Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(rosee @ 2009 05 01, 21:49)
Šiandien tikriausiai visos buvo namų ruoša užsiėmusios, anei vienos gėlytės, išskyrus teskos, ei, gėliomanės, gal jau sveikstat  blink.gif
O aš nors kaktusą dar vieną pasodinau, tiksliau jo vaikus  ax.gif Nlb žinau kodėl, bet šiaip  lotuliukas.gif

Teska siandien be geliu doh.gif Apsibliausiu jauciu doh.gif Man jau depresija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 01, 21:13)
Teska siandien be geliu  doh.gif  Apsibliausiu jauciu  doh.gif Man jau depresija  doh.gif

Nu gražiausia blink.gif , pažiūrėk, nei pas vieną tiek žydinčių, kaip pas tave mirksiukas.gif
Gal ryt-poryt išeis, tai nueisi pasidairyti po pardes biggrin.gif
Atsakyti
Ziedeliu tai as turiu, ir amarilis raudonas skliedzias ryt ikelsiu kaip atrodo, bet as nauju noriu, tokiu kokiu dar neturiu, nu bet vyras klause, kada vis delto ta mamu diena, tai tikiuos gaut kvietka, kad suveikiau sunu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 01, 23:37)
bet as nauju noriu, tokiu kokiu dar neturiu
Tai tau mano nuoširdus patarimas, gal geriau pati sau pasidovanok, o tai kai atneš kokią, pnš kurią turi doh.gif ir taip nenusiraminsi, nepasveiksi trumpam lotuliukas.gif Juk mes geriausiai žinome ko mums reikia lotuliukas.gif
Mano piniginėje krizė, priverstinė dieta doh.gif , skaičiuoju, kaip kokia ubagė kiekvieną litą doh.gif , nu bla, iki kokio lygio prisigyvenau.. , o tokios lomkės, net galvą skauda, noriu miniakų ir gražių vazonų verysad.gif
Atsakyti
Pas mane jau apsigyveno toks mažiukas ciklameniukas,mažė padovanojo,bet ohmy.gif atsikeliu širyt ciklameniukas stovi lapus žiedus nuleidęs,tuoj pat įmerkiau į vandenuką,jau atsigavinėja,nešiu kur vėsiau.
Atsakyti
Naujas mano ziedas ax.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
cia ta ''geliomanija", turbut kaip "kiauliu gripas" doh.gif labai greitai plinta..
siandien vaikstinejau po turgu akinius nuo saules uzsidejus, galvojau nematysiu graziu geliu spalvu ir nepirksiu nieko...bet irnesakyk.gif vistiek nusipirkau- grazu wub.gif fuksiju medeli, ir dar zalios spalvos kardeliu svogunu....jau sergu ir as.!!!! doh.gif nu negaliuuu praeit pro geles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 05 02, 12:05)
laba 4u.gif
cia ta ''geliomanija", turbut kaip "kiauliu gripas" doh.gif labai greitai plinta..
siandien vaikstinejau po turgu akinius nuo saules uzsidejus, galvojau nematysiu graziu geliu spalvu ir nepirksiu nieko...bet  irnesakyk.gif vistiek nusipirkau- grazu wub.gif fuksiju medeli, ir dar zalios spalvos kardeliu svogunu....jau sergu ir as.!!!! doh.gif  nu negaliuuu praeit pro geles doh.gif

Sveika, junkis i liginiu buri, cia visos su diagnoze lotuliukas.gif
O man deprasija kazkokia motinos dienos artejimo proga, planavau ta raudona amarili mamai padovanot, bet nuvaziuot nesigaus doh.gif Kazkaip nuotaikos nera, nepraskaidrina net ziedas nuotaikos, jauciu reikia gero apsipirkimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 02, 11:11)
Sveika, junkis i liginiu buri, cia visos su diagnoze  lotuliukas.gif

o cia pas ju atejus nepasveiksiu g.gif , galvojau, gal isgydysit ligoni lotuliukas.gif , bet kai prisiziurejau visokiu fotkiu...jauciu, kad liga virs letine lotuliukas.gif

tai padovanosi kita kart,ar kita proga 4u.gif
o sau nenori pasilikt, ar jau perlipt neina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 05 02, 12:18)
o sau nenori pasilikt, ar jau perlipt neina rolleyes.gif

Tai mane raudoni amariliai persekioja, cia gal kokis 6, jau net nezinau, nes tik neseniai sugalvojau ant vazoniuku uzrasyt koks kokiam, per dauguma susibalamutinau doh.gif As tai sakau reikia grieztai Anoniminiu Geliomaniu Draugija padaryt, na kazka panasaus i alkoholiku ar narkonamu draugijas, nes cia liga, be galo ir krasto doh.gif Jau nuo 29 dienos neturiu geles, tai lygiai trys dienos, o man jau net silpna, kaip noriu naujos doh.gif
Kiek paziuriu, tai cia man didziausios lomkes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 02, 12:24)
Kiek paziuriu, tai cia man didziausios lomkes  doh.gif

Mane gelbsti tik tai kad dar kažką iš lauko gėlių galiu pirkt,o jei tik namuose reiktų sutilpt tai jau lomkės garantuotos.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 02, 13:43)
Mane gelbsti tik tai kad dar kažką iš lauko gėlių galiu pirkt,o jei tik namuose reiktų sutilpt tai jau lomkės garantuotos.

Kaip as noriu koki soduka turet, kad galet prisodint visokiu geliu, augaleliu, na darzovyciu, pomidorciku, agurku, ir balkono neuzkisti rolleyes.gif
Atsakyti