Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

Aš leidžiu vaiko draugam ateiti pas jį. Gerai, kad tų draugų nėra super daug, o ir lankosi jie po vieną, bet jei būtų keli iš karto , tai kažin ar leisčiau, kad paskui butas nebūtų kaip po karo.
Atsakyti
Nedraudžiu dukters draugėms ateiti ir pabūti, bet proto ribose. Dukrai taip pat leidžiu nueiti ir pasisvečiuoti. Yra tokių draugų, kurie turi savo vaikų ir mes seniai draugaujame, tai per šventes leidžiama pernakvoti ir pabūti po bendrų vakarėlių. Bet tai yra retai ir užtai ji brangina tokias dienas/ Turiu pripažinti, kad yra draugių, kurios man nėra priimtinos, to dukrai nesakau, bet sugalvoju kažkokius būdus, kad tas svečiavimosi laikas būtų trupas.
Atsakyti
Leidziu tik keliems vaikams,kuriuos pati pazįstu ir zinau kas ir is kur jie yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 12 kovo 2006 - 14:03
Man irgi kai kurie vaiko draugai nevisai priimtini. Nu kai kurie svečiuose būna tokie ,,be kompleksų"... Ima ką nori, prašo visko... Kartais nelaiko kantrybė. Vieną tokį gražiai paprašiau keliauti namo, tai jis atšovė, kad jį turi atvažiuoti pasiimti tėtis, tai jis tol ir bus. Nu geras, galvoju... smile.gif
Atsakyti
Na aš iš esmės irgi per daug neprieštarauju kai dukra parsiveda kokia draugę namo. Gerai, kai vaikas turi draugų. Ale kai ji pradėjo kasdien su drauge grįžti namo po pamokų, tai jau pradėjo erzinti Alkanos būna abi, kaip dabar maitinti tik savo vaiką? Bandžiau su dukra kalbėt, bet kol kas rezultatų nėra.
Atsakyti
Draugų turėti vaikams būtina o jei draugų yra tai ir į svečius karts nuo karto turi turėti galimybę pasikviesti.Aš leidžiu savo vaikams parsivesti draugų tačiau jokiu būdu ne pusę klasėa blink.gif .Ir pati išleidžiu į svečius ir visada išleisdama primenu tos dainos žodžius hi.gif
Galiu ir jums pasufleruoti"[COLOR=blue]SVEČIAI,SVEČIAI,SAKAU JUMS STAČIAI-SUPRATOT ATEIT,SUPRASKIT IŠEIT" 4u.gif
Vienu žodžiu išleisdama prašau neužsibūti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2003 07 09, 04:23)
Koks jusu poziuris i ateinancius jusu vaiko draugus? Gal draudziate, netoleruojate, o gal, atvirksciai, dziaugiates ir esate svetingi ;D Mano kieme buvo ivairiu vaiku ir ivairiu ju tevu poziuriu i ateinancius draugus. Vieni kategoriskai budavo "pries", o pas kitus visas tuntas nebijodavo uzeiti ir, tuo metu taip reta dalyka - video filma, paziureti :smile.gif ;D

Man labai svarbu,kad pazinociau to vaiko tevus,o norint atsivesti i namus drauga turi pirmiausia atsiklausti manes,nes nevisada norisi triuksmo namuose,ir juk mes mamos sprendziam ka veiksim likusis dienos dali,o ne vaikai,ypac kai jiems tik 7 metai.parejus is mokyklos pavalgyt reikia ir pamokas paruost,na o jei susitariam,tai leidziu savaitgali pora valandu priimt draugus smile.gif
Atsakyti
maniškė kiekvieną penktadienį atsiveda po vieną klasiokę. jos ten klausosi muzikos, mokosi įvairius šokius ir šiaip. dukrai keliama viena sąlyga, kad nebūtų suversti namai ir nebūtų knisamos lentynos. paprastai klasiokės daugiau 3 val neužsibūna. bet kai savaitgaliais ateina kaimynė, ir sėdi pas mus nuo ryto iki vakaro,mane jau siutas ima. savai aš aiškinu, kad ilgai užsibūti negalima, bet kaimynei pasakyti nedrįstu.
Atsakyti
Pas mano sūnus dažnai ateina draugų. Kadangi jie būna vaikų kambaryje ir labai netriukšmauja, leidžiu būti tiek, kiek nori.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2006 03 24, 15:26)
Na aš iš esmės irgi per daug neprieštarauju kai dukra parsiveda kokia draugę namo. Gerai, kai vaikas turi draugų. Ale kai ji pradėjo kasdien su drauge grįžti namo po pamokų, tai jau pradėjo erzinti  Alkanos būna abi, kaip dabar maitinti tik savo vaiką? Bandžiau su dukra kalbėt, bet kol kas rezultatų nėra.

O gal pamegink dukrai paaiskint, kad po pamoku turi pareiti tiesiai namo, pavalgyti, paruosti pamokas ir tik tada drauges vestis ar pas jas eiti. Atrodys, kad nesi nusistacius pries drauge, tik mokslu ir sveikata jos rupiniesi mirksiukas.gif . Ir "sert" dukros drauges nereikes...
Atsakyti
Jei ką nors nori pasikviesti namo, visuomet man rašo žinutę ir klausia. Kartais dirbu namie ir pleputės man trukdo, tada neleidžiu. Tą priima visiškai natūraliai. Mums sekasi, kad tokių "užsibuvėlių" nelabai būna, tik telefonu pliurpimą kelis kartus teko riboti.
Atsakyti
Nuo tada kai dingo mano auks.grandinele draugiu vedziotis nebeleidziu. Turi kiema,sodeli,miskeli netoli namu lai ir siauteja. Kam nagiukai panizo neaisku,o ir kaltint neisdrysciau-ju visas burys buvo. Beto toks nesmagus jausmas kai svetimi namuos smirineja, lyg svetimas ir nepageidaujamas savo namuos. verysad.gif
Atsakyti