Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Po darbo maršrutas jau aiškus lotuliukas.gif Pramonės Maxima bigsmile.gif
Rytine Rasa, nžn, kad raibuolės rudos šaknys turi būti, bet manau ant kiminų jai visai patiko, tegu paauga ir sustiprėja smile.gif
Einu ieškoti orchidėjų gyrimosi tėmelės lens.gif , senokai ten lankiausi.
Atsakyti
Va mano gelynas pasipilde naujais augalais. Laivite tavo eksperimenta nutraukiau lotuliukas.gif Tupi pas mane kiminuose ir saknis auginasi mirksiukas.gif ta mazesne ir kinimais apkroviau, su kitom kaip ir viskas ciki, tik bebandant pritvirtint zieda, eme ir nuluzo, tai "vazoj" mirksta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 07 gegužės 2009 - 12:28
Eina sau... http://www.ermitazas...cijos.php?pg=33 nuolaida 40 proc. vazoninėms gelėms... doh.gif
Man negalima... nono.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif laba geliomanes 4u.gif tylu,ramu cia kazko..... g.gif pats zydejimas,sodinimas, o visos ramios blink.gif ir parduotuvese tustymetis schmoll.gif kazkaip be streso prasiejau unsure.gif na jei sestadieni ir kaune nieko nenugriebsiu-nusisaut tik.... verysad.gif
Atsakyti
Vakar mano žygis į Pramonės Maxima baigėsi tuo, kad radau keletą phal. po 60Lt, o tokių brangių aš schmoll.gif , dar buvo 3 baisuoklės nežniukės po 7Lt, tai irgi schmoll.gif , nukainuoti rododendrai, kur po 30, tai po 20.
Visai buvo neįdomu, be reikalo ten važiavau unsure.gif
Atsakyti
As tai buvau pamedziot, bet nieko nesumedziojau doh.gif Tik stotelej besikaciuojancia kate maciau vargsiuke, kaip pagailo, tai ciut namo neparsitempiau, bet neturejau kaip jos parsigabet doh.gif Tada tai jau vyras su suniu mane uzede negyvai butu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 08 gegužės 2009 - 11:59
o as radau tokia iseiti,kad negasdinti savo gelem namiskiu.gavau sanpaulijos lapeli,tai pamerkiau i vandeni ir lauksiu kol sakneles pasirodys.poto gavau ataugele kitos gelytes,bet nepamenu,vel i vandeni pamerkiau,gal dar kokia gausiu ir ..............vel pamerksiu.jug vis nepirkti vazone gele,o kai ji maza,tai ir vietos neuzima ir idomiau stebeti kaip ji auga.pabandykit ir jus,gal kazkiek pristabdys ta musu aistra.
Atsakyti
unsure.gif šiandien iš principo į pardes neisiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif jau dvi savaites naujokių neturiu,stresinė būsena.... verysad.gif jaučiu reikės maut į kiemą,ten nors kas nors naujo pražydę... ax.gif
4u.gif rosee , teska -čia kažin ilgam tokia''betvarkė'' prekybinė g.gif g.gif
g.gif kad nors Kaune rytoj būtų ką nustverti,vien pažiūrėti jaučiu neužteks schmoll.gif schmoll.gif g.gif o gėlių bazės rytoj dirba????? ax.gif būtų gerai su paroda suderinti...
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 08, 14:05)
unsure.gif šiandien iš principo į pardes neisiu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif jau dvi savaites naujokių neturiu,stresinė būsena.... verysad.gif jaučiu reikės maut į kiemą,ten nors kas nors naujo pražydę... ax.gif
4u.gif rosee  , teska  -čia kažin ilgam tokia''betvarkė'' prekybinė  g.gif  g.gif
g.gif kad nors Kaune rytoj būtų ką nustverti,vien pažiūrėti jaučiu neužteks  schmoll.gif  schmoll.gif  g.gif o gėlių bazės rytoj dirba????? ax.gif būtų gerai su paroda suderinti...

Kaip del baziu nezinau, bet kitur tai ramuma doh.gif As net iki stoties nusibaladojau, ir tusciom grizau doh.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif jau neramu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tacia @ 2009 05 08, 13:42)
o as radau tokia iseiti,kad negasdinti savo gelem namiskiu.gavau sanpaulijos lapeli,tai pamerkiau i vandeni ir lauksiu kol sakneles pasirodys.poto gavau ataugele kitos gelytes,bet nepamenu,vel i vandeni pamerkiau,gal dar kokia gausiu ir ..............vel pamerksiu.jug vis nepirkti vazone gele,o kai ji maza,tai ir vietos neuzima ir idomiau stebeti kaip ji auga.pabandykit ir jus,gal kazkiek pristabdys ta musu aistra.

Tai kad pas mane daugiau kaip pusė gėlių tokiu būdu atsirado,perku labai mažai
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 08, 14:21)
Tai kad pas mane daugiau kaip pusė gėlių tokiu būdu atsirado,perku labai mažai

Ir pas mane dauguma taip drinks_cheers.gif
Sanpaulijas jau nedauginu, nenoriu jų schmoll.gif , yra įdomesnių gėlių.
Jo, jau tos tuščios gėlių lentynos tikrai nervina g.gif
Atsakyti