Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Ui ne tik laiptinėse yra gėlių,yra vaistinėse ir visokiose įstaigose poliklinikose,ligoninėse...taigi yra dar kur pasiautėt užėjus krizei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va, va..gera mintis..Aš niekaip neatsispiriu pagundai pasivogt daigelių wink.gif

Irgi esu išprotėjus dėl gėlių smile.gif Dabar kai turim savus namus, nebereikia iš nuomojamų butų vazonų tasyt, tai tiesiog nevaldoma aistra gėlėms prasiveržus smile.gif

Dar senai senai..iškart vos po univero buvau bedarbė iškepta šviežiai, užmačiau darbo biržoj geltonais kraštais sensavjerą..Daigiuką pasiėmiau..Dabar matytumėt kokia gražuolė, koks vešlus krūmas jau...5 - 6 m. jau.. wub.gif

Dar sodroj nugvelbiau šakelę mėlynai violetinio svyruoklio..Pamerkiau, žydėt pradėjo, šaknis leist..

Tai va, čia tos vogtos gėlės..Dabar pati kaimynus daigais apdalinu...

Kažkada dar senai senai, prieš tris metus pirkau suvargusį zamiokulką..Atgaivinau, nesigiriu, bet piniguočių temoj nė viena tokio galiūno neparodė..Kaip geras serbentų krūmas wub.gif

Turiu kaktusų nemažai, apskritai virtuvėj vien kaktusai...Kompozicijos padarytos, o nesenai pradėjau kaupt visų įmanomų spalvų kalėdukus..Koks džiaugsmas būna, kai tas vos dviejų nariukų biednelis prigyja ir ima kraut už save didesnį pumpurą..Ot turėsiu žiemai plantaciją žydinčią.. wub.gif

O balkone auginu 5 lovius svyrančių pelargonijų (iš sėklų auginaus)
, į tarpus sukišau šalavijų rudeniui..Plius pastačiau porą puodų, kur klesti bakopos
su jurginais..Dar apie beginijas galvoju...bet valdaus.

Vienžo, man neatsibosta terliotis doh.gif o kiek visokių knygų turiu..Internete minimum po kelias valandas kasdien floristikos puslapiuose sėdžiu..

Kaimynai ačiū Dievui, kviečia jų terasas sužiūrėt ir konsultuot ax.gif

Čia jau diagnozė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 05 gegužės 2009 - 10:29
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 05, 11:25)
Va, va..gera mintis..Aš niekaip neatsispiriu pagundai pasivogt daigelių wink.gif

Irgi esu išprotėjus dėl gėlių smile.gif Dabar kai turim savus namus, nebereikia iš nuomojamų butų vazonų tasyt, tai tiesiog nevaldoma aistra gėlėms prasiveržus smile.gif

Dar senai senai..iškart vos po univero buvau bedarbė iškepta šviežiai, užmačiau darbo biržoj geltonais kraštais sensavjerą..Daigiuką pasiėmiau..Dabar matytumėt kokia gražuolė, koks vešlus krūmas jau...5 - 6 m. jau.. wub.gif

Dar sodroj nugvelbiau šakelę mėlynai violetinio svyruoklio..Pamerkiau, žydėt pradėjo, šaknis leist..

Tai va, čia tos vogtos gėlės..Dabar pati kaimynus daigais apdalinu...

Kažkada dar senai senai, prieš tris metus pirkau suvargusį zamiokulką..Atgaivinau, nesigiriu, bet piniguočių temoj nė viena tokio galiūno neparodė..Kaip geras serbentų krūmas  wub.gif

Turiu kaktusų nemažai, apskritai virtuvėj vien kaktusai...Kompozicijos padarytos, o nesenai pradėjau kaupt visų įmanomų spalvų kalėdukus..Koks džiaugsmas būna, kai tas vos dviejų nariukų biednelis prigyja ir ima kraut už save didesnį pumpurą..Ot turėsiu žiemai plantaciją žydinčią..  wub.gif

O balkone auginu 5 lovius svyrančių pelargonijų (iš sėklų auginaus)
, į tarpus sukišau šalavijų rudeniui..Plius pastačiau porą puodų, kur klesti bakopos
su jurginais..Dar apie beginijas galvoju...bet valdaus.

Vienžo, man neatsibosta terliotis  doh.gif  o kiek visokių knygų turiu..Internete minimum po kelias valandas kasdien floristikos puslapiuose sėdžiu..

Kaimynai ačiū Dievui, kviečia jų terasas sužiūrėt ir konsultuot  ax.gif

Čia jau diagnozė?

Jo ligone lotuliukas.gif
As siandien atsigavau, is uosciu savaitgali parsiveziau maisa( bulvini) superiniu zemiu, tai kaip dejau persodinet viska i vietas, tai pomidorcikai jau savo vietoj, karnisonai ir gi jau galutinis var. Tada neliko nepastebeti ir vargdieneliai parsodinau, o galiausiai likuti zemiu pakeiciau loviuke ir petunijos jau lauke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va mano darbas iki pietu
Dabar likau be jokio vazoniuko normalaus ir ne trupinio zemes namie nebera doh.gif Reikes vel is uosviu atsivest, taip terliotis patiko thumbup.gif Net naujokiu noras apmazejo, siandien jokiu medziokliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif Violeta 4u.gif jau priklausomybė g.gif mirksiukas.gif
teska,na šaunuolė bigsmile.gif liko tik rezultatų sulaukti bigsmile.gif ,o kaip manai tas potraukis ilgam atslūgo??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 05, 11:25)
Va, va..gera mintis..Aš niekaip neatsispiriu pagundai pasivogt daigelių ;
Čia jau diagnozė?

Diagnozė aiški-gėliomanija

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 05, 13:13)
,o kaip manai tas potraukis ilgam atslūgo??? g.gif

Čia kaip kalbant kad reik sustot kad oro įkvėpt,atslūgo tam kartui biggrin.gif
Atsakyti
g.gif aga,dienai kitai.....praneškit kai atoslūgis praeis mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mergos pavariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As dar balkona issiploviau, kur balandziai siko, gerai, kad vaikas rubus isauga, tai skuduru sociai buvo, kakam plaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar nusprendziau parodyk, kokia as svaruole, tai namus issikuopiau, ir be to valgyt darau kepu pyragelius su mesa, ir sriubyte verdu doh.gif doh.gif doh.gif Jau nusikaliau juodai, bet savim didziuojuos didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 05 gegužės 2009 - 14:49
blink.gif na teska,na šaunuolė clap_1.gif bis.gif first.gif hi.gif o dar liko noro nail.gif smoke.gif ?????
ta proga gėlytę reikėtų pasidovanoti g.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 05, 17:49)
blink.gif  na teska,na šaunuolė  clap_1.gif  bis.gif  first.gif  hi.gif o dar liko noro  nail.gif  smoke.gif ?????
ta proga gėlytę reikėtų pasidovanoti  g.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Ta proga reikia vyro pazyst, bet jis aisku sakys, kad taip kasdien turi but doh.gif
Nu paziuresim mirksiukas.gif
Bet seip tai noriu tik ramiai sau i vonyte ir prigulti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Reikia jauciu vyrui ziniuka parasyt, kad as labai labai gera buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na Teska, čia kaip visokius '-manus' gydo darbu, taip ir tu, kai nusikali, tai nebelieka jėgų ir apie naujas gėles svajot lotuliukas.gif

O ta antra orchė Oncidium, ar kaip ten lotyniškai, aš tai ją vadinu 'šokančioms mergičkom' biggrin.gif Iš ties tai man ji irgi wub.gif
O šiaip tai aš irgi save labiau priskirčiau lapinių gėlių fanėm, o trimis iš jų tai labai didžiuojuos: smidru, gebene (jau vien kiek pastangų man kainavo doh.gif ) ir paparčiu thumbup.gif

O orchės blink.gif Gražu, net labai - kai žydi wub.gif , bet kai nežydi, tai kažkoks nesusipratimas (iš kart atsiprašau orchių fanių, neturiu nieko prieš orhes, jau greičiau jos prieš mane verysad.gif ) Na bet kai sulaukiu žiedų, tai taip savim didžiuojuos, kad sugebėjau nenumarint mirksiukas.gif

Nors čia ne į temą, bet paklausiu. Žinau, esu mačius nuotraukose, spec. įrenginius - žemės drėgmės matuoklius. Gal žinot kur būtų galima jų įsigyti g.gif Būtų tikra panacėja ir man, ir mano kvietkom, negaliu gi tokių savo naujųjų grožių žudyti doh.gif

Violeta*, čia jau ne diagnozė, čia jau lemtis biggrin.gif
Atsakyti
Tai va vyras grizo, bet be geliu, sake verta, bet tokis jau moteru darbas, namus puosti ir skaniai vyrams gaminti, dar graziai atrodyti ir niekada nepavargti, nebut piktom, skaudanciom galvom, na ir visada noret... blush2.gif tai vat kad geles tik didelem progom, tai jauciu svara ir pietus didelem progom ir tematys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 05, 19:35)
tai jauciu svara ir pietus didelem progom ir tematys

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip tiems vyrams ir reikia
Atsakyti