Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(varna575 @ 2009 04 29, 20:38)
Pasitaisau: Maksimose nuo rytojaus nuolaida 30 proc. visoms gyvoms gėlėms. Tikiuosi pradžiuginau visas ligones mirksiukas.gif

Vau o man dieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 04 29, 19:38)
Tikiuosi pradžiuginau visas ligones mirksiukas.gif

Gera žinia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 29, 20:12)
O je.., jei visi sanpaulijų vaikiukai prigis  blink.gif Ot amarilių, tai nemoku auginti, niekad pas mane jos nežydi, nors ir migdau  blush2.gif

Jau dvi savaitės kaip tuos sanpauliukus atskyriau,ir nė vienas nevysta tfu tfu tfu
Amarilio svogūno negalima viso į žemę kišt,bent trečdalis turi likti virš žemės,nešokinėju aš apie juos,nori miega nori ne,kai kurie išbūna su lapais per žiemą,vazono didelio nereikia,pora pirštų apie svogūną telpa ir gerai,persodindama šaknis apipešioju,labai nesaugau.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 29, 17:49)
As gal siandien nufotkinsiu tada, nes geles kaip ir paaugusios jau, tiesa liezuviai kokie buvo tokie ir liko.
Dar galvoju apie sitas... neapsisprendziu vis. Lyg ir grazios, paaugusios dabar, bet is kitos puses irgi "seniena" kvepia  doh.gif  http://public.fotki....s/imgp0316.html

sitas su malonumu priglausiu wub.gif

labai dziaugiosi, kad Maximoje nuolaida gelytems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 04 29, 18:45)

Vaje... user posted image
O kas čia pirmoje nuotraukoje?

QUOTE(Camea @ 2009 04 29, 20:56)
labai dziaugiosi, kad Maximoje nuolaida gelytems  thumbup.gif

Ne vietoje tokias naujienas skelbiate. user posted image
Mes čia bandom gydytis...
Papildyta:
Noriu paklausti čia gal kas žinos...
Neturiu balkono, nei sodo, nieko. Yra tik kiemas, o jame šiltnamis. Ar galima kokias vazonines geles vasarai į šiltnamį išnešti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2009 04 29, 22:27)
Mes čia bandom gydytis...

Belieka konstatuoti faktą, kad šitie bandymai turbūt kokiais 98 atvejais iš 100 nepavyksta...
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif labas geliomanes 4u.gif as sergu orchidlige... ax.gif gal ir mane priimsite? 4u.gif g.gif na gerai,prisipazinsiu dar lengva priklausomybe tulpems ir vilkdalgiams ax.gif blush2.gif cia jeigu ''vaistuku'' kuriai reikia tai vilniuj maksimos jau orchytem pasipilde mirksiukas.gif pavydu ziuret kai po kelias apkabine nesa,visos tokios grazios bigsmile.gif . g.gif kaip susilaikot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 04 29, 22:41)
g.gif kaip susilaikot?  g.gif

Na kenčiam, kenčiam, jau nedaug liko iki Motinos dienos bigsmile.gif
Tu žinai, kai buvau rudenį paskaitoje apie orches Vilniuje, tai tas vyrukas, kur apie jas pasakojo, minėjo, kad kas užsikabina už orchių, tai viskas, veikia kaip narkotikai, jų vis reikia ir reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 30, 06:38)
Na kenčiam, kenčiam, jau nedaug liko iki Motinos dienos  bigsmile.gif
Tu žinai, kai buvau rudenį paskaitoje apie orches Vilniuje, tai tas vyrukas, kur apie jas pasakojo, minėjo, kad kas užsikabina už orchių, tai viskas, veikia kaip narkotikai, jų vis reikia ir reikia  g.gif

galiu pritarti jo nuomonei blush2.gif wub.gif
Prisipažystu viešai esu geliumane doh.gif blush2.gif diagnoze giliai pažengusi ,vaistu nerasta doh.gif
Skaitau jusu pasisakymus ir matau save blush2.gif man mb viena karta sake tu geliu parduotuveje panaši kaip disnejaus multike mikis donaldas tikjam doleriai akyse o tau sako orches lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ka čia ir bepadarysi aš tokia blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As cia jauciu busiu pasmerkta, bet man tu mandriu orchiu nereikia, man dar vienos miltutes, poros mandresniu karvyciu, nu ir viskas,nes man ju jau kaip ir uzteks.
Cia mano siuo metu zydincios
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 30, 09:05)
As cia jauciu busiu pasmerkta, bet man tu mandriu orchiu nereikia, man dar vienos miltutes, poros mandresniu karvyciu, nu ir viskas,nes man ju jau kaip ir uzteks.
Cia mano siuo metu zydincios

o baltute dar žydi wub.gif ar pavyko tada paslepti nuo vyro baltute?
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 04 30, 10:10)
o baltute dar žydi  wub.gif ar pavyko  tada  paslepti nuo vyro baltute?

"Pavyko" pamate, dabar tai kai suzydo kelios, tai gal ir sektus, o tada viena citriniuke su ziedeliu vienu is Laivites zydejo, tai ka jau paslepsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zydi baltuke, ir net nesiruose nuzydet thumbup.gif Nieko jis kazkoks geranoriskas labai, vakar su vardadieniu partempe violetine. Tai dvi jau turiu, viena padovanosiu uosvienei doh.gif , o sau kitokia nusipirksiu
Mamai raudona amarili kuris tuoj prazys, o sau vietoj jo kitoki thumbup.gif
Tai dviem bus maziau, ir galesiu 2 naujas gaut sokiai.gif
Atsakyti