Pas mus iprasta ,kad kaimynu vaikai susirenka,o musu irgi eina pas juos.Tik pas mus buna pagal valandas-jei isleidziu kitur,pasakau kelinta grizt.Nepatinka,kai ateina klasiokes neribotam laikui,kartais net maitint atsibosta
,negi neduosi,jei tiesiai po pamoku.
Maniskis turi kol kas viena gera drauga, kuri vedasi namo ir pats eina i svecius pas ji. Mes su jo mama susirasom sms, ar gali uzeit vaikai i svecius, ar netrukdys tuo metu - juk gal zmones miega ar ilsisi, ar siaip kas. Burio draugu namie irgi nelabai noreciau, nes gyvenam ne name, o bute, tai nera pernelyg daug vietos, anksta butu vienam kambary jiems, o po visa buta lakstyti neleidziu - turi savo kambari, jame ir zaidzia tegu. Savaitgaliais pratinu, kad nelandziotu vieni pas kitus i svecius, nes mano manymu, savaitgalis yra skirtas seimai, bent jau kol dar tokie maziukai. Ir kai geras oras privalu but lauke, nera ko namie kiurksoti
QUOTE(d-oncek @ 2007 07 20, 17:17)
Pas mus iprasta ,kad kaimynu vaikai susirenka,o musu irgi eina pas juos.Tik pas mus buna pagal valandas-jei isleidziu kitur,pasakau kelinta grizt.Nepatinka,kai ateina klasiokes neribotam laikui,kartais net maitint atsibosta
,negi neduosi,jei tiesiai po pamoku.
Pas mus taip pat kaimynų vaikai susirenka(1 - 2), daugiau neleidžiu, nes paskui namų tvarkyti nėra kam: nė vienas jokio žaislo neėmė ir nežaidė
man pilnas kiemas vaiku yra kasdienybe,limonadai ir ledai iseina staigiai,perkam dezem,juk vaikui smagu turet daaug draugu ir kaip yra su kuo zaisti,beto ir man saugiau kaip as matau ka jie veikia.o del tvarkos yra mano"zaidimo taisykles" ir visi vaikai laikosi ju ,katrie nesilaiko gauna drausmes ir turi susitvarkyt,visi zino kur yra siuksledeze jaigu valgo ledus ir kur laikomi zaislai,o beto dukros sveciai ji ir tvarkosi ...
QUOTE(d-oncek @ 2007 07 20, 16:17)
Nu va, sita problemyte ir man idomi: ateina metas valgyt, namie yra draugas, o kartais maisto yra tik vienam mano vaikui - nu buna tokiu situaciju, kai likusi tik 1 porcija ir ne daugiau.... Ka tada daryt? Savo vaika alkana laikyt, nes neturi ko sveciui paduot? Ar svecia namo siust? As bandau issisukti taip: duodu saviskiui kas jau jam ir priklauso, o sveciui bandau pasiulyt koki obuoli, baranku, ar siaip ko, na, kad nesedetu akis pakabines.... Bet juk vaikai yra vaikai, jie nesupranta, nori to paties daznai... O jei dar ir obuoliai ir barankos pasibaige?!
Mano mažoji turi vieną gerą draugę tai ji ir lankosi pas mus, tenka kartais ir pamaitinti negi neduosi kaip mano valgo
nueina ir mano pas savo draugę ilgiau neleidžiu būti kaip valandą, bet kartais užsibūna ilgiau būna, kad ir pasivaišina pas draugę, nors sakau nori valgyti eik namo, bet nevisada taip išeina
Nepykstu, nes ir aš buvau vaikas ir žinau,kad pas kitus ir duona skanesnė nei namuose
Sunus turi is namo viena gera drauga.jie pakaitomis eina vienas pas kita.padarome ir pertraukas.siaip kieme daug draugu ,bet dar nepuola visu vestis i namus.del valgymu nera problemu.nebent mano vaika pavaisina, ar mes jo drauga pavaisiname.
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 26, 20:55)
Nepykstu, nes ir aš buvau vaikas ir žinau,kad pas kitus ir duona skanesnė nei namuose 
Ne, pykti ir as nepykstu, visada vaisinu kuom turiu, tegu tik valgo... pati zinau tai, kad sveciuose skaniau.
prisijungsiu ir as , cia jus taip ydomiai plepate
mano vyrukas ir daznai draugu kvieciasi, daznai leidziam, vedasi y savo kambary. na o vyro dukra is pirmos santuokos, jau 12 metu, tai pas ja ateina mano dukterecios, bet 2 kambariu bute taip anksta
mes su savo sūnum esam susitarę, kad gali atsiklausęs atsivesti kiemo draugų tik kai aš arba MB yra namie. Nenorėčiau, kad po namus landžiotų svetimi vaikai man nesant. Tiesiog tai nėra labai geri draugai, kurių tėvus aš pažinočiau, o geri draugai gyvena toliau ir visad atvažiuoja kartu su tėvais.
QUOTE(jurk @ 2007 08 27, 09:40)
mes su savo sūnum esam susitarę, kad gali atsiklausęs atsivesti kiemo draugų tik kai aš arba MB yra namie. Nenorėčiau, kad po namus landžiotų svetimi vaikai man nesant. Tiesiog tai nėra labai geri draugai, kurių tėvus aš pažinočiau, o geri draugai gyvena toliau ir visad atvažiuoja kartu su tėvais.
Mes taip pat