O šiaip dabar geras oras, tegul lauke dūksta, o žiemą tada dreifuoja vieni pas kitus.
Pas mus chebros eidavo ciūgais, o dabar domofoną atjungiau- mažas vaikas namie. Bet vistiek ateina- kiemas padovanojo sūnui žuvytes, tai ateina "aplankyt"
.
O šiaip dabar geras oras, tegul lauke dūksta, o žiemą tada dreifuoja vieni pas kitus.
QUOTE(veziukasR @ 2007 08 28, 13:04)
Mes tai leidžiam gerus draugus kviestis ir kai mūsų nėra namie, bet turi mus įspėti, kad draugai ateis. O kai mes namie, tai jeigu nėra pavargusių ir norinčių tylos ir ramybės
, tai leidžiam atsivesti ką nori, nes mūsų nuomone reikia kuo geriau pažinti vaiko draugus, kad žinotum kokioje aplinkoje jis auga ir galėtum tai kontroliuoti 
Papildyta:
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 16, 01:32)
Leidžiam atsivesti tuos draugus, su kuriais žinau, kad bendrauja ne savaitė ir ne dvi. Stengiuosi kuo daugiau sužinoti apie draugus, nes tokiam amžiuje tai labai svarbu. Nes draugai daro nemažą įtaką vaikui.
As savo vaikui leidziu paiskviesti geru draugu, o tokiu tai nera daug
ir po viena, o ne visus kartu
Mano gerietis, dar nemoka pasakyti ne, o gudresni vaikai is bendrabucio kurie visa diena lauke ir lauke tai ir prasosi pakviesk, pakviesk pas save
Nu ir atveda visa chebra, bet i namus "cenzura" neileidzia
Pati augau šeimoje , kur tėvai neleisdavo nieko vestis į namus , o pas tetą visada būdavo daug vaikų ir ten man labai patikdavo , ir pas mus būdavo kartais daug vaikų ( jaunimo ) jie klausosi muzikos kažko ginčyjasi o kartais kartu su panelėm ir arbateles su pyragu išgeriam ir patarimų duodu , o dabar kai panelės jau didelės tai ir šurmulio nebėra
Stengiuosiu kad su draugais daugiau laiko praleistu, lauke. Nes namie tai tik "įkrenta" į kompiuterį
.
Bet kai blogas oras kur jau dingsi, tegu bendrauja, tik ne pulkais
Bet kai blogas oras kur jau dingsi, tegu bendrauja, tik ne pulkais
As leidziu, bet tik po viena, ir tik tuos kuriais galetu pasitiketi mano sunus ir as
Aš tai neleidžiu jokių draugų į namus yra kiemas yra mokykla ir prisidūksta iki soties
aš čia kalbu apie savo pradinuką
leidžiu pasikviesti geriausią draugą per gimtadienį
anksčiau ateidavo tai po vieną tai paskiau visais būriais ir dūkdavo kambarį tiesiog sienomis
na jau ne pagalvojau iškart visus išprašiau o su sūnumi pasikalbėjau kad pasakytų savo draugams kad jie daugiau neateitų ir vaikas suprato daugiau draugų nebeveda o ir jie neateina renkasi visi lauke ir išsilaksto
aišku kaip bus paauglys tai tada nereikės gal dūkti pasėdės su draugu išgers arbatos ir išsiskirstys bet ir vėl čia labai individualu
';;jhk[p][o
QUOTE(Lina444 @ 2007 12 16, 20:52)
';;jhk[p][o
Ei, SPAM'int negražu
Manau, vaikai visada turi teisę atsivest draugą, turiu omeny, ne dūkimui, o šiaip užbėgt, pasibūt. Čia jau apie vyresnius kalbu
Pas mus ateidavo vienas sunaus draugas, niekada nedraudziau, bet kai suzinojau, kad to draugelio tevai maniskio neisileidzia i namus, ir mano vaikinas draugo laukia laiptineje kol jis apsirengs, ar dar ka padarys, paaiskinau, kad nera ko vedziotis ir jo i namus. Lyg ir suprato. O tas draugelis pas mus budavo nuo ryto iki vakaro- pusryciai, pietus, vakariene budavo kartu, ir taip gal puse metu... Dabar kai i lauka rudeni ir ziema nebeina, tai ziuresim kokia drauguste besites pavasari