Po darbo maršrutas jau aiškus Pramonės Maxima Rytine Rasa, nžn, kad raibuolės rudos šaknys turi būti, bet manau ant kiminų jai visai patiko, tegu paauga ir sustiprėja Einu ieškoti orchidėjų gyrimosi tėmelės , senokai ten lankiausi.
Va mano gelynas pasipilde naujais augalais. Laivite tavo eksperimenta nutraukiau Tupi pas mane kiminuose ir saknis auginasi ta mazesne ir kinimais apkroviau, su kitom kaip ir viskas ciki, tik bebandant pritvirtint zieda, eme ir nuluzo, tai "vazoj" mirksta
laba geliomanes tylu,ramu cia kazko..... pats zydejimas,sodinimas, o visos ramios ir parduotuvese tustymetis kazkaip be streso prasiejau na jei sestadieni ir kaune nieko nenugriebsiu-nusisaut tik....
Vakar mano žygis į Pramonės Maxima baigėsi tuo, kad radau keletą phal. po 60Lt, o tokių brangių aš , dar buvo 3 baisuoklės nežniukės po 7Lt, tai irgi , nukainuoti rododendrai, kur po 30, tai po 20. Visai buvo neįdomu, be reikalo ten važiavau
As tai buvau pamedziot, bet nieko nesumedziojau Tik stotelej besikaciuojancia kate maciau vargsiuke, kaip pagailo, tai ciut namo neparsitempiau, bet neturejau kaip jos parsigabet Tada tai jau vyras su suniu mane uzede negyvai butu
o as radau tokia iseiti,kad negasdinti savo gelem namiskiu.gavau sanpaulijos lapeli,tai pamerkiau i vandeni ir lauksiu kol sakneles pasirodys.poto gavau ataugele kitos gelytes,bet nepamenu,vel i vandeni pamerkiau,gal dar kokia gausiu ir ..............vel pamerksiu.jug vis nepirkti vazone gele,o kai ji maza,tai ir vietos neuzima ir idomiau stebeti kaip ji auga.pabandykit ir jus,gal kazkiek pristabdys ta musu aistra.
šiandien iš principo į pardes neisiu jau dvi savaites naujokių neturiu,stresinė būsena.... jaučiu reikės maut į kiemą,ten nors kas nors naujo pražydę... rosee , teska -čia kažin ilgam tokia''betvarkė'' prekybinė kad nors Kaune rytoj būtų ką nustverti,vien pažiūrėti jaučiu neužteks o gėlių bazės rytoj dirba????? būtų gerai su paroda suderinti...
šiandien iš principo į pardes neisiu jau dvi savaites naujokių neturiu,stresinė būsena.... jaučiu reikės maut į kiemą,ten nors kas nors naujo pražydę... rosee , teska -čia kažin ilgam tokia''betvarkė'' prekybinė kad nors Kaune rytoj būtų ką nustverti,vien pažiūrėti jaučiu neužteks o gėlių bazės rytoj dirba????? būtų gerai su paroda suderinti...
o as radau tokia iseiti,kad negasdinti savo gelem namiskiu.gavau sanpaulijos lapeli,tai pamerkiau i vandeni ir lauksiu kol sakneles pasirodys.poto gavau ataugele kitos gelytes,bet nepamenu,vel i vandeni pamerkiau,gal dar kokia gausiu ir ..............vel pamerksiu.jug vis nepirkti vazone gele,o kai ji maza,tai ir vietos neuzima ir idomiau stebeti kaip ji auga.pabandykit ir jus,gal kazkiek pristabdys ta musu aistra.