Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Praieš kokį mėnėsį, gal daugiau, kai buvau savaitę "ant dietos", nieko nepirkau, apgenėjau storalapį, kiauliauogę, įkišau į žemę ir pasirodo kai kurie leidžia šaknis. clap.gif Nu va bus naujų gėlių. rolleyes.gif
Prieš porą savaičių vieno namo laiptinėje pamačiau kažkokią nežinomą gėlę, pavogiau lapelį, kišau į žemę, laukiu - gal išleis šaknis... mastau.gif

Dabar laukiu stovo gėlėms... Jau žinau iš kur tempsiu, bet dar reikia padirbėti su šiuo reikalu...

QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 18, 21:01)
O mano kalėdinis-velykinis kvaištelėjo,žiedus sukrovė doh.gif

Džiaukis. mirksiukas.gif
Jis matyt tave labai labai myli. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 19 gegužės 2009 - 15:45
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 18, 20:01)
O mano kalėdinis-velykinis kvaištelėjo,žiedus sukrovė doh.gif
nu geras bigsmile.gif

QUOTE(L'automne @ 2009 05 19, 15:44)
Dabar laukiu stovo gėlėms... Jau žinau iš kur tempsiu, bet dar reikia padirbėti su šiuo reikalu...
Pasufleruok, kokį ča nusižiūrėjai, man irgi prireikė unsure.gif
Nebūtų piniginėje krizė (mašinioką remontuoja, nžn kiek dar reiks, bijau išsileisti), tai ieškočiau sau oranžinio ko nors rolleyes.gif , bet bijau eiti į pardę, nes galiu nesusivaldyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 19, 18:24)
Pasufleruok, kokį ča nusižiūrėjai, man irgi prireikė  unsure.gif
Nebūtų piniginėje krizė (mašinioką remontuoja, nžn kiek dar reiks, bijau išsileisti), tai ieškočiau sau oranžinio ko nors  rolleyes.gif , bet bijau eiti į pardę, nes galiu nesusivaldyti  blush2.gif

Nuraminsiu... Gal ne tave... irnesakyk.gif Bet tavo piniginę tai tikrai... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Radau kaime pas senelius tokį baldą. Pagal matmenis ji man kaip tik... Ir medinis, ne metalinis kaip daugelis dabar... O svarbiausia - ten tilps nemažai augalų... thumbup.gif:
Jam jau n metų, apdulkėjęs, reikia patvarkyti, perdažyti... Reikia atnaujinti. Kainuos praktiškai tik dažai, teptukas...

Norėjau, kad mb sukaltų iš ko nors, bet kai paskaičiavau kiek kainuos visos medžiagos... doh.gif O ir pastoviai nėra laiko... doh.gif
O šiaip, jei nebūtų krizė mano piniginėje, tai nupirkčiau. Mačiau Kalvarijų turguje yra parduotuvė, kur prekiauja vien mediniais baldais. Mačiau parduoda tokias fajnas lentynas, galima pačiam reguliuoti aukštį, lentynų kiekį... (jei kas pasikeistų, tokias lentynas vėliau galima naudoti knygoms ar kt. susidėti.
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2009 05 19, 17:51)
Nuraminsiu... Gal ne tave... irnesakyk.gif Bet tavo piniginę tai tikrai...

Deja... schmoll.gif
Jau Seniuose esu kai ką nužiūrėjusi, manau, kad ir pati susimeistravosiu, tik kol kas dar turi mano idėja palaukt, ne visada viskas juk iš karto biggrin.gif
Sukelčiau visas orches, o apačioje galėtų mano kycius karaliauti bigsmile.gif O viršuje flora šviestuvą įrengčiau blink.gif
Pagaliau nusipirkau knygą "Orchidėjos" iš "Mano namai" serijos, tai dabar studijuoju kas ir kaip cool.gif , atsibodo būrimų kaip auginti orches skaityti.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 20, 08:15)
Pagaliau nusipirkau knygą "Orchidėjos" iš "Mano namai" serijos, tai dabar studijuoju kas ir kaip  cool.gif , atsibodo būrimų kaip auginti orches skaityti.

Kaip tik dažnai praeinu pro knygas, pakeliu vieną kitą apie augalus pavartau, bet kartais man kaip tik atrodo, kad ten dar daugiau "priburta" apie priežiūrą.
Man atrodo, kad kaip tik forumuose daugiau galima sužinoti. g.gif
Čia tik mano nuomonė. irnesakyk.gif

Šiandien kokį šoką gavau... swoon.gif scare.gif
Pažiūrėjau į savo vyriausią fikusą iš kitos pusės. Vazono viršuje esu padėjusi kažkiek akmenukų. Ogi žiūriu iš po vienos akmenuko išlenda grybas kažkoks. Tikras grybas kelia savo skrybelę. doh.gif blink.gif Išroviau jį... cool.gif

Nežinau, ką tai reiškia. Aišku, kad perlaisčiau jį kažkiek. Bet ką dabar daryti... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Mergos gelbekit, man badas, as jau nebegaliu, noriu geliu kaip sik... doh.gif As plenciuku noriuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 20, 21:30)
Mergos gelbekit, man badas, as jau nebegaliu, noriu geliu kaip sik...  doh.gif As plenciuku noriuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif

Čia nenorinčių nėra lotuliukas.gif
Pas mane vietos namie nebėra, tai galvoju, reik į darbą tempt pradėt g.gif bet kad ten pietinis langas g.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 20, 22:30)
Mergos gelbekit, man badas, as jau nebegaliu, noriu geliu kaip sik...  doh.gif As plenciuku noriuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif

jamk nors tiek 4u.gif gelbėčiau,bet pati badu mirštu doh.gif nuo šeštadienio tik vieną papigeiską orchę parsinešiau... DIETA verysad.gif dar po kelių dienų jaučiu jau ''bele'' kvietka sueis-orientaciją pakeisiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As jau del tos dietos nebesireiskiu orchiu gyrimosi temoj, dabar tik amariliais dziaugiuos, nes ju pirkt kol kas nieko gero nera.
Jolla42 nesiskusk, as jau ilgai ilgai nuo tada, kai is Laivites gavau orchiu naujo nieko neparsitempiau doh.gif doh.gif doh.gif Tai cia pries kokias dvi savaites buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 21 gegužės 2009 - 09:05
QUOTE(teska @ 2009 05 21, 11:05)
As jau del tos dietos nebesireiskiu orchiu gyrimosi temoj, dabar tik amariliais dziaugiuos, nes ju pirkt kol kas nieko gero nera.
Jolla42 nesiskusk, as jau ilgai ilgai nuo tada, kai is Laivites gavau orchiu naujo nieko neparsitempiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tai cia pries kokias dvi savaites buvo  doh.gif

blink.gif obana dvi savaites??? tai čia jau ordino (za mužestvo) nusipelniai hi.gif
Aš šiandien užbaigiau dietą-nieko nesigavo blush2.gif MB ėjo pirkinių,kad man pagundų nekiltų(aš taip norėjau),tai po poros valandų "apsipirkinėjimo" kapituliavo lotuliukas.gif ,tai dar prisaikdino,kad būsiu gera-nenešiu kvietkų glėbiais ir išėjau... ax.gif geriau būčiau nėjus doh.gif keturias parsitempiau blush2.gif ,bet tik pigias.... mirksiukas.gif rytoj vėl neisiu niekur schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Pas mane grybai pradėjo dygti. doh.gif frusty.gif swoon.gif
Per naktį kitame vazone išdygo...
Nesuprantu, ką ne taip darau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2009 05 21, 19:03)
Pas mane grybai pradėjo dygti. doh.gif frusty.gif swoon.gif
Per naktį kitame vazone išdygo...
Nesuprantu, ką ne taip darau. verysad.gif

O kaip tie grybai atrodo blink.gif , gal valgomi lotuliukas.gif
Atsakyti