Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(teska @ 2009 05 04, 20:49)
Ne nu tik zmones skaudinti su tokiom fainuolem orchytem, nu sazines pas zmones jau visai nebera biggrin.gif
As gal badauju sad.gif
Buvau maximoj, senukuose ir prie musu namu ikiuko geliu pardej, baiki tokiu idomiu miniuku maciau, bet brangu pasirode ir labai mazai zieduku, dar tokis geltonas phalikas patiko, paklausiau 50 litu, tai ciut nepasiunciau naaaa........
Tai is medziokles su sunui pavadziu ir maistu grizau, liudziu sad.gif

Merginos, o kodel jus sitaip orchidejos veza? Na man grazios jos tol, kol zydi, o po to rodos i konteineri galeciau ismest g.gif Va ir pas mama jau metus laiko stovi perzydejus, nei ji dziusta, nei naujus lapus leidzia, tuo labiau jokio ziedkocio neaugina, tai kam tokia gele tada?... g.gif O va kai zydi, tai wub.gif ypac man ta tigrine tokia labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mane tai tuo veza, kai pamatai, kad va jau lapukas naujas, va ir ziedkociukas, nu va jau ir ziedukai, o stai jau nuzydejo, ir vel lauki lauki, tas pats kaip amarilis, neidomi gele, bet kai prazysta pasakiska lieka, daug daug laukimo ir vilciu, ir kaip malonu, kai prazysta, bent man taip yra. As kaifuoju, kai pamatau, kad patinka mano prieziura, kad auga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 04 gegužės 2009 - 19:59
Pas mane tai nuo rugsėjo orchė žydi,ir dar nuo stiebo šakelę leidžia,o ten žiedukai bus.Nei labai topoju,nei ką,bet jau stengiuos aplankyt pašnekint,pasidžiaugt kad gerai auga.
Atsakyti
Na amariliai irgi grazus, bet jau ta terlione su migdymais... gerai, kad man labiau nezydincios geles prie sirdies lotuliukas.gif o jei rimtai... visai noreciau kokios orchidejos i savo plantacija, tik abejoju ar as su ja susigyvenciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 05 04, 21:02)
Na amariliai irgi grazus, bet jau ta terlione su migdymais... gerai, kad man labiau nezydincios geles prie sirdies  lotuliukas.gif  o jei rimtai... visai noreciau kokios orchidejos i savo plantacija, tik abejoju ar as su ja susigyvenciau  g.gif

Nera jokios terlione, as netraukiu is vazonu vazonuose migdau, tai mano migdymas nukelimas nuo palanges ir ikisimas i dezes, ir lapu nupjovimas. Ramu visa ziema nekisu snapo ir nelaistau, kol ziedkotis nepasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 04, 21:04)
Nera jokios terlione, as netraukiu is vazonu vazonuose migdau, tai mano migdymas nukelimas nuo palanges ir ikisimas i dezes, ir lapu nupjovimas. Ramu visa ziema nekisu snapo ir nelaistau, kol ziedkotis nepasirodo biggrin.gif

Gerai, kai yra kur tas dezes sustatyti... Vat turesiu kada savo nuosava nama, uch kokias plantacijas uzveisiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivivi: 04 gegužės 2009 - 20:10
QUOTE(Zivivi @ 2009 05 04, 21:09)
Gerai, kai yra kur tas dezes sustatyti... Vat turesiu kada savo nuosava nama, uch kokias plantacijas uzveisiu  smile.gif

as ir apie nama svajoju rolleyes.gif , negaliu, kaip faina savo sklypa turet, namuka, siltnamiuka, ir darziuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 04 gegužės 2009 - 20:45
QUOTE(teska @ 2009 05 04, 21:59)
Mane tai tuo veza, kai pamatai, kad va jau lapukas naujas, va ir ziedkociukas, nu va jau ir ziedukai, o stai jau nuzydejo, ir vel lauki lauki, tas pats kaip amarilis, neidomi gele, bet kai prazysta pasakiska lieka, daug daug laukimo ir vilciu, ir kaip malonu, kai prazysta, bent man taip yra. As kaifuoju, kai pamatau, kad patinka mano prieziura, kad auga thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif simtu procentu pritariu,bendramintes g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 04, 22:14)
thumbup.gif  thumbup.gif simtu procentu pritariu,bendramintes  g.gif  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif varna575 liuks kvietkeliai thumbup.gif jamk 4u.gif biggrin.gif
ax.gif teska,bangini augaluose yra labai neblogu miniuku bigsmile.gif parasyta mini mini bigsmile.gif o zaliajam centre cimbiai ,irgi zemi,zydintys thumbup.gif ir kambrijos kelios grazios wub.gif falikai tai brangus-35lt ir iprasti...... schmoll.gif yra nuzydejusiu ''papigiai''ale,kad saknu nelabai g.gif ,tai nedrysau pirkti.... na gal kuo sugundziau???? mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
frusty.gif fool.gif nu ŠAKĖS,prirasiau ir apsiziurejau,kad kauniete doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif pardon 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na bet i zvalgyba ir dar su rekomendacijom juk galima pakviesti g.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif O aš dar viliuosi, kad po tokio didžiulio išpirkimo, užveš mums gėliukų ax.gif , dar vis mąstau kur vietos pasidaryti g.gif
Nusipirkau cimbidį, bet ar pavyks man jį pražydinti, kuo daugiau skaitau, tuo lb abejoju unsure.gif , tai gerai, kad į darbą išvilkau, nors žiemą jo žali lapai lb gražu.
Rytine rasa, po išeiginių kažkas man nepatinka tavo dovanotai raibuolei, įstačiau vazoniuką ant kiminų į vazą blush2.gif , dabar drebinu kinkas fear.gif , lapai kaip poperiniai verysad.gif , nžn kokie jie turi būti doh.gif Nu bliamba, taip norėjau ir svajojau apie raibuolę, na kodėl man taip nesiseka laugh.gif
Atsakyti
O kal man raibuoles niekas nedovanoja g.gif Jau man liudna verysad.gif Taip noris palekt kokios kvietkos paziuret, bet kad kazkaip krize ir pas mus piniginej savo nagus rodyt pradeda doh.gif Jau vyras bumba, piktokas, reiskias darbe kazkas ni to g.gif Bet nieko nes dar ir blogiau matem, eisiu geles per laiptines vogt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti