Miargos, juk nei viena negimėm buhaltere
Aš buvusi ... muzikantė. Ir ne tik muzikos mokyklą, bet ir bakalaurą muzikos turiu. Ekonomikos magistrą tik. Nors su matematika mokykloj niekaip nesutariau... Va taip mus mėto gyvenimas
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 09, 08:46)
superinė 5dienio naujiena
QUOTE(dowwe @ 2009 04 10, 07:09)
superinė 5dienio naujiena
jau maniau savaitgalį teks ją kankint, o pasirodo turėsiu jį laisvesnį 
Che aš vakar prisidaviau galų gale pavyko prisijungt tai greit viską sumečiau ir patvirtinimą gavau
QUOTE(Carevna @ 2009 04 10, 08:49)
Che aš vakar prisidaviau galų gale pavyko prisijungt tai greit viską sumečiau ir patvirtinimą gavau 
aš neskubėsiu, nes dar vieno žmogeliuko priedo neturiu... šiandien turi pateikti, nes paskutinė diena algai išmokėt
QUOTE(WWWitch @ 2009 04 09, 13:47)
Sveikos buhalteres...
As sian jau issiunciau SAM 01
Su darbuotojais praejo gerai, o su autoriniais tipo klaida, tai paskambinau i Sodra musu firmos priskirtai darbuotojai, viska susakiai, kas ir kaip... ta irgi sako, nesuprantu kodel nepraeina, ir pasake pristatyti taip...
As sian jau issiunciau SAM 01
Su darbuotojais praejo gerai, o su autoriniais tipo klaida, tai paskambinau i Sodra musu firmos priskirtai darbuotojai, viska susakiai, kas ir kaip... ta irgi sako, nesuprantu kodel nepraeina, ir pasake pristatyti taip...
man nepraejo, nors tik 1 ct. buvo paklaida. Sistema automatiskai atmesdavo. As uz pirma ketv. pateikiau dar sena forma, tai prieme
QUOTE(Tučka @ 2009 04 10, 10:55)
man nepraejo, nors tik 1 ct. buvo paklaida. Sistema automatiskai atmesdavo. As uz pirma ketv. pateikiau dar sena forma, tai prieme 
Mano jau ir gyvai priduotos
Sveikos, patarkit kaip man išsivynioti:
sausio mėn. darbuotojas sirgo, o jam už tas dienas paskaičiuotas ir išmokėtas atlyginimas
Ką man dabar daryti? Ar galiu už kovo mėn. aš jų neprimokėti, ir kaip tai parodyti? Pasiaaiškinimą parašyti gal?
sausio mėn. darbuotojas sirgo, o jam už tas dienas paskaičiuotas ir išmokėtas atlyginimas
Ką man dabar daryti? Ar galiu už kovo mėn. aš jų neprimokėti, ir kaip tai parodyti? Pasiaaiškinimą parašyti gal?
QUOTE(šilkinė @ 2009 04 10, 10:07)
Sveikos, patarkit kaip man išsivynioti:
dek i avansine apyskaita ir minusuok poto iš kovo mokėtinos algos bei jam paaiškink kas ir kaip
Arba apiforminti kaip premiją
Ot žmogus būtų patenkintas, tik jau čia be diriko žinios nepraslysi...
Mergaitės padėkite
Kažkada rodos apie tai jau dikutavome, bet....
Kai moteris gryžta iš vaiko priežiūros atostogų, vaikui 2 metai, ar darbdavys turi ją sugrąžinti į tas pačias pareigas ???
Kai moteris gryžta iš vaiko priežiūros atostogų, vaikui 2 metai, ar darbdavys turi ją sugrąžinti į tas pačias pareigas ???
QUOTE(barskuolyte @ 2009 04 10, 14:30)
Mergaitės padėkite
taip
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 10, 14:31)
taip
ojej, na ir situacija pas mus...
darbdavys nenori jos priimti į tas pačias pareigas, siūlo kitas, o ji nesutinka, nors atlyginimas tas pats nė kiek nenukenčia, tai kaip suprantu darbdavys bejėgis