Mane vyras apskritai pastebi tik tada, kai aš stipri, ironiška ir nachališka, o kai verkiu, aš jam neegzistuoju

maniskis pyksta del manu asaru tik tada, kai as be reikalo verkiu, tada jis pyksta, kad as negalvoju apie savo sveikata, kad rytoj pabusiu su uztinusiom akim (jei veiksmas vyksta vakare
), o siaip tai jis visada visada apkabina ir mane guodzia. o jei ne tai as ji apkabinu ir issiverkiu ant peties, o tada jis jau neturi kur detis

QUOTE(Skarota Egle @ 2005 09 04, 13:41)
.....pries vyra kai apsiverkiu, tai visada puola raminti ir klausineti kas nutiko, ka padare netaip ir t.t. bet kartais buna juk taip sunku paasikinti del ko verkiu, nes net pati nezinau kita karta, o verkiu ir tiek (kad maziau mysciau
). kai jau bunu senai verkus, tai maniskis tik apkabina ir sako na issiverk issiverk, o kai nurimstu tai paklausia kas nutiko?

QUOTE(lelytia @ 2005 09 07, 18:51)
........tikrai esu pastebejusi, kad mano berniuks mielesnis, siltesnis ir atlaidesnis pasidaro, kai pravirkstu..specialiai tuo nesinaudoju, bet zinau, kad jei nebutu kitos iseities 

kaip pavydžiu...........

maniškis paskutinį kartą pasakė "verk verk, mažiau myši"

QUOTE(Baltija @ 2005 09 08, 15:51)
maniškis paskutinį kartą pasakė "verk verk, mažiau myši"

O siaube, kad tik maniškis nesužinotų šitos frazės

QUOTE(Baltija @ 2005 09 08, 14:51)
oi ismysdyciau as ji tada

sekmes jums

QUOTE(Savūnė @ 2005 09 07, 23:33)
Mane vyras apskritai pastebi tik tada, kai aš stipri, ironiška ir nachališka, o kai verkiu, aš jam neegzistuoju 

analogiškas variantas, pilnas 100% ignoravimas kaip verkiu, kaip siutina ne tas žodis.
bet po to pats kenčia, nes išsibliovus tokia furija pasidarau, jėgų ir stiprybės iš jo abejingumo pasisemiu ir tada taip žodžiais uždubasinu.......

Verkiu tik tuomet, kai mano kadras girtas. Tada labai skaudina ir uzgaulioja, kabinejasi prie seniai ivykusiu dalyku, musa katina. Kai dar nebuvau pazystama su juo labai verkiau, kai turejom uzmigdyti savo suneli.
Asaros padeda. Man jos nevalingai rieda, kai jauciuosi bejege. Bet skausmas del to nemazeja. Verkdama pati sau bunu guodeja ir stengiuosi, kad niekas manes tokios nematytu.
Ale kaip kvailai buna: jei kas nors mane guodzia ar ramina, man dar labiau verkt norisi
Tokia jau esu. Geriau jau verkt is dziaugsmo
Kazin ar kada taip bus?
Ar teko kada verkt is laimes?
Man tai visiems sypsotis norisi - net luboms
Asaros padeda. Man jos nevalingai rieda, kai jauciuosi bejege. Bet skausmas del to nemazeja. Verkdama pati sau bunu guodeja ir stengiuosi, kad niekas manes tokios nematytu.
Ale kaip kvailai buna: jei kas nors mane guodzia ar ramina, man dar labiau verkt norisi

Tokia jau esu. Geriau jau verkt is dziaugsmo

Man tai visiems sypsotis norisi - net luboms

QUOTE(Pinavija @ 2005 09 09, 12:26)
teko

bet tik vieną kartą, per savo paskutinį gimtadienį, kai brangusis

dar prisiminiau

QUOTE(Pinavija @ 2005 09 09, 13:26)

man irgi taip. Kažkaip dar labiau susigraudinu.
QUOTE(Pinavija @ 2005 09 09, 13:26)
nu ne kažkaip

Bet šiaip kai jau esu laiminga, tai ir džiaugiuos, spindžiu visa, neverkiu

oj žinokit as žliumbike...verkiu per filmus, laidas, verkiu kai saves gailiuosi, verkiu kai kas nors nutinka. verkiu dažniausiai viena ir tyliai...kadangi mano meilė gyvena toli, tai ir dėl to paverkiu. ir paverkiu kai susipykstam - ale jis ne guodėjas, nes jam mano ašaros sukelia kaltės ant savęs jausmą ir jis tada pradeda atsiprašinėti...bet man ašarų reikia, ypač kai įtampa arba turiu daug ką ant dūšios sukaupus...mane lengvai įžeidžia ir pravirkdo artimų žodžiai...jiems tą retai parodau, bet nuoskauda labai ilgam lieka...
QUOTE(Net @ 2005 09 09, 14:28)
mane lengvai įžeidžia ir pravirkdo artimų žodžiai...jiems tą retai parodau, bet nuoskauda labai ilgam lieka...
blogai, kad kaupi nuoskaudas. Tokie dalykai turi polinkį išsiveržt į paviršių anksčiau ar vėliau.
QUOTE(semka777 @ 2005 09 08, 18:32)
analogiškas variantas, pilnas 100% ignoravimas kaip verkiu, kaip siutina ne tas žodis.
bet po to pats kenčia, nes išsibliovus tokia furija pasidarau, jėgų ir stiprybės iš jo abejingumo pasisemiu ir tada taip žodžiais uždubasinu.......

pradzia skausminga, bet galas