Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Ech, susikraučiau aš jus visas, mielos žliumbikės, į savo parašą... koookia kolekcija būtų biggrin.gif Gaila, kad jis jau užimtas protingom mintim tongue.gif
Atsakyti
cry.gif verkiau ir as.... bet kai mazoji priejo prie manes ir pasake mamyte neverk viskas bus gerai, ir padave soske... kazkas manyje pasikeite ir nuo tos akimirkos sutvardau savo asaras... bet pasakysiu jums paslapti kai tikrai buna sunku nueinu i vonia ir issiverkiu, negalima savyje laikyt pykcio, skausmo, dziaugsmo, o su asaromis viska isplauname tongue.gif
Atsakyti
aga..paverkiu dazniausiai kai viskas buna susikrove, bet siaip labiau savyje palaikau blush2.gif gal ir nelabai gerai...
na, o siaip paverkti nemanau, kad yra kazhkas gedingo ar...na tiesiog tai savotiska sau pagalba, kad butu lengviau, na dar ir cia zenklas kitiems, kad tau kazkas negerai... unsure.gif
Atsakyti
Paverkiu ir as, kai ant dusios negera buna.... o paskutini karta verkiau siandien sad.gif maniskis ejo i darba, as ji islydejau ir laukiau atsidarius duris kol liftas atvaziuos, jis norejo uzdaryti duris, kad as nelaukciau.... ir prispaude man pirstuka, taip skaudejo, kad apsiverkiau cry.gif
Atsakyti
paverkiu ir as...anksciau vergdavau, nes buvau islepinta kaip mazas vaikas, vergdavau, nes negaudavau to ar ano, kad niekas manes nesupranta, as niekam nereikalinga, bet viena diena susimasciau, kad tai taip vaikiska ir gedinga...dabar verkiu tik kai prisimenu savo mama, kurios nebeturiu, verkiu tik kai bunu viena, nes man geda savo asaru...
Atsakyti
paverkiu ir as...anksciau verkdavau, nes buvau islepinta kaip mazas vaikas, verkdavau, nes negaudavau to ar ano, kad niekas manes nesupranta, as niekam nereikalinga, bet viena diena susimasciau, kad tai taip vaikiska ir gedinga...dabar verkiu tik kai prisimenu savo mama, kurios nebeturiu, verkiu tik kai bunu viena, nes man geda savo asaru...
Atsakyti
doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
na as tai buna kad tiesiog verkiu del nieku, vat kai prisikaupia ivairios smulkmenos i viena bendruma tai ir asaroju, o siaip tai kartais zmonem atrodo kad visai neverkiu, nors tai toli grazu ne tiesa schmoll.gif
Atsakyti
Anksčiau verkdavau iš sielvarto, baimės(prisigalvodavau visokių nesamonių) cry.gif , o po antros dukros verkiu tik iš džiaugsmo ir betkur cry.gif tongue.gif Ir čia skaitydama nubraukiau ašarėlę cry.gif tongue.gif
Atsakyti
O aš galima sakyti išvis neverkiu...nežinau kaip man taip gaunasi.. pvz dabar net neatsimenu kada paskutinį kartą verkiau blush2.gif
Atsakyti
Aš kažkokia jautri paskutiniu metu pasidariau, apsiašaroju be jokios rimtos priežasties. Vyras šypsosi ir bando raminti, o aš ant savęs pykstu kad tokia žliumba pasidariau doh.gif Reikės bandyti susiimt ax.gif
Atsakyti
Verkiu kai pervargstu, tada bet kokia smulkmena gali pravirkdyt...Nors stengiuos, kad tai daznai nesikartotu, bet is tikruju paverkus kazkaip lengviau ant dusios pasidaro 4u.gif kartais verkiu, kai alkoholio buna per daug blush2.gif prisigalvoju tada visokiu nesamoniu, pradedu gaileti saves , kitu ir zlimbiu biggrin.gif
Atsakyti