Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 03, 22:00)
o kaip  smidras atrodo ? mastau.gif

Pasikreipk į googlių sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 03, 21:00)
o kaip  smidras atrodo ? mastau.gif

user posted image
na prasčiausia mūsų vadinama vijoklinė "eglutė", deda į puokštes jį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 03 gegužės 2009 - 21:47
Tik isvaziuok savaitgaliui, tai jau rasi pripliurpta be manes
As pasikroviau geru emociju, padovanojau ta raudonai zydinti amarilcika uosvienei, o viena is saviskiu orchiu mamai, tai gera darba padariau. Neatsilaikiau ir 4 petunkas sau nupirkau, tada prie Ukmerges esanciose palapinese, nupirkau mamai daigiuku pilnaviduriu petunku ir sprigiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 04 gegužės 2009 - 10:15
QUOTE(teska @ 2009 05 04, 10:14)
tai gera darba padariau.

Nu va, kaip ir vietos pasiruošei smile.gif
O aš kaip jausdama sau du zombius nusipirkau, taip ir negavau jokio gėliuko Mamos dienos proga, matyt, esu prasta mama verysad.gif , vaikai užauga, turi savo gyvenimus, o mes jau kaip ir už borto g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 04, 12:32)
Nu va, kaip ir vietos pasiruošei  smile.gif
O aš kaip jausdama sau du zombius nusipirkau, taip ir negavau jokio gėliuko Mamos dienos proga, matyt, esu prasta mama  verysad.gif , vaikai užauga, turi savo gyvenimus, o mes jau kaip ir už borto  g.gif

As tai vyra ciut iszyziau, kad mama pasveikint galeciau, penktadienio ir sestadionio vakarus uzsisikus vaiksciojau, kol iszyziau, nors man naijos kvietkos tai nepadovanojo vyrai, bet ka jau darysi, uzteks ir piestines
Atsakyti
Ateinu pasigirti savo gautom gėlytėm 4u.gif
user posted image
user posted image

Zivivi sveikinu su svajonės išsipyldymu thumbup.gif Aš tai vargau su gebene. Jau visiems buvo tapę anekdotu kaip aš ją auginu lotuliukas.gif Pasiskaitai, kad tai viena nereikliausių gėlių ir apsižliumbt norėdavos verysad.gif Bet aš buvau atkakli ir štai:
user posted image
Tai to pirminio flenciuko 5 dublis. Gėlė dabar didesnė už mane.
Aš tai savo smidro katei neduodu schmoll.gif Ji išvaro į laiptinę ir nuėda kaimynių chlorofitų visus vaikus ax.gif blush2.gif O šiaip aš jai auginu pastoviai žolę, nors ten greičiausiai avižos, spec. perku. Beje, tą paprastą smidrą ji man vis tik patvarkė, bet lenda tik tada, kai gėlė leidžia naują šaką, pasirodo tas ūglys labai daug visokių mineralų ir vitaminų daug turi ir žmonėms rekomenduojama. Bet man gaila schmoll.gif verysad.gif O tą mandresni tai ginu, buvau įdėjus anksčiau nuotrauką koks jis pas mane gražuolis thumbup.gif . Jei man tokį grožį patvarkytų doh.gif , tai rimtai susipyktume, tik dar nežinau kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 04, 18:10)

A tai kur tokias gėlytes dalina bigsmile.gif
Aš irgi su ta gebene vargstu, nemoku jos auginti blush2.gif , bet, kai darbe, tai viskas sueina biggrin.gif
Gerai, kad kyciai orchių neėda, ania ax.gif
Nžn, turbūt nesulauksiu kada mano nežiniukai pražys doh.gif , o normalioms gėlėms pinigų nėra, jau taip žiauriai mane viskas užkniso doh.gif , atsibodo dvėsnas pirkalioti verysad.gif , o norisi ko nors gražaus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 04 gegužės 2009 - 18:35
QUOTE(rosee @ 2009 05 04, 19:31)
A tai kur tokias gėlytes dalina  bigsmile.gif
Aš irgi su ta gebene vargstu, nemoku jos auginti  blush2.gif , bet, kai darbe, tai viskas sueina  biggrin.gif
Gerai, kad kyciai orchių neėda  ax.gif

Tylėsiu kaip Marytė Melnikaitė, o gerų vietų neišduosiu, nes po to lomkės prasidės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Buvo proga, gavau dovanų mirksiukas.gif
Tiesa pasakius dėl antrosios orchės (gal oncydiumas g.gif ) katė neapsisprendė, kur buvus kur nebuvus prisistato ir nosim visą vedžioja, o gal vis tik valgoma g.gif lotuliukas.gif
Galvojau, kad aš čia viena tokia nevykėlė su gebene buvau, bet greičiausia nėra ji jau tokia paprasta gėlė, kaip gėlių knygose rašoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 04, 18:40)
Tiesa pasakius dėl antrosios orchės (gal oncydiumas g.gif ) katė neapsisprendė, kur buvus kur nebuvus prisistato ir nosim visą vedžioja, o gal vis tik valgoma g.gif  lotuliukas.gif

Tai po nakties jau žinosi ar valgoma lotuliukas.gif
Ir dendrodiumas liuksusinis, nu jau tiek žiedų wub.gif ir oncidiumas ne ką prastesnis wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 04 gegužės 2009 - 18:56
QUOTE(varna575 @ 2009 05 04, 19:10)

Aha taip žmones ir kankina ohmy.gif wacko.gif mega_shok.gif sunglasses2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 04, 19:10)

Eina sau kokios tavo orchidejos ir gebene bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o ta antra orche kas cia tokia? Tigrine, labai ispudi dideli paliko. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ne nu tik zmones skaudinti su tokiom fainuolem orchytem, nu sazines pas zmones jau visai nebera biggrin.gif
As gal badauju sad.gif
Buvau maximoj, senukuose ir prie musu namu ikiuko geliu pardej, baiki tokiu idomiu miniuku maciau, bet brangu pasirode ir labai mazai zieduku, dar tokis geltonas phalikas patiko, paklausiau 50 litu, tai ciut nepasiunciau naaaa........
Tai is medziokles su sunui pavadziu ir maistu grizau, liudziu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 04 gegužės 2009 - 19:52