Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Persodinau ir as savo orche pirkta ermitaze uz 2,99 lt.nukirpau papuvusias saknis,gal atsigaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 15, 09:51)
O tai ar būtina persodinti? Aš tai ne visas persodinu, tik pagal reikalą.
Joo.. bijau jau eiti į pardes, o tai kojos nevalingai nuneša prie gėlių stelažų  doh.gif
Ėt, norėtusi dar kokios raibuolės  rolleyes.gif

nea nebūtina,tik kur nukainuotas pirkau,tai be žemių,tokios ''nukratytos'' doh.gif ir pas mane pora nuo praeito užpirkimo buvo,kol žydėjo nejudinau,bet šaknyse kiminų daug buvo,tai papuvę...irgi papigiau rastos blush2.gif
na šiandien nustvėriau oranžinį faliką mažutį,su daug žiedukų-tokio dar neturėjau...tai sėdėjau ir spoksojau pasidėjus,o brangiausias praeidamas tik atsiduso ir galvą paglostė... g.gif tai kaip čia suprasti...???? blush2.gif lotuliukas.gif kažin jau beviltiška??? doh.gif foto ryt įmesiu,bėgu miegot.... labos... mirksiukas.gif
Atsakyti
jolla42 tai kur ta gėlytė g.gif Labai jau norisi pamatyti. Aš tai vis dar bandau atsilaikyti prieš orchių maniją, nors šiandien susiskaičiavau turiu aš jų 6, tai gal tai reiškia kad nelabai man sekasi doh.gif Nors phaliko neturiu nei vieno, gal reikėtų, kad nebūčiau balta varna lotuliukas.gif
Pasirodau savo džiaugsmeliu, tris metus atkakliai neleidau jai numirt, ir štai ketvirtaisiais subujojo thumbup.gif kad tik neprisikarksėčiau

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jūs dar bandot suvaldyti "gėliomaniją"?
Aš jau nebe. irnesakyk.gif
Man reikia vis naujų ir naujų... doh.gif

varna575, kaip vadinasi šis augalas, kur parodei?
Jaučiu ir man tokio reiktų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2009 05 16, 22:12)
Jūs dar bandot suvaldyti "gėliomaniją"?
Aš jau nebe. irnesakyk.gif
Man reikia vis naujų ir naujų... doh.gif

blush2.gif na ne tai,kad bandau...noriu bandyt...ale,kad.... schmoll.gif
vakar vėl parsinešiau doh.gif pigią,bet sveiką,su pumpuriukais ax.gif o vat šiandien iki pietų dar nieko naujo thumbup.gif geležinė valia blink.gif
Papildyta:
mano kvietkos
http://public.fotki....la42/orchidlge/
Atsakyti
O as sekmingai valdausi, nes nerandu to ko man reikia. Siandien senuose buvau nieko gero nemaciau, maximose nieko nauji ir nebuvo, arba as nemaciau, tai va lengva ir valdytis, kai i geliu bazes nevaziuoji ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2009 05 16, 21:12)

Čia galenis. Ištisai žydi. Galima formuoti kaip medelį, beje, esu mačiusi - labai gražiai atrodo wub.gif Tik kad mano neturėjo vieno kamieno, o prie pat žemės buvo išsišakojęs, tai dabar auga kaip krūmas rolleyes.gif Šiaip jau turėtų būti ženkliai didesnis, tik kad aš bandydama susidraugauti vis nurėždavau iki pat žemės mirksiukas.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 17, 11:18)

Labai jau gražios orchės ir aš noriu tokių doh.gif Matyt reikės ne tik gėlių parduotuves aplenkti didžiausiu lanku, bet ir į pavojingas sm temas nebeužsukti lotuliukas.gif Beje, o cimbiai pas jus žydi? Pas mane keli metai ne schmoll.gif Neseniai pragenėjau, tai net 4 naujus ūglius leidžia thumbup.gif sakau gal net sumastys žydėti blink.gif
Atsakyti
Pas mane pražydo achimenė bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif varna575 ,papildžiau albumą fotkėm,kaip žydėjo cimbai.. dabar nežydi,didysis jau nemažą palikuonį užaugino,o ir pats atrodo sustiprėjo-buvo toks pavargęs po žydėjimo. O kitas augina 6 naujus augalėlius,irgi pats taisosi,šį dar ir persodinau,nes net vazoną "suskaldė"šaknys blink.gif dabar gyvena balkone dienomis,o kaip bus su žydėjimu tai neįsivaizduoju,bet labai laukiu žiedų ax.gif
verysad.gif šiandien nieko neparsinešiau naujo schmoll.gif blush2.gif depresija doctor.gif alc.gif
Spygle,kokia graži gėlytė bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 17, 11:18)
blush2.gif na ne tai,kad bandau...noriu bandyt...ale,kad.... schmoll.gif

Nu šaunuolės, kad bent jau bandot valdytis...
O aš vis ieškau ir ieškau vis kažko naujo... biggrin.gif
Sesuo atvažiavo, paskaičiavo kiek vazonų stovi, apvadino mane "pasinešusia ant kai ko..." ir išvažiavo. bigsmile.gif

QUOTE(varna575 @ 2009 05 17, 15:53)
Čia galenis. Ištisai žydi. Galima formuoti kaip medelį, beje, esu mačiusi - labai gražiai atrodo wub.gif  Tik kad mano neturėjo vieno kamieno, o prie pat žemės buvo išsišakojęs, tai dabar auga kaip krūmas rolleyes.gif  Šiaip jau turėtų būti ženkliai didesnis, tik kad aš bandydama susidraugauti vis nurėždavau iki pat žemės mirksiukas.gif

Nu jau pradedu rimtai norėti tokio medžio... rolleyes.gif
Atsakyti
lens.gif ei ,kur maniakės dingę???? jaučiu parduotuves šluojat... ax.gif o aš iš darbo tiesiai namo,kad pagundų nematyčiau doh.gif toliau depresinuosi... verysad.gif ilga savaitė nusimato g.gif biggrin.gif
Atsakyti
As ramiai taip i jokia parde kojos nekeliau siandien, o ir vakar susilaikiau nuo neapgalvotu pirkiniu bis.gif Neatsimenu tiksliai, bet jau antra savaite be naujokiu beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 18 gegužės 2009 - 14:36