anksciau zliumbdavau nerealiai, nesuprasdavo manes buves draugas.....issiskyriau asaros dingo... nezliumbiau labai ilgai... dabar kartas nuo karto pazliumbiu kaip uz tevyne.. kai viskas uzknisa..... dabar ir zliumbiu jau geras 2 valandas(turiu priezasti man skaudzia), nu skysta esu nerealiai... nzn kaip nuo to pabegt...
QUOTE(Laura_k @ 2005 09 09, 19:05)
anksciau zliumbdavau nerealiai, nesuprasdavo manes buves draugas.....issiskyriau asaros dingo... nezliumbiau labai ilgai... dabar kartas nuo karto pazliumbiu kaip uz tevyne.. kai viskas uzknisa..... dabar ir zliumbiu jau geras 2 valandas(turiu priezasti man skaudzia), nu skysta esu nerealiai... nzn kaip nuo to pabegt...
niuuuu, aukštyn nosę - duok tai priežasčiai į skudurus, jei jau šitaip virkdo

QUOTE(Deimante_A @ 2005 09 09, 19:57)
ta priezasti - vyras, su kuriuo gera bet kartu but negalim

QUOTE(Laura_k @ 2005 09 09, 20:03)
Ojiesaw, tuo labiau anas vertas gauti į skudurus ir tu stenkis daryti taip, kad kiti dėl tavęs verktų, o ne tu

esu tooooookia skysta
. Vyras sakė kad reikia šitą problemą kažkaip spręsti, ir ieškoti vaistų nuo žliumbimo. Va šešt. nuvažiavau į orouostą pasitikti sesės ir pamačius ją apsižliumbiau (nors nemačiau tik 3 mėn). Paskui sesė pradėjo pasakoti, kaip sunku jai buvo gryžti į lietuvą, nes JAV paliko savo mylimąjį. Dabar jį pamatys tik už 1,5 metų ir vietoj to kad aš ją paguosčiau visą kelią žliumbiau, tiksliau žliumbėm abi. Ir vakar žliumbiau, nes mano sesei sunku, o kai vyras liepė mažiau nervintis dėl kitų problemų, tai pradėjau žliumbti dar labiau. Ir šiandien eidama iš parduotuvės apsižliumbiau, nes pamačiau valkataujantį šunį, pradėjau galvoti, kaip jam sunku ir t.t.
Kartais reikia tik vieno žodžio ar kažkokios užuominos ir akyse pradeda kauptis ašaros.
Dievaži, man reikia vaistų nuo žliumbimo
.

Dievaži, man reikia vaistų nuo žliumbimo

Visą gyvenimą esu superjautruolė. Galėčiau apsipilt ašarom, jei kas pasakytų, kad ką nors ne ten padėjau ar ne taip padariau
Bet gerai, kad tik namie taip būna...Mano dziedas galvojo, kad tyčia žliumbuoju, bet dabar jau žino, kad man tai savaime gaunas ir nieko negaliu sau padaryt...
reiks kokiu vitaminu pavalgyt, kad mano nervus sustiprintų...

As katik verkiau...
snekejau su savo vyro buvusiaja mergina...ji man papasakojo daug dalyku...suzinojau, kad mano vyras net jai papasakojo kad mane labai myli...
Tai mane labai sujaudino ir taip graudziai nusiverkiau
Labai sugraudino... O siaip as irgi esu is tu verkianciuju...tik kartais kai norisi verkti jauciu gumuliuka gerkleje...atrodo tuoj verksiu...neverkiu ir visa laika vaikstau tokioj busenoj...turbut verkiu karta per savaite ar net dazniau!

verkiu ir as....
paskutini karta pusvalandi atgal....
blogiausia tai, kad nesupranta manes vyras, tevas...tik mama...
kazko paskutiniu mano gyvenimo periodu labai jau prastai man einasi, gal sakau Dievulis uz ka baudzia... zliumbiu kiekviena diena...o priezasciu namazai.....vyras ne laiku is darbo parejo, nebuna namuose, neglosto mano pilvuko, neklausia kaip siandien jauciuosi...susibaram, net gi del to, kad as verkiu...
tevas nervina, geria, laiks nuo laiko paaiskina kas namuose seimininkas ir kad jau laikas is cia butu kraustytis...
zodziu zliumbale as...net paciai saves gaila...
reik sakau kokiu valerijono tableciu pagerti..
paskutini karta pusvalandi atgal....
blogiausia tai, kad nesupranta manes vyras, tevas...tik mama...
kazko paskutiniu mano gyvenimo periodu labai jau prastai man einasi, gal sakau Dievulis uz ka baudzia... zliumbiu kiekviena diena...o priezasciu namazai.....vyras ne laiku is darbo parejo, nebuna namuose, neglosto mano pilvuko, neklausia kaip siandien jauciuosi...susibaram, net gi del to, kad as verkiu...
tevas nervina, geria, laiks nuo laiko paaiskina kas namuose seimininkas ir kad jau laikas is cia butu kraustytis...
zodziu zliumbale as...net paciai saves gaila...
reik sakau kokiu valerijono tableciu pagerti..
Perskaičiau viską nuo pradžios iki paskutinės eilutės
Nu žinokit prisižvengiau iki ašarų
Šiaip realiai esu žliumbikė
Žliumbiu dažnai ir dėl visokiausių dalykų
Būna, kad kasdien žliumbiu..ir žliumbiu kaip reikiant..pagalvę gręžti galima
Yra tam priežasčių. Po truputį pradedu valdytis, bet Kalėdos taip artėja, kad net baisu pagalvoti.. O jau per šias šventes, kaimynai skęs garantuotai