Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

QUOTE(Agotukas @ 2005 10 08, 22:51)
Zliumbyzos hah.gif
Visai neverkiu  schmoll.gif Na., pries vyra kartais nukrapinu asarele kita ir dar kai svaes gaila buna  blush2.gif O siap tai net per laidotuves neverkiu  schmoll.gif

kaip keistai neskambetu, per laidotuves as taip pat neverkiu, bet kitais atvejais..tai laikykit mane... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 10 09, 00:51)
Zliumbyzos hah.gif

vat tuoj gausi į snapą censored2.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif gun_smilie.gif gun_smilie.gif
QUOTE(Agotukas @ 2005 10 09, 00:51)
Visai neverkiu  schmoll.gif Na., pries vyra kartais nukrapinu asarele kita ir dar kai svaes gaila buna  blush2.gif O siap tai net per laidotuves neverkiu  schmoll.gif

aš viešai irgi verkti negaliu... tik per mamos laidotuves turbūt.. bet tada tiesą sakant aplinkos nemačiau...
Atsakyti
Dievaži, man reikia vaistų nuo žliumbimo  .

Aha, tik kokių? Man irgi užeina. Kartais tikrai būna tam priežastis (bent tuo metu taip atrodo), o kartais tai ir didelės priežasties nereik. Mano vyras va pvz kai kokią emocingesnę sceną par kokį filmą ar šiaip on TV rodo, tai nebe į teliką žiūri, bet į mane, ir šypsosi... Niu smagu jam, kad man tik tiek tereik..

Bet vat paskutinį kart net pati nepajutau kaip upeliai lietis pradėjo iš pykčio ir nuoskaudos ant nuosavo vyro... Po to dar tris dienas nešnekėjau su juo. Bet vat jau antrądieną nebeprisiminiau dėl ko aš čia taip... blush2.gif
Atsakyti
Išleidau 17-metę dukrą metams mokytis į Ameriką.Braukiu ašarą iš džiaugsmo ir pasididžiavimo jos mokslo ir kitų veiklų pasiekimais, braukiu ir todėl, kad labai man jos trūksta- esam geriausios draugės...
Atsakyti
Kai buvau Lietuvoj tai nezliumbdavau biggrin.gif O dabar kai esu toli nuo namu tai ir bliaunu istisai cry.gif Is dziaugsmo, is liudesio, is pykcio, is skausmo, na zodziu bliaunu ir bliaunu blush2.gif Padekit... surrender.gif
Atsakyti
Dabar klausau Vilijo ir Mino "Vivo per lei", ir negaliu sulaikyti ašarų...
Nu žliumbikė aš 4u.gif
Atsakyti
as daznai zliumbiu..... cry.gif
Atsakyti
O aš dabar žliumbiu...
Atsakyti
As taip pat labai daznai zliumbu. Kartais tikrai del niaku. Man jeigu pasako grubesni zodi, tai as is karto apsizliumbiu.
Atsakyti
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 10 16, 15:05)
Nu žliumbikė aš  4u.gif

QUOTE(karkusa @ 2005 10 16, 15:46)
as daznai zliumbiu..... cry.gif

QUOTE(Tauskale @ 2005 11 02, 19:14)
As taip pat labai daznai zliumbu.

Jooo-oo. Tvirtos mes, Lietuvos moterys, ką ir sakyt blink.gif doh.gif
Atsakyti
aš taip pat prisidedu į žliumbikių gretas
Atsakyti
Zinok skaiciau jusu pasisakymus, ir tegaliu pasakyti