Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(teska @ 2009 05 05, 20:35)
Tai va vyras grizo, bet be geliu, sake verta, bet tokis jau moteru darbas, namus puosti ir skaniai vyrams gaminti, dar graziai atrodyti ir niekada nepavargti, nebut piktom, skaudanciom galvom, na ir visada noret...  blush2.gif  tai vat kad geles tik didelem progom, tai jauciu svara ir pietus didelem progom ir tematys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif kažkur jau taip girdėjau... biggrin.gif ,aš irgi ''įsižeidus'' dieta bandžiau ''paimt'',tai jis dar ir man prigamino blink.gif ,bet kai naktį ''galvą'' suskaudo,tai gavau leidimą gėlytei blush2.gif lotuliukas.gif atseit suprato.... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 05, 21:56)
g.gif kažkur jau taip girdėjau... biggrin.gif ,aš irgi ''įsižeidus'' dieta bandžiau ''paimt'',tai jis dar ir man prigamino  blink.gif ,bet kai naktį ''galvą'' suskaudo,tai gavau leidimą gėlytei  blush2.gif  lotuliukas.gif atseit suprato.... g.gif  lotuliukas.gif

Nevalgadieniu tai pas mus buna, bet vyras ju nebijo, tada uzsisako kokia pica ir pareiskia, kad uz tuos pinigus galejo but gele, jei butu maisto doh.gif Jauciu man migrena prasides, iki naujos kvietkos atsiradimo namuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir kaip panaceja nuo visu ligu galetu but kvietkiukas, kad ir maziukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 05, 22:07)
Nevalgadieniu tai pas mus buna, bet vyras ju nebijo, tada uzsisako kokia pica ir pareiskia, kad uz tuos pinigus galejo but gele, jei butu maisto  doh.gif  Jauciu man migrena prasides, iki naujos kvietkos atsiradimo namuose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir kaip panaceja nuo visu ligu galetu but kvietkiukas, kad ir maziukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mergaitės, nepykit už klausimą, bet pas jus visiškai bendras biudžetas? Na, dėl gėlyčių pirkimo įdomu... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes gal labai keista seima, bet viska derinam, dazniausiai vaziuojam kartu prekintis, kai viena lekiu, tada paisdykauju ir parsitempiu, neatsilaikius, bet tada vyras burba, kad yra svarbesniu dalyku, nei geles doh.gif
Kol pas mus namie buvo iki 30 vazoniuku, tai vyras nereaguodavo, i mano geliu pirkima, bet kai dabar namuose dziungles, o piniginej krizes nuotaikos, tai jau tenka zysti, kad leistu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 05, 22:25)
Mes gal labai keista seima, bet viska derinam, dazniausiai vaziuojam kartu prekintis, kai viena lekiu, tada paisdykauju ir parsitempiu, neatsilaikius, bet tada vyras burba, kad yra svarbesniu dalyku, nei geles  doh.gif
Kol pas mus namie buvo iki 30 vazoniuku, tai vyras nereaguodavo, i mano geliu pirkima, bet kai dabar namuose dziungles, o piniginej krizes nuotaikos, tai jau tenka zysti, kad leistu  doh.gif

Aišku, tik nepykit, kad kišu nosį ne į savo reikalus 4u.gif
Atsakyti
Kas sverbiausia, kad kol nezyziau, kad man reikia gelem lentyneliu ir netelpa ant palangiu, tai kazkaip nekreipe demesio, bet kai jau reikia lentyneliu ir net i balkona, tai jam jau kantrybe po biskiuka senka, jis kaip meskiukas ramus kol nejudini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 05, 22:31)
Kas sverbiausia, kad kol nezyziau, kad man reikia gelem lentyneliu ir netelpa ant palangiu, tai kazkaip nekreipe demesio, bet kai jau reikia lentyneliu ir net i balkona, tai jam jau kantrybe po biskiuka senka, jis kaip meskiukas ramus kol nejudini  blush2.gif

lotuliukas.gif doh.gif
kažin, jei kurį laiką nebezystum, ar pats nepaklaustų, kur tas lentyneles kabint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 05 05, 22:35)
lotuliukas.gif  doh.gif
kažin, jei kurį laiką nebezystum, ar pats nepaklaustų, kur tas lentyneles kabint  g.gif

Tai jis man per men po pora geliu partempia, jau zino kokiu neturiu, kokios patinka, tik kai per men. gelems islaidos siekia daugiau 100 lt. tai pradeda bumbet. O as jau sugebejau 40 litu isleisti, o dar tik menesio pradzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 05, 22:38)
Tai jis man per men po pora geliu partempia, jau zino kokiu neturiu, kokios patinka, tik kai per men. gelems islaidos siekia daugiau 100 lt. tai pradeda bumbet. O as jau sugebejau 40 litu isleisti, o dar tik menesio pradzia  doh.gif

Aš tai amarilio ieškau kokios intensyvios spalvos, bet pasiskaičiau temoj, kad kurios pirko ale bordo, tai nei pas vieną bordo nesigavo... raudoni visi, tai biškį arklius pristabdžiau ax.gif
Atsakyti
g.gif Daluksa,na nevisai bendras,bet kai viršiju ''limitus''tenka ''papildymo'' prašyti...
g.gif blush2.gif teska,aš čia pagalvojau ,kažin mūsų ''galvos'' ne giminės ???? lotuliukas.gif ,o tai skaitau ir linksiu... klonai ar ką g.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manoji "galva" universalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su kuo pasneku labai jau daug panasumu randam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt serijines gamybos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai, kad be broko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o gal as tik nematau g.gif
O i tema tai kambariniu geliu batas tesesi nuo 29, o lauko jau net 3 dienas, neskaitant to, kad mamai pripirkau visokio gerio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 06 gegužės 2009 - 07:58
QUOTE(rosee @ 2009 05 05, 06:38)
Sveikutės  4u.gif  O aš dar viliuosi, kad po tokio didžiulio išpirkimo, užveš mums gėliukų  ax.gif , dar vis mąstau kur vietos pasidaryti  g.gif
Nusipirkau cimbidį, bet ar pavyks man jį pražydinti, kuo daugiau skaitau, tuo lb abejoju  unsure.gif , tai gerai, kad į darbą išvilkau, nors žiemą jo žali lapai lb gražu.
Rytine rasa, po išeiginių kažkas man nepatinka tavo dovanotai raibuolei, įstačiau vazoniuką ant kiminų į vazą  blush2.gif , dabar drebinu kinkas  fear.gif , lapai kaip poperiniai  verysad.gif , nžn kokie jie turi būti  doh.gif Nu bliamba, taip norėjau ir svajojau apie raibuolę, na kodėl man taip nesiseka  laugh.gif

rosee dabar saulute aktyvi ir nereiketu jos laikyti ant palanges geriau toleleiau bet kad gautu saulutes spinduliuku idealu kad is po kokios uzuolaidos ,beje sek kad neperdziutu,nebijok rosee ta numirios kita duosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 06 gegužės 2009 - 08:21