Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(Spyglė @ 2009 05 17, 17:45)
Pas mane pražydo achimenė bigsmile.gif

Labai jau graži 4u.gif O čia ji lauke tipo kurorte lotuliukas.gif g.gif

QUOTE(L'automne @ 2009 05 18, 14:23)
Nu jau pradedu rimtai norėti tokio medžio...  rolleyes.gif

Tikrai tikrai vertas grieko, svarbiausiai tikrai nepiktybinis mirksiukas.gif Pas mane buvo sąlygos nepalankiai susidėliojusios, todėl taip ilgai vargau ax.gif Bet vargau, nes labai norėjau bigsmile.gif Šiaip tai man gražesnis su raudonais žiedais, bet gerai ir geltonas tongue.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 18, 15:27)
lens.gif ei ,kur maniakės dingę???? jaučiu parduotuves šluojat... ax.gif o aš iš darbo tiesiai namo,kad pagundų nematyčiau  doh.gif toliau depresinuosi... verysad.gif ilga savaitė nusimato  g.gif  biggrin.gif

Man namų areštas: namai-darbas-namai lotuliukas.gif O darbe SM forumas padarytas neprieinamas schmoll.gif doh.gif Esu susinervinusi dėl cimbio. Varau jam paaiškinti, kad mano kantrybė jau ant ribos ir jei jis nežydės ir šiais metais, tai kitais tikrai keliaus į konteinerį lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=varna575,2009 05 18, 19:59]
g.gif man kažkaip atrodo,kad žiemai žiedų laukti reiktų...?????bent mano tai dar tik atsigaudinėja po žydėjimo-labai jau dideli žiedai buvo bigsmile.gif apie išmetimus jokių kalbų schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jolla42,2009 05 18, 19:24]
[quote=varna575,2009 05 18, 19:59]
g.gif man kažkaip atrodo,kad žiemai žiedų laukti reiktų...?????bent mano tai dar tik atsigaudinėja po žydėjimo-labai jau dideli žiedai buvo bigsmile.gif apie išmetimus jokių kalbų schmoll.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Jis gi nežino, kad man širdis neleis jo išmesti mirksiukas.gif O gal žino lotuliukas.gif nes jau du metus iš manęs tyčiojas blink.gif Nors po kardinalaus persodinimo labai stipriai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 18, 21:10)
Jis gi nežino, kad man širdis neleis jo išmesti mirksiukas.gif O gal žino lotuliukas.gif nes jau du metus iš manęs tyčiojas blink.gif Nors po kardinalaus persodinimo labai stipriai auga thumbup.gif

g.gif ką tokio kardinalaus darėt??
Papildyta:
g.gif rusų tinklalapį skaičiau,kad mėgsta trąšas ir šiltu sezonu lauke gyventi,atseit gausiai pražys...tai taip ir darau mirksiukas.gif
ax.gif man vistiek neramu,kad tų gėliomanių nesimato-nesigirdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 18, 20:13)
g.gif ką tokio kardinalaus darėt??

Kadangi porą metų nežydėjo, tai buvau užkišus į pakampę blush2.gif O dabar peržiūrinėjau visas orches ir jį tokį pavargusį išsitraukiau, nugenėjau visus apdžiūvusius pavargusius ūglius, iš 9 liko 3 doh.gif ir persodinau. O dabar matau kad augina 4 naujus thumbup.gif Apie mano tolimus planus jis nežino, nes ir aš pati jais netikiu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=varna575,2009 05 18, 18:59]
Labai jau graži 4u.gif O čia ji lauke tipo kurorte lotuliukas.gif g.gif
Taip,ištremta į balkoną bigsmile.gif ,nes katinas žiedus pradėjo skabyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 18, 21:20)
Kadangi porą metų nežydėjo, tai buvau užkišus į pakampę blush2.gif  O dabar peržiūrinėjau visas orches ir jį tokį pavargusį išsitraukiau, nugenėjau visus apdžiūvusius pavargusius ūglius, iš 9 liko 3  doh.gif ir persodinau. O dabar matau kad augina 4 naujus  thumbup.gif Apie mano tolimus planus jis nežino, nes ir aš pati jais netikiu schmoll.gif  lotuliukas.gif

viskas bus gerai,žydės drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Spyglė,2009 05 18, 20:27]

Ak jau tie katinai doh.gif Gurmanai blyn essen.gif lotuliukas.gif

[quote=jolla42,2009 05 18, 20:29]

Kas jai belieka ax.gif Jei jau su gebene ir galeniu tiek cackinaus doh.gif tai čia visgi orchė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 18 gegužės 2009 - 19:43
[quote=varna575,2009 05 18, 20:39]
[quote=Spyglė,2009 05 18, 20:27]

Ak jau tie katinai doh.gif Gurmanai blyn essen.gif lotuliukas.gif

[quote=jolla42,2009 05 18, 20:29]

Kas jai belieka ax.gif Jei jau su gebene ir galeniu tiek cackinaus doh.gif tai čia visgi orchė bigsmile.gif
[/quote]
Na kaktusų kažkodėl neskanauja lotuliukas.gif ,bet vakar nupleškinau gulintį ant palangės,o galva ant kaktusinės bigsmile.gif įmesiu rytoj foto wub.gif
Atsakyti
O mano kalėdinis-velykinis kvaištelėjo,žiedus sukrovė doh.gif
Atsakyti
Parsitempiau siandien namo ne gele, bet melisos vazoneli smile.gif Vis sis tas badui apmalsinti 4u.gif
Atsakyti
g.gif kažkokia nesamonė-nelija,nesninga,o sėdžiu namuose... doh.gif Apsipirkinėja MB,tai taip ir laikausi to sausojo įstatymo blush2.gif gal ir prakentėsiu tą savaitę,bet jau "lomkės"prasidėjo...einu kavos įkalsiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti