Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

thumbup.gif kieme smagu,žydi,kvepia wub.gif mano tulpytės šiemet kažkokios ne tokios-žiedai smulkesni nei pernai verysad.gif čia dėl sausros gal?? žemė priesmėlis...nepatinka augalėliam,todėl ir pasinešiau ant kambarinių g.gif laukiu dabar kol alyva pražys-labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 08, 19:21)
Ir pas mane dauguma taip  drinks_cheers.gif
Sanpaulijas jau nedauginu, nenoriu jų  schmoll.gif , yra įdomesnių gėlių.
Jo, jau tos tuščios gėlių lentynos tikrai nervina  g.gif

Tai sanpaulės atsirado 6 lapukų pavidale,o dabar blink.gif doh.gif
Atsakyti
Kycius apžiūrinėja, ką mamka vėl atsitempė biggrin.gif
Šios dienos "vaistai" ir "laimikis" bigsmile.gif dvi miltonijos ir mini phal. Visos trys nukainuotos 30 proc., dar norėjau raibuolės, bet nuo 30 nuleido 1Lt, tai schmoll.gif . Va, ir aš pasigyriau ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 09, 13:13)
Kycius apžiūrinėja, ką mamka vėl atsitempė  biggrin.gif
Šios dienos "vaistai" ir "laimikis"  bigsmile.gif  dvi miltonijos ir mini phal. Visos trys nukainuotos 30 proc., dar norėjau raibuolės, bet nuo 30 nuleido 1Lt, tai  schmoll.gif . Va, ir aš pasigyriau  ax.gif

Kaip supratau iš paskutinės nuotraukos - tai tas laimikis nevalgomas lotuliukas.gif Svarbu, kad ne tik nevalgomos, bet ir gražios, o ir dūšia dienelę kitą apraminta bigsmile.gif

Pas mane tai didžioji dauguma gėlių iš lapelių ar nedidelių šakelių atsirado, bet visa bėda, kad jos turi savybę augti lotuliukas.gif Prisitempi visokių lapukų, šakiukų - viskas telpa, vietos daug, tai vėl tempi, o po metų doh.gif doh.gif kaip džiunglėse, o išmesti negali, gi išpopinai nuo mažiuko verysad.gif

Man dabar karantinas, niekur neinu, kad širdies neskaudėtų ir rankos neniežėtų schmoll.gif lotuliukas.gif Be to pasisodinau parsisiųstas 2 augalų sėklikes, tiksliau vienas pasisodinau, kitos pagal instrukcija šaldytuve, tai laukiu kas iš to mano monkės biznio išeis ax.gif Šiaip tai labai norisi, kad sudygtų, bet kur reiks dėti g.gif
Atsakyti
g.gif kašaras ryškiai ne vegetaras... lotuliukas.gif aš iš parodos šiandien ax.gif gražumynų prisižiūrėjau bigsmile.gif pasirodo tokių orchių kur aš turiu ten tik dvi buvo rolleyes.gif (spalvine prasme) Parsivežiau žemaūgį irisą ir kambriją thumbup.gif ,o va vandos pigesnės "eksperimentinės'' neradau g.gif
nuo pirmadienio sostinę šukuosiu blush2.gif
Atsakyti
Šiandienos išvykimas į Senukus, nesibaigė man geruoju doh.gif , parsivilkau dar vieną noliną anai į kompaniją ir pagaliau radau pirkti kyciui graužti smidrą, suprantama, dar porą vazonų nugriebiau, dar šio bei to, ir šiaip ne taip viską parsivilkau namo. Gerai, kad be liudininkų unsure.gif , MB išvažiuos į naktinę, o aš užsiimsiu persodinimu ax.gif
Taipogi gavau vazų savo orchytėm, tai kol "Bochemijos pasaulyje" joms -40proc. nuolaida, pasinaudojau ax.gif
Pasidariau tikra "geliomanė" ir pinigų švaistūnė blush2.gif doh.gif
Vandos tai gyvenime nedrysčiau pirkt, man ji kaip kosmosas rolleyes.gif . Vakar salone "Tarp gėlių" mačiau, kokios turėtų būti sveikos jos šaknys, tai PC nė neprimena to vaizdo.
Man kitam savaitgaliui reiks kokio gėliuko, na ne sau rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif šiandien nieko nenusipirkau schmoll.gif išsiravėjau braškyną,pavargau,tai į pardotuves jau neisiu... o rytoj kelias apeisiu,gal ką nugriebsiu?? ax.gif
mano kašaras draceną niamnioja-kur bedėčiau,visur randa...lapų galai nukramtyti..išmoko duris atsidaryt,tai ate gėlytės... o tos sėjamos-katėm,nė iš tolo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 10, 15:35)
mano kašaras draceną niamnioja-kur bedėčiau,visur randa...lapų galai nukramtyti..išmoko duris atsidaryt,tai ate gėlytės... o tos sėjamos-katėm,nė iš tolo  schmoll.gif

Negi manai kad durnas kašakas,žino kas skaniau wink.gif gurmanas biggrin.gif
Buvau užvakar svečiuose ir visą valandą mąsčiau kaip flencą nukinaukt biggrin.gif tokio margalapio fikusiuko,stovėjo vos ne po nosim...ir nenukniaukiau,nors paprašius būč ir taip gavusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 10, 15:31)
..ir nenukniaukiau

o be reikalo, tie margalapiai lb gražūs wub.gif
Senukuose vietoje užrašo "NUKAINUOTOS" gėlės, turėtų būti "NUKANKINTOS" doh.gif Kai pamačiau noliną mirkstančią vandenyje, tai neatlaikiau nenugriebus. Jau persodinau, visai gražiai atrodo, dabar turėsiu porytę ax.gif
Stepukui lb fainą lankelį pritaikiau, kitą sykį ir vaškuolei nugriebsiu biggrin.gif
Reikės apie tas miltonijas studijuoti, kažin ką jos mėgsta, šviesą ar drėgmę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 10 gegužės 2009 - 16:24
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 10, 17:31)
Negi manai kad durnas kašakas,žino kas skaniau wink.gif gurmanas biggrin.gif
Buvau užvakar svečiuose ir visą valandą mąsčiau kaip flencą nukinaukt biggrin.gif tokio margalapio fikusiuko,stovėjo vos ne po nosim...ir nenukniaukiau,nors paprašius būč ir taip gavusi smile.gif

g.gif taigi kankinsies dabar doh.gif o jis toks neblogas užauga...MB gavo dovanų mažutį,tai,kad užaugo bigsmile.gif įmesiu fotkę,jei gausis... mirksiukas.gif
Papildyta:
prieš tris metus gautas kokių 20cm....
Atsakyti
as siandien vel nusipirkau vazona nauja.kad galeciau pasodinti petunijas balkone.kaip ne keista jau apie metus laiko galvojau apie viena gele,kuri tik tyciojos is manes ir net negalvojo zydet.zinoma tai mano didele meile jai,nes leidau jai augti kaip ji tik norejo.tai KALANKE.ji taip istyso,kad lapeliai pasidare smulkus.supykusi nutariau ismesti ja,bet jos ataugeles vistik pasilikti.tai vel turiu mazam vazonely.idomu bus vel stebeti kas dabar su ja darysis.patarkit ka toliau man daryti,kad vel ji nekrestu sposus.aciu
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau gloksiniją, neištvėriau pamačius wub.gif

ir dar nuo sesers parsitempiau vieną gėlę, ją reikia reanimuot, jau taip nustekentą, net nežinau , kaip vadinasi. g.gif

ryt nufotkinsiu ir įmesiu parodyt 4u.gif
Atsakyti