Ui ne tik laiptinėse yra gėlių,yra vaistinėse ir visokiose įstaigose poliklinikose,ligoninėse...taigi yra dar kur pasiautėt užėjus krizei
Va, va..gera mintis..Aš niekaip neatsispiriu pagundai pasivogt daigelių 
Irgi esu išprotėjus dėl gėlių
Dabar kai turim savus namus, nebereikia iš nuomojamų butų vazonų tasyt, tai tiesiog nevaldoma aistra gėlėms prasiveržus 
Dar senai senai..iškart vos po univero buvau bedarbė iškepta šviežiai, užmačiau darbo biržoj geltonais kraštais sensavjerą..Daigiuką pasiėmiau..Dabar matytumėt kokia gražuolė, koks vešlus krūmas jau...5 - 6 m. jau..
Dar sodroj nugvelbiau šakelę mėlynai violetinio svyruoklio..Pamerkiau, žydėt pradėjo, šaknis leist..
Tai va, čia tos vogtos gėlės..Dabar pati kaimynus daigais apdalinu...
Kažkada dar senai senai, prieš tris metus pirkau suvargusį zamiokulką..Atgaivinau, nesigiriu, bet piniguočių temoj nė viena tokio galiūno neparodė..Kaip geras serbentų krūmas
Turiu kaktusų nemažai, apskritai virtuvėj vien kaktusai...Kompozicijos padarytos, o nesenai pradėjau kaupt visų įmanomų spalvų kalėdukus..Koks džiaugsmas būna, kai tas vos dviejų nariukų biednelis prigyja ir ima kraut už save didesnį pumpurą..Ot turėsiu žiemai plantaciją žydinčią..
O balkone auginu 5 lovius svyrančių pelargonijų (iš sėklų auginaus)
, į tarpus sukišau šalavijų rudeniui..Plius pastačiau porą puodų, kur klesti bakopos
su jurginais..Dar apie beginijas galvoju...bet valdaus.
Vienžo, man neatsibosta terliotis
o kiek visokių knygų turiu..Internete minimum po kelias valandas kasdien floristikos puslapiuose sėdžiu..
Kaimynai ačiū Dievui, kviečia jų terasas sužiūrėt ir konsultuot
Čia jau diagnozė?
Dar senai senai..iškart vos po univero buvau bedarbė iškepta šviežiai, užmačiau darbo biržoj geltonais kraštais sensavjerą..Daigiuką pasiėmiau..Dabar matytumėt kokia gražuolė, koks vešlus krūmas jau...5 - 6 m. jau..
Dar sodroj nugvelbiau šakelę mėlynai violetinio svyruoklio..Pamerkiau, žydėt pradėjo, šaknis leist..
Kažkada dar senai senai, prieš tris metus pirkau suvargusį zamiokulką..Atgaivinau, nesigiriu, bet piniguočių temoj nė viena tokio galiūno neparodė..Kaip geras serbentų krūmas
Turiu kaktusų nemažai, apskritai virtuvėj vien kaktusai...Kompozicijos padarytos, o nesenai pradėjau kaupt visų įmanomų spalvų kalėdukus..Koks džiaugsmas būna, kai tas vos dviejų nariukų biednelis prigyja ir ima kraut už save didesnį pumpurą..Ot turėsiu žiemai plantaciją žydinčią..
, į tarpus sukišau šalavijų rudeniui..Plius pastačiau porą puodų, kur klesti bakopos
Čia jau diagnozė?
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 05, 11:25)
Va, va..gera mintis..Aš niekaip neatsispiriu pagundai pasivogt daigelių 
Dabar kai turim savus namus, nebereikia iš nuomojamų butų vazonų tasyt, tai tiesiog nevaldoma aistra gėlėms prasiveržus 
o kiek visokių knygų turiu..Internete minimum po kelias valandas kasdien floristikos puslapiuose sėdžiu..
Čia jau diagnozė?
Čia jau diagnozė?
Jo ligone
As siandien atsigavau, is uosciu savaitgali parsiveziau maisa( bulvini) superiniu zemiu, tai kaip dejau persodinet viska i vietas, tai pomidorcikai jau savo vietoj, karnisonai ir gi jau galutinis var. Tada neliko nepastebeti ir vargdieneliai parsodinau, o galiausiai likuti zemiu pakeiciau loviuke ir petunijos jau lauke
Va mano darbas iki pietu
Dabar likau be jokio vazoniuko normalaus ir ne trupinio zemes namie nebera
teska,na šaunuolė
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 05, 11:25)
Va, va..gera mintis..Aš niekaip neatsispiriu pagundai pasivogt daigelių ;
Čia jau diagnozė?
Čia jau diagnozė?
Diagnozė aiški-gėliomanija
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 05, 13:13)
,o kaip manai tas potraukis ilgam atslūgo??? 
Čia kaip kalbant kad reik sustot kad oro įkvėpt,atslūgo tam kartui
Na mergos pavariau
As dar balkona issiploviau, kur balandziai siko, gerai, kad vaikas rubus isauga, tai skuduru sociai buvo, kakam plaut
Dar nusprendziau parodyk, kokia as svaruole, tai namus issikuopiau, ir be to valgyt darau kepu pyragelius su mesa, ir sriubyte verdu
Jau nusikaliau juodai, bet savim didziuojuos
As dar balkona issiploviau, kur balandziai siko, gerai, kad vaikas rubus isauga, tai skuduru sociai buvo, kakam plaut
Dar nusprendziau parodyk, kokia as svaruole, tai namus issikuopiau, ir be to valgyt darau kepu pyragelius su mesa, ir sriubyte verdu
ta proga gėlytę reikėtų pasidovanoti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 05, 17:49)
Ta proga reikia vyro pazyst, bet jis aisku sakys, kad taip kasdien turi but
Nu paziuresim
Bet seip tai noriu tik ramiai sau i vonyte ir prigulti
Reikia jauciu vyrui ziniuka parasyt, kad as labai labai gera buvau
Na Teska, čia kaip visokius '-manus' gydo darbu, taip ir tu, kai nusikali, tai nebelieka jėgų ir apie naujas gėles svajot
O ta antra orchė Oncidium, ar kaip ten lotyniškai, aš tai ją vadinu 'šokančioms mergičkom'
Iš ties tai man ji irgi
O šiaip tai aš irgi save labiau priskirčiau lapinių gėlių fanėm, o trimis iš jų tai labai didžiuojuos: smidru, gebene (jau vien kiek pastangų man kainavo
) ir paparčiu
O orchės
Gražu, net labai - kai žydi
, bet kai nežydi, tai kažkoks nesusipratimas (iš kart atsiprašau orchių fanių, neturiu nieko prieš orhes, jau greičiau jos prieš mane
) Na bet kai sulaukiu žiedų, tai taip savim didžiuojuos, kad sugebėjau nenumarint
Nors čia ne į temą, bet paklausiu. Žinau, esu mačius nuotraukose, spec. įrenginius - žemės drėgmės matuoklius. Gal žinot kur būtų galima jų įsigyti
Būtų tikra panacėja ir man, ir mano kvietkom, negaliu gi tokių savo naujųjų grožių žudyti
Violeta*, čia jau ne diagnozė, čia jau lemtis
O ta antra orchė Oncidium, ar kaip ten lotyniškai, aš tai ją vadinu 'šokančioms mergičkom'
O šiaip tai aš irgi save labiau priskirčiau lapinių gėlių fanėm, o trimis iš jų tai labai didžiuojuos: smidru, gebene (jau vien kiek pastangų man kainavo
O orchės
Nors čia ne į temą, bet paklausiu. Žinau, esu mačius nuotraukose, spec. įrenginius - žemės drėgmės matuoklius. Gal žinot kur būtų galima jų įsigyti
Violeta*, čia jau ne diagnozė, čia jau lemtis
Tai va vyras grizo, bet be geliu, sake verta, bet tokis jau moteru darbas, namus puosti ir skaniai vyrams gaminti, dar graziai atrodyti ir niekada nepavargti, nebut piktom, skaudanciom galvom, na ir visada noret...
tai vat kad geles tik didelem progom, tai jauciu svara ir pietus didelem progom ir tematys
QUOTE(teska @ 2009 05 05, 19:35)
tai jauciu svara ir pietus didelem progom ir tematys