Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

anksciau zliumbdavau nerealiai, nesuprasdavo manes buves draugas.....issiskyriau asaros dingo... nezliumbiau labai ilgai... dabar kartas nuo karto pazliumbiu kaip uz tevyne.. kai viskas uzknisa..... dabar ir zliumbiu jau geras 2 valandas(turiu priezasti man skaudzia), nu skysta esu nerealiai... nzn kaip nuo to pabegt...
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 09 09, 19:05)
anksciau zliumbdavau nerealiai, nesuprasdavo manes buves draugas.....issiskyriau asaros dingo... nezliumbiau labai ilgai...  dabar kartas nuo karto pazliumbiu kaip uz tevyne.. kai viskas uzknisa..... dabar ir zliumbiu jau geras 2 valandas(turiu priezasti man skaudzia), nu skysta esu nerealiai... nzn kaip nuo to pabegt...

niuuuu, aukštyn nosę - duok tai priežasčiai į skudurus, jei jau šitaip virkdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante_A @ 2005 09 09, 19:57)
niuuuu, aukštyn nosę - duok tai priežasčiai į skudurus, jei jau šitaip virkdo  4u.gif

ta priezasti - vyras, su kuriuo gera bet kartu but negalim cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 09 09, 20:03)
ta priezasti - vyras, su kuriuo gera bet kartu but negalim  cry.gif

Ojiesaw, tuo labiau anas vertas gauti į skudurus ir tu stenkis daryti taip, kad kiti dėl tavęs verktų, o ne tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nestumo metu zliumbdavau DAUG. Hormonai... biggrin.gif Kaip mano vyras tai istvere, neisivaizduoju biggrin.gif . O dabar apsizliumbti galiu tik tada kai pvz. paskaitau kur nors kad kazkas blogai elgiasi su vaikais ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 09 rugsėjo 2005 - 21:32
esu tooooookia skysta doh.gif . Vyras sakė kad reikia šitą problemą kažkaip spręsti, ir ieškoti vaistų nuo žliumbimo. Va šešt. nuvažiavau į orouostą pasitikti sesės ir pamačius ją apsižliumbiau (nors nemačiau tik 3 mėn). Paskui sesė pradėjo pasakoti, kaip sunku jai buvo gryžti į lietuvą, nes JAV paliko savo mylimąjį. Dabar jį pamatys tik už 1,5 metų ir vietoj to kad aš ją paguosčiau visą kelią žliumbiau, tiksliau žliumbėm abi. Ir vakar žliumbiau, nes mano sesei sunku, o kai vyras liepė mažiau nervintis dėl kitų problemų, tai pradėjau žliumbti dar labiau. Ir šiandien eidama iš parduotuvės apsižliumbiau, nes pamačiau valkataujantį šunį, pradėjau galvoti, kaip jam sunku ir t.t. doh.gif Kartais reikia tik vieno žodžio ar kažkokios užuominos ir akyse pradeda kauptis ašaros.
Dievaži, man reikia vaistų nuo žliumbimo cry.gif .
Atsakyti
oi megstu ir as labai paverkti, bet tai buna nedirbtinai smile.gif tiesiog esu labai jautrus zmogus ir asaros savaime istryksta, nesvarbu liudziu ar dziaugiuos smile.gif toks jau as zmogus smile.gif
Atsakyti
Visą gyvenimą esu superjautruolė. Galėčiau apsipilt ašarom, jei kas pasakytų, kad ką nors ne ten padėjau ar ne taip padariau cry.gif Bet gerai, kad tik namie taip būna...Mano dziedas galvojo, kad tyčia žliumbuoju, bet dabar jau žino, kad man tai savaime gaunas ir nieko negaliu sau padaryt... smile.gif reiks kokiu vitaminu pavalgyt, kad mano nervus sustiprintų... tongue.gif
Atsakyti
As katik verkiau... cry.gif snekejau su savo vyro buvusiaja mergina...ji man papasakojo daug dalyku...suzinojau, kad mano vyras net jai papasakojo kad mane labai myli... biggrin.gif Tai mane labai sujaudino ir taip graudziai nusiverkiau verysad.gif Labai sugraudino... O siaip as irgi esu is tu verkianciuju...tik kartais kai norisi verkti jauciu gumuliuka gerkleje...atrodo tuoj verksiu...neverkiu ir visa laika vaikstau tokioj busenoj...turbut verkiu karta per savaite ar net dazniau! stupid.gif
Atsakyti
verkiu ir as....
paskutini karta pusvalandi atgal....
blogiausia tai, kad nesupranta manes vyras, tevas...tik mama...
kazko paskutiniu mano gyvenimo periodu labai jau prastai man einasi, gal sakau Dievulis uz ka baudzia... zliumbiu kiekviena diena...o priezasciu namazai.....vyras ne laiku is darbo parejo, nebuna namuose, neglosto mano pilvuko, neklausia kaip siandien jauciuosi...susibaram, net gi del to, kad as verkiu...
tevas nervina, geria, laiks nuo laiko paaiskina kas namuose seimininkas ir kad jau laikas is cia butu kraustytis...
zodziu zliumbale as...net paciai saves gaila...
reik sakau kokiu valerijono tableciu pagerti..
Atsakyti
Perskaičiau viską nuo pradžios iki paskutinės eilutės biggrin.gif Nu žinokit prisižvengiau iki ašarų biggrin.gif biggrin.gif Šiaip realiai esu žliumbikė cry.gif Žliumbiu dažnai ir dėl visokiausių dalykų sad.gif Būna, kad kasdien žliumbiu..ir žliumbiu kaip reikiant..pagalvę gręžti galima sad.gif Yra tam priežasčių. Po truputį pradedu valdytis, bet Kalėdos taip artėja, kad net baisu pagalvoti.. O jau per šias šventes, kaimynai skęs garantuotai unsure.gif
Atsakyti
Zliumbyzos hah.gif
Visai neverkiu schmoll.gif Na., pries vyra kartais nukrapinu asarele kita ir dar kai svaes gaila buna blush2.gif O siap tai net per laidotuves neverkiu schmoll.gif
Atsakyti