Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(teska @ 2009 04 30, 09:05)
Cia mano siuo metu zydincios

bigsmile.gif na gražu ir vaikas patenkintas žaidžia wub.gif , faina thumbup.gif
Pas mane tik ant vienos orchės vienas žiedas, bet už tai kiek pumpurų dar laukia ir tarp kitko, jau antras jos žydėjimas ax.gif , o kitos tai tik salotų lygyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 30, 10:17)
bigsmile.gif  na gražu ir vaikas patenkintas žaidžia  wub.gif , faina  thumbup.gif
Pas mane tik ant vienos orchės vienas žiedas, bet už tai kiek pumpurų dar laukia ir tarp kitko, jau antras jos žydėjimas  ax.gif , o kitos tai tik salotų lygyje  verysad.gif

Mano dabar 8 salotas augina, tvarkingai po lapuka nauja ir viena lapuka ir ziedstiebi, tai gal jau bus nauju ziedu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 30, 09:20)
gal jau bus nauju ziedu  thumbup.gif

Teska, bet vistiek miltoniją nusipirk mirksiukas.gif , gal kaip nors sutalpinsi, na ir mums parodysi seilę pavarvinti smile.gif , matai ir aš apie ją svaigstu ax.gif , tai tave lb suprantu.
Jau pradėjau atsilaikyti, nerenku paprastų gėlių flensų, bet rankas lb niežtėjo, o ir siūlė "pasivogt" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 30, 10:27)
Teska, bet vistiek miltoniją nusipirk  mirksiukas.gif , gal kaip nors sutalpinsi, na ir mums parodysi seilę pavarvinti  smile.gif , matai ir aš apie ją svaigstu  ax.gif , tai tave lb suprantu.
Jau pradėjau atsilaikyti, nerenku paprastų gėlių flensų, bet rankas lb niežtėjo, o ir siūlė "pasivogt"  blush2.gif

As viena miltonka turiu, bet bordavos noriu, bus matyt, kokiu groziu ta motinos diena duos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2009 04 29, 22:27)
Vaje... user posted image
O kas čia pirmoje nuotraukoje?
Ne vietoje tokias naujienas skelbiate. user posted image
Mes čia bandom gydytis...
Papildyta:
Noriu paklausti čia gal kas žinos...
Neturiu balkono, nei sodo, nieko. Yra tik kiemas, o jame šiltnamis. Ar galima kokias vazonines geles vasarai į šiltnamį išnešti?  unsure.gif

Čia viena iš smidro arba asparagus rūšių. Turiu aš jiem silpnybę, bet, deje, mano katė irgi juo labai myli lotuliukas.gif Vieną, tą tokį senovinį egliuką, jau patvarkė, šitą dar sekas apgint bigsmile.gif
Vasarą beveik visas gėles galima nešt į kiemą, netgi pageidautina. Tik pratinti reikia palaipsniui ir ant saulės nelaikyt. O vasarą šiltnamyje tai gėlėms bus per karštą unsure.gif Mano bendradarbės tėvukas irgi gėliomanas, tai jis visas egzotines per žiemą laiko šiltnamyje bigsmile.gif
O gėliomanija tai kaip paauglystė - reikia susitaikyti ir viskas mirksiukas.gif arba ji praeis (netikiu schmoll.gif ), arba pavirs į ką nors kitą (tikėtina mirksiukas.gif ), arba tęsis visą laiką (pageidautina biggrin.gif )

QUOTE(teska @ 2009 04 30, 10:05)
As cia jauciu busiu pasmerkta, bet man tu mandriu orchiu nereikia, man dar vienos miltutes, poros mandresniu karvyciu, nu ir viskas,nes man ju jau kaip ir uzteks.
Cia mano siuo metu zydincios

Labai gražios orchės 4u.gif Nemoku aš jų augint, perlaistau ir supudau verysad.gif
Atsakyti
Va turiu as nauja gelyte, graziausia is visu blush2.gif Apsigyveno balkoniuke, vazoniuke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 30 balandžio 2009 - 15:56
QUOTE(teska @ 2009 04 30, 16:47)
Va turiu as nauja gelyte, graziausia is visu  blush2.gif Apsigyveno balkoniuke, vazoniuke  thumbup.gif

Tikrai, kad gražiausia thumbup.gif O svarbiausia, kad kitos tokios niekas neturės mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif na va pasirodo geliomane =narkomane blink.gif ax.gif MB tai sake,kad tik fool.gif ,jam atseit nei tv programa ner kur pasidet per geles...nesutinku schmoll.gif ,ant lovos juk geliu nera blush2.gif tongue.gif (kol kitur telpa) mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O gal kuriai pavyko situo virusu vyra uzkresti? g.gif ,na bent tiek,kad nebambetu... blush2.gif
verysad.gif siandien nieko neparsitempiau schmoll.gif norejau kokios idomesnes,bet neradau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 04 30, 22:43)
g.gif na va pasirodo geliomane =narkomane  blink.gif  ax.gif MB tai sake,kad tik  fool.gif ,jam atseit nei tv programa ner kur pasidet per geles...nesutinku  schmoll.gif ,ant lovos juk geliu nera  blush2.gif  tongue.gif (kol kitur telpa)  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O gal kuriai pavyko situo virusu vyra uzkresti? g.gif ,na bent tiek,kad nebambetu... blush2.gif
verysad.gif siandien nieko neparsitempiau  schmoll.gif norejau kokios idomesnes,bet neradau... verysad.gif

Maniskiam kazkokia geroji pavasari uzejus, tai tyli, net pats atnese pora, cia galvoju, kad gerai atsidekoju... blush2.gif O gal seip seimyninei santykiai pagerejo, kad nekalbadieniu nebera thumbup.gif
Atsakyti
Niu kaip nervas ima, kaip noris pardes aplekt, o sedesiu su vaikais namuciuos, jokios idomesnes naujienos nepaciupsiu doh.gif O kaip noriu, kaip cia be masinos pasidaryt ekskursija mastau.gif
Atsakyti
O, pasirodo, ne vien aš tokia pablūdus hihihi.gif Aš irgi pro gėles praeit negaliu.. Dar būtų nieko, jei katės man jų neėstų, atai dabar tenka laikyt visas virtuvėj ir ten jau nelabai yra vietos daugiau padėt sad.gif Dabar zyziu diedui, kad padarytų man lentynų virtuvėj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 01 gegužės 2009 - 19:37
Šiandien tikriausiai visos buvo namų ruoša užsiėmusios, anei vienos gėlytės, išskyrus teskos, ei, gėliomanės, gal jau sveikstat blink.gif
O aš nors kaktusą dar vieną pasodinau, tiksliau jo vaikus ax.gif Nlb žinau kodėl, bet šiaip lotuliukas.gif
Atsakyti