Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

QUOTE(Rela @ 2005 05 29, 15:10)
Mūsų kiemo mergaitės įkūrusios kolektyvą. Susirinkimai vyksta mano namuose. Dukra yra kolektyvo pirmininkė. Tad namuose labai dažnai būna tikras knibždelynas. Guodžia tik tai, kad jos užsiima prasminga veikla. Rengia  įvairiausiom progom koncertus, vaidinimus. Eina į iškylas, kiną .  Ateinančią žiemą ketina globoti žvėrelius ir paukštelius.

SAUNUOLE DUKRELE thumbup.gif
Jau daug geriau, kai vaikai atsiveda draugus, nei kai nori is tu namu isbegti
Atsakyti
As leidziu atsivest draugus, kai esu namie. Ir yra salyga, kad tie vaikai man netrukdytu.... Dazniausiai jie zaidzia dukros kambari.
Atsakyti
Na mes tai leidžiame sūnaus draugams ateiti. Atsimenu kaip būdavo nesmagu vaikystėje, kai tėvai dėl vienos ar kitos priežasties man to daryti neleisdavo. Tad dabar manęs visai netrikdo, kai grįžusi namo randu būrelį žaidžiančių vaikų. Kadangi maniškis berniukas turi tik 2 dienas savaitėje kuomet nereikia lankyti treniruočių, tai ir tie vizitai ne tokie jau dažni būna. O jei dar oras geras, tai jų ir pačių namie nenulaikysi - į kiemą mauna.
Atsakyti
sa tai galvoju kad keli draugai nieko tokio nes lietuvoj vaikai gali kiemose lakstyt o mes jau ilga laika gyvenam londone o cia vaikus baisu isleist net i kiema nes tik ir girdi per radija tai uzmuse tai uzmuse ir isprievartavo cia tu pedofilu pilna tai man kazkaip ir saugiau kai jie namie sedi ir dar jau geriau as matysiu su kokias draugais draugauja kad ateiti nebutu kokio soko mano vaikas taip negalejo pasielg dabar daug maz matau kokie ateina
Atsakyti
mes leidziam ateiti keliems draugams su salyga kad visas veiksmas vyks vaiku kambaryje ir kad man po ju vizito nereiks to kambario tvarkyti kaip po zemes drebejimo. biggrin.gif
Atsakyti
Kai bunu namuose, leidziu savo sunui atsivesti draugu. Is pradziu ejo buriais, teko riboti vienu metu ateinanciu skaiciu, nes sunaus kambarys nedidukas, o as norejau tureti savo erdves. Dabar pamazu atsisijojo tik patys geriausi nuolatiniai draugai. Esu labai patenkinta tokiu savo sprendimu. Taip as geriau pazinau, kokie yra jo tikrieji draugai, vaikai taip galejo geriau susidraugauti, o kai buna lauke blogas oras, maniskis nesedi vienas nukabines nosi prie lango... Kadangi sia vasara kieme su mano sunumu ivyko keletas labai nemaloniu incidentu (buvo grasinama peiliu, reikalaujama pinigu ir pan), labai noriu, kad sunus turetu gerus draugus, kuriais galima butu nors siek tiek pasitiketi, pvz., bedos atveju kad nors atbegtu pasakyti, jog maniskiui atsitiko nelaime. Apskritai pradedu manyti, kad ir pas mus Lietuvoje arteja laikas, kai vaikams nebus leidziama iki tam tikro amziaus zaisti kieme be prieziuros, todel teks priprasti, kad draugai nores lankytis vienas pas kita
Atsakyti
Ateina. Buna kad ir trukdo... Bet nesibaru, leidziu, nes mums draugu neleisdavo pasikviesti... Net budama studente savaitgaliui grizus pas tevus nei pati galedavau pasikvieti, nei pas kokia drauge nubegti... Visiskas kosmaras...

BEt salygos yra tokios: jei drauges is karto po pamoku - privalo paruosti pamokos. Jei kvieciasi vakare, tai tik padare visas pamokas ir suiruose i mokykla... Kartais buna kad savaitgali ir nakvoja... Bet tos drauges tai arba klasiokes, arba seniai jau pazistamos drauges, kuriu tevus mes irgi labai gerai pazistma (pvz. koelgos)
Atsakyti
QUOTE(Rela @ 2005 05 29, 14:10)
Mūsų kiemo mergaitės įkūrusios kolektyvą. Susirinkimai vyksta mano namuose. Dukra yra kolektyvo pirmininkė. Tad namuose labai dažnai būna tikras knibždelynas. Guodžia tik tai, kad jos užsiima prasminga veikla. Rengia  įvairiausiom progom koncertus, vaidinimus. Eina į iškylas, kiną .  Ateinančią žiemą ketina globoti žvėrelius ir paukštelius.

O kokio amziaus mergaite?
Atsakyti
Leidžiu visada. Kieme turi vienmetę draugę, tai vaikšto viena pas kitą į svečius. smile.gif Ir namus būna apverčia, ir žaidžia po visą butą-tegul pasidžiaugia. mirksiukas.gif Tiesa, ateina tik tos draugės, su kuriom seniai draugauja, pažįstam tėvus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 17 vasario 2006 - 18:23
Aš irgi pritariu, kad svetimų vaikų geriau neįsileist. Na, pas mane tik vienas kambarys, vaikai net neturi savo kambario, tai apie tai negali būti nė kalbos. Šiaip mūsų aukšte yra nemažai vaikų. Tie tai šmirinėja iš kambario į kambarį, bet savi, pažystami - dėl tų nebaisu bigsmile.gif .
Atsakyti
Pas mus gali ateiti vaiko draugai.Tiksliau po viena,nes kai tryse tai susipyksta du pries viena,gaila vaiko pasidaro.Todel leidiu po viena,o kad maniskis pas kitus eitu,leidziu..........,bet labai nenorom,man smagiau kai pas mus.Ir pati nakvodavau pas drauges ir drauges pas mane,nieko blogo nedarydavom.Va mano vyras tai to netoleruoja,karta paprase mazius,kad draugas nakvotu tai pasipute ir pasake,kad kiekvienas turi savo namus.
Atsakyti
Šiaip tai leidžiu ateiti ir pas drauges išeiti. Bet pernai buvo įsitaisius tokia draugele, kuri jau po langais baladodavosi nuo labryto, net dėl jos vizitų vasarą ilgiau pamiegot negalėdavau.Maniau, kad susipras pati, bet teko pasakyti, kad rytais norim pamiegoti ilgiau, tam yra vasara ir atostogos. O išeidavo vėliausiai vakare, jau būdavo sutemę. Jos tėvai nė karto nėra ieškoję savo vaiko, kodėl visą dieną nebūna namie.Taigi būdavo ir pusryčiai, ir pietūs, ir vakarienė pas mus. Dar kurstydavo mano paną eiti į parduotuves tai ledų, tai dar ko nors, atseit ji nori, bet ir ji tuo naglai naudodavosi+ dar visokias paskalas pradėjo kurti.Tad kartais tenka tokias draugystes pakoreguoti.
Atsakyti