Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Nusprendžiau vieną miltoniją patyliukais į darbą nusitempti, kad kolegos nepastebėtų, paskui sakysiu, ai, čia ji buvo irnesakyk.gif Galėsiu akis "ganyti" biggrin.gif
Tiesa, visas sanpaulijas iš namų savaitgalį pagaliau išmečiau, liko tik keletą, kurios gerame stovyje, taip pat amarilių svogūnėliais atsikračiau, nei jie auga pas mane nei ką blush2.gif Už tai atsirado vietos bigsmile.gif Nžn kas, bet pasikeitė mano skonis rolleyes.gif
Mačiau gražių glioksinijų pirkt, bet mane daugiau orchės "veža"... doh.gif Lb svaigstu apie orchidariumo pirkimą, bet kol kas dar vyro bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 12, 08:41)
Nusprendžiau vieną miltoniją patyliukais į darbą nusitempti, kad kolegos nepastebėtų, paskui sakysiu, ai, čia ji buvo  irnesakyk.gif  Galėsiu akis "ganyti"  biggrin.gif
Tiesa, visas sanpaulijas iš namų savaitgalį pagaliau išmečiau, liko tik keletą, kurios gerame stovyje, taip pat amarilių svogūnėliais atsikračiau, nei jie auga pas mane nei ką  blush2.gif  Už tai atsirado vietos  bigsmile.gif  Nžn kas, bet pasikeitė mano skonis  rolleyes.gif
Mačiau gražių glioksinijų pirkt, bet mane daugiau orchės "veža"...  doh.gif Lb svaigstu apie orchidariumo pirkimą, bet kol kas dar vyro bijau  unsure.gif

As tikuos, tu amariliuku svogunus atidavei kai kam, o ne i konteineri? doh.gif Del sanpauliju, tai as ju neauginu man jos grazu, bet... nu bet amariliai atsikratyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 07:52)
nu bet amariliai atsikratyt  doh.gif

atdaviau atidaviau, nėra man nervų su jais, nei auga nei žydi, yra čia dar viena, pretenduojanti į "gėliomanes" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 12, 09:41)
Nusprendžiau vieną miltoniją patyliukais į darbą nusitempti, kad kolegos nepastebėtų, paskui sakysiu, ai, čia ji buvo  irnesakyk.gif  Galėsiu akis "ganyti"  biggrin.gif
Tiesa, visas sanpaulijas iš namų savaitgalį pagaliau išmečiau, liko tik keletą, kurios gerame stovyje, taip pat amarilių svogūnėliais atsikračiau, nei jie auga pas mane nei ką  blush2.gif  Už tai atsirado vietos  bigsmile.gif  Nžn kas, bet pasikeitė mano skonis  rolleyes.gif
Mačiau gražių glioksinijų pirkt, bet mane daugiau orchės "veža"...  doh.gif Lb svaigstu apie orchidariumo pirkimą, bet kol kas dar vyro bijau  unsure.gif

bigsmile.gif aš prieš maždaug metus taip pasielgiau.. ax.gif išdalinau visas ''kitokias'',ir pasinešiau ant orchių... doh.gif įklimpau... blush2.gif tiesa kelias ir kitokias turiu,tas kur dovanotos ir brangios (kaip prisiminimai)
Atsakyti
Sveikos geliomanes biggrin.gif

Matyt ir as susirgau sia liga,prisiskaičius jūsu rasymu ax.gif sekmadieni buvau ermitaže,pirkau mulčio ir prisiminiau,kad kažkuri rašė jog ten buna kampelis nukainuotu geliu,tai va nusikapanojau i ta kampeli,nusiziurejau tokia orchideja dar gal nieko tokia,lapai pavytę tokie bet žali,ir stiebelis zalias ,tik tu zemiu mazoka vazoneli,gal vertetu persodint g.gif nusipirkau zemiu specialiu.Patarkit ka daryt,bandysiu augint,mokejau tik 2,99 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 05 12, 13:25)
Sveikos geliomanes biggrin.gif

Matyt ir as susirgau sia liga,prisiskaičius jūsu rasymu  ax.gif sekmadieni buvau ermitaže,pirkau mulčio ir prisiminiau,kad kažkuri rašė jog ten buna kampelis nukainuotu geliu,tai va nusikapanojau i ta kampeli,nusiziurejau tokia orchideja dar gal nieko tokia,lapai pavytę tokie bet žali,ir stiebelis zalias ,tik tu zemiu mazoka vazoneli,gal vertetu persodint g.gif nusipirkau zemiu specialiu.Patarkit ka daryt,bandysiu augint,mokejau tik 2,99 lt smile.gif

Kaip supratau ta orche phalikas, jei taip tai pirmiausia padaryt reikia saknu inventorizacija ir persodinti pasirinkti palankiausia laistymo rezima ir bus super
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 13:29)
Kaip supratau ta orche phalikas, jei taip tai pirmiausia padaryt reikia saknu inventorizacija ir persodinti pasirinkti palankiausia laistymo rezima ir bus super

Supratau ,taip ir padarysiu dekui 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif na prasidėjo.. doh.gif šiandien pagaliau pavyko nugriebti vandą-seniai akcijinę medžioju ax.gif rytoj atvyksta dar pora orchyčių.... thumbup.gif o dar per parduotuves perbėgsiu-senokai buvau gėlių kvartale blush2.gif prisižadu kitą savaitę neiti... ax.gif
Atsakyti
O as i paroda negalejau tai gavos, kad ne tik orchiu nemaciau, bet ir amarilius pardavinejo, ir tuos praziospojau, nebegaliu mega_shok.gif
Atsakyti
kaip čia dabar: aš esu muminukas ir aš esu gėliomanė biggrin.gif

-----------
vakar vieną orxę nusižiūrėjau, bet taikau susilaikymo metodą - pirmą kartą neperku, jei manęs gėlytė sulaukia iki kito karto, tada perku. vakarykštė nesulaukė cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 12 gegužės 2009 - 17:06
QUOTE(muminukas @ 2009 05 12, 18:06)
kaip čia dabar: aš esu muminukas ir aš esu gėliomanė  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O as kai pamatau ir ciumpu, nes kitaip nebelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 12 gegužės 2009 - 17:08
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 17:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
O as kai pamatau ir ciumpu, nes kitaip nebelieka  mirksiukas.gif

niu, bet kartą manęs sulaukė citrininė orxutė. o metodą tik antrą kartą taikiau ax.gif ir biškį jau mb bijojau, jau gali pastebėti, kad namie iš 2 orchių pasidarė 7 unsure.gif
Atsakyti