri penktadienio filmą kartu.Vieną penktadienį pas vieną kitą pas kitą...  4u.gif

kaip grazu ir jau tapo tradicija.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 04, 00:48)
kaip grazu ir jau tapo tradicija.

AS leidziu savo dukroms atsivesti po viena drauge bet tik kokiai valandelei pazaisti, paskutiniu metu jos labai pabego ziasti laiptineje, kadangi mes gyvenam daugiabut. Joms gerai niekas netrukdo , mes gyvenam 5 aukste kartu dar gyvena pensinku sima , tai mazas judejimas tera gali visas savo smutkes isidelioti
Atsakyti