Niu tai kas kiek laiko papurskiok, maniske mire mire, o paskiau lapa isleido, tik as ja dar buvau celofaniniu maisiuku uzdengus, tai jau ziuriu auga saknytes ir lapukas lenda, tik kantrybes reikia. Del raibuoles nezinau neturiu, nei vienos
Bet gal kazkas panasau kiminai ir purskimas
QUOTE(teska @ 2009 05 06, 18:17)
maniske mire mire, o paskiau lapa isleido,
Tai aš taip ir darau, tik ant lapų nepurškiu, nes jau tokie susiraukšlėje, gali tose raukšlėse vanduo kauptis ir puvimą skatinti, užteks tiek drėgmės, kiek nuo kiminų gauna.
Gal ir manoji atsigaus, juk būna stebuklų
Na, ką , teks pas dėdę googlę paklausti, ką tu ten nusipirkai, aš ciekava
O tai kur tu pirkai rūšinį falenopsį debora elegant? Šiaip jų pardavime tai nemačiau..
QUOTE(rosee @ 2009 05 06, 19:32)
Tai aš taip ir darau, tik ant lapų nepurškiu, nes jau tokie susiraukšlėje, gali tose raukšlėse vanduo kauptis ir puvimą skatinti, užteks tiek drėgmės, kiek nuo kiminų gauna.
O tai kur tu pirkai rūšinį falenopsį debora elegant? Šiaip jų pardavime tai nemačiau..
Paskaityk, kaip ten visas orchiu gyrimosi forumas pirko, tai maximkoj pramones nuo 99 iki 15.99 nukainuotas su vazoniuku ir deze
http://www.orchids-k...m...=nl&id=1102
QUOTE(teska @ 2009 05 06, 09:56)
Manoji "galva" universalas
Su kuo pasneku labai jau daug panasumu randam
Matyt serijines gamybos
Gerai, kad be broko
o gal as tik nematau 
O i tema tai kambariniu geliu batas tesesi nuo 29, o lauko jau net 3 dienas, neskaitant to, kad mamai pripirkau visokio gerio
O i tema tai kambariniu geliu batas tesesi nuo 29, o lauko jau net 3 dienas, neskaitant to, kad mamai pripirkau visokio gerio
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 06, 20:07)
Vat ir siandien partempiau naujoke, tai pasigyriau, tik peciais paguzciojo
beja maniskis sake nuves i paroda ,i baze IR NEBAMBES
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 06, 20:26)
beja maniskis sake nuves i paroda ,i baze IR NEBAMBES
Man paroda nuplaukia, i krikstynas vaziuosim, tai teks apseit tik su fotkem
QUOTE(rosee @ 2009 05 06, 18:11)
raibuoliu sveikai atrodanciu saknu spalva ruda matyt padziuvo kad pajuodoreikejo palikti vazonelyje ir padaryti pora karstu dusu atsigautu kaip mat
QUOTE(teska @ 2009 05 06, 21:28)
o naujokes foto?????
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 06, 20:58)
Gi neturiu kuom nupliauskint
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 06, 22:41)
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 06, 21:46)
Nepazystu seip jeigu, but atvirai