Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

Mes tai leidžiam gerus draugus kviestis ir kai mūsų nėra namie, bet turi mus įspėti, kad draugai ateis. O kai mes namie, tai jeigu nėra pavargusių ir norinčių tylos ir ramybės rolleyes.gif , tai leidžiam atsivesti ką nori, nes mūsų nuomone reikia kuo geriau pažinti vaiko draugus, kad žinotum kokioje aplinkoje jis auga ir galėtum tai kontroliuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veziukasR @ 2007 08 28, 13:04)
Mes tai leidžiam gerus draugus kviestis ir kai mūsų nėra namie, bet turi mus įspėti, kad draugai ateis. O kai mes namie, tai jeigu nėra pavargusių ir norinčių tylos ir ramybės  rolleyes.gif , tai leidžiam atsivesti ką nori, nes mūsų nuomone reikia kuo geriau pažinti vaiko draugus, kad žinotum kokioje aplinkoje jis auga ir galėtum tai kontroliuoti  smile.gif

Na, kai manajam bus 11m. ir tikrai tures tikra drauga tada leisiu ir be musu atsivesti, bet kolkas nematau pagrindo. O del draugu pazinimo sutinku 100 proc.
Atsakyti
O štai aš ir mano geriausia draugė esame kaip sesės... Per atostogas ar šiaip savaitgaliais labai dažnai nakvojame viena pas kitą. thumbup.gif Tikrai būna labai linksma, juolab kad gyvenu ne mieste, tai ir pagrybaut išeinam, dviračiais pasivažinėt... Pas ją po pamokų galiu ateit net tada kai ji apie tai nepraneša savo mamai (juk vis dėlto mums po 15m.-jau didelės, nieko nepridirbsim) 4u.gif
Šiaip tai manau, kad reiktų leisti vaikams susitikti, bet tai neturėtų būti atsitiktinis "draugas" iš gatvės. O ir iš pradžių geriau lai tas vaikas pabūna tik kokią valandėlę, kad geriau su juo susipažintumėt, nes vaikams tikrai labai svarbu turėt draugą, kurį gali parsivesti į namus ir ten atsigert arbatos ir paplepėti, jaukiai ir šiltai ax.gif
Atsakyti
Pas mus susitikimai vyksta taip :vaikai susitaria ,tevai susikambina ir trim valandom(na zinoma jeigu butinybe buna ir ilgiau ) eina vieni pas kita(tiksliau tevai nuveda biggrin.gif ) .Pas vaika draugai nakvoja nuo triju metu ir jisai pas draugus miega thumbup.gif
Privalumas tas, kad zinau su kokiais draugais ir ju tevais sunus bedrauja ax.gif , zinau kad ta laika kai vaikas bus pas drauga bus juo pasirupinta ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(seamaid @ 2007 09 09, 21:16)
O štai aš ir mano geriausia draugė esame kaip sesės... Per atostogas ar šiaip savaitgaliais labai dažnai nakvojame viena pas kitą.  thumbup.gif  Tikrai būna labai linksma, juolab kad gyvenu ne mieste, tai ir pagrybaut išeinam, dviračiais pasivažinėt... Pas ją po pamokų galiu ateit net tada kai ji apie tai nepraneša savo mamai (juk vis dėlto mums po 15m.-jau didelės, nieko nepridirbsim)  4u.gif
Šiaip tai manau, kad reiktų leisti vaikams susitikti, bet tai neturėtų būti atsitiktinis "draugas" iš gatvės. O ir iš pradžių geriau lai tas vaikas pabūna tik kokią valandėlę, kad geriau su juo susipažintumėt, nes vaikams tikrai labai svarbu turėt draugą, kurį gali parsivesti į namus ir ten atsigert arbatos ir paplepėti, jaukiai ir šiltai  ax.gif

As sutinku, kad jei draugas tikrai tikras. O kai manasis net pats dar nezino kuris jo tas tikrasis draugas g.gif
Atsakyti
Na žinoma smile.gif Kol pati buvau pradinukė tai iš vis nieko į namus nesivesdavau, nes tie draugai kai kurie buvo tokie kad jiems labiau rūpėjo gaut iš manęs namų darbus nusirašyt... tongue.gif Tai protelis skystas buvo ir iš pradžių tokių draugelių neatpažindavau, tik vėliau supratau biggrin.gif
Atsakyti
Na mano vaikai jau dideli biggrin.gif Ir pas juos draugai ateina pulkais lotuliukas.gif Ypač pas vyriausius sūnelius smile.gif Mums netrugdo - ir pas mus daug draugų ateina thumbup.gif Šiaip butas mūsų erdvus, 4 kambariai ir visiems vietos užtenka, į mūsų kambarį sūnų draugai neina, dažniausiai būna virtuvėjė arba sūnų kambariuose, nes svetainės mes kaip ir neturim - virtuvė vietoj jos tarnauja, laimėj ji labai erdvi, kad ir stalas, ir sofutė, ir televizorius telpa, taip kad dėl vietų ar ramybės nesipešam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilija38: 10 rugsėjo 2007 - 22:42
aš leidžiu vestis kai kurias klasiokes, nu jinai ir neturi daug draugų, bet viena kita ateina po pamokų, įpratinau visada pranešti kur su kuo ką veikia. Šiaip kiemo vaikų nelabai toleruoju kad vedžiotųsi, kai aš būnu namie kai kada ateina, bet šiaip susitarę, kad kuo mažiau draugų, tuo geriau, vistik dar maža ir nemoka atsirinki kurie patikimi vaikai, kurie ne. smile.gif
Bet ateityje neprieštarausiu, kad lankosi draugai, aišku ne būriais, kad durys neužsidarytų.
Atsakyti
Leidžiam atsivesti tuos draugus, su kuriais žinau, kad bendrauja ne savaitė ir ne dvi. Stengiuosi kuo daugiau sužinoti apie draugus, nes tokiam amžiuje tai labai svarbu. Nes draugai daro nemažą įtaką vaikui.
Atsakyti
mes neseniai pakeitem gyvenama vieta. vaikas kieme susirado kelis draugus ir tada iskylo klausimas ar jis gali juos vestis i namus? man net nekilo mintis,kad to daryti butu negalima. bet mano vyrui, tai nepatikdavo.
as pati kilusi is mazo miestelio, tad nieko blogo cia nemciau, o jis visa gyvenima gyveno Vilniuje. gal del to jam svetimu vaiku ejimas i namus atrodo nepriimtinai.
bet netrukus teko isitikint,kad gerai nepazistami draugai gali pridaryti bedos. musu namuose dingo vaiko taupyti pinigai. ne visi, bet dalis ju (virs 200Lt). tai buvo pamoka mums visiems. nuo siol vaiko taupomi pinigai bus tik pas mane ir draugus jis vestis i namus gales tik tuomet,kai kas nors bus namie.
visiskai uzdrausti to daryti neketinu. manau, jei uzdrausciau, tai jis vesis draugus kai nieko nebus namie
Atsakyti
QUOTE(bra$ke @ 2007 09 19, 15:54)
bet netrukus teko isitikint,kad gerai nepazistami draugai gali pridaryti bedos. musu namuose dingo vaiko taupyti pinigai. ne visi, bet dalis ju (virs 200Lt). tai buvo pamoka mums visiems. nuo siol vaiko taupomi pinigai bus tik pas mane ir draugus jis vestis i namus gales tik tuomet,kai kas nors bus namie.
visiskai uzdrausti to daryti neketinu. manau, jei uzdrausciau, tai jis vesis draugus kai nieko nebus namie

Todel ir neleidziam kol musu nera, tiesa, viena diena paskambino ir sako, kad klasioke-kaimyne neturi namu rakto... tai zinoma leidau pabuti pas mus, jie kartu ir pamokas paruose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 20 rugsėjo 2007 - 07:59
reikia leist vaikams bendraut. prisimenu vaikysteje, kaip vaiksciodavom vieni pas kitus ...
Atsakyti