Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 23, 19:43)
O aš šiandien vėl naujas tris O parsinešiau

o tai mes nepamatysime ką ten iš O atsinešei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 23, 20:43)
g.gif va aš irgi pamislijau,kad vienintelis būdas išgyti-atjungti internetą  doh.gif
bet pamislijau dar kartą-šnipštas gausis...iš karto naujon vilnion į ''sanatoriją''... blink.gif  ir iš kur ta liga tokia ''zarazna''?????  umn.gif
O aš šiandien vėl naujas tris O parsinešiau  doh.gif  blush2.gif Rytoj tik namus kuopsiu-vietos reikia padaryti... doh.gif niekur neisiu... schmoll.gif

Rodyk, draskyk begyjancias zaizdas doh.gif
O cia mano groziai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 23 gegužės 2009 - 20:35
g.gif na nenoriu žaizdų draskyt schmoll.gif Teska iš tikrųjų GROŽIAI wub.gif šiaip man nėra negražių gėlių...miela tiek orchė tiek paprasta pievų gėlytė wub.gif tiesiog nusprendžiau susikoncentruot ties vienais augalais,jais domėtis ir t.t. manau taip lengviau su tais kvietkais susidraugauti mirksiukas.gif įmetu nuorodą-norinčios dirstelkit,naujokės O gale... blush2.gif
http://public.fotki....lla42/orchidlge
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 23, 23:03)
g.gif na nenoriu žaizdų draskyt  schmoll.gif  Teska iš tikrųjų GROŽIAI  wub.gif šiaip man nėra negražių gėlių...miela tiek orchė tiek paprasta pievų gėlytė  wub.gif tiesiog nusprendžiau susikoncentruot ties vienais augalais,jais domėtis ir t.t. manau taip lengviau su tais kvietkais susidraugauti  mirksiukas.gif  įmetu nuorodą-norinčios dirstelkit,naujokės O gale... blush2.gif
http://public.fotki....lla42/orchidlge

O grazuoliu pas teve, pasaka ne orches thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net uzpavydejau, reikes ir man pamedziot, bet gal jau gana, nu bet pamedziosiu dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[attachmentid=177732] Maniske visu grazumu
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 10:37)
[attachmentid=177732] Maniske visu grazumu

bigsmile.gif ,mano kaimynė anksčiau plantaciją amarilių augino,tai jau tokių grožybių buvo prisirinkusi wub.gif ,bet jau nepajėgia-tai išdalino,o aš likau ''alkanom''akim verysad.gif ačiū už liaupses mano kvietkėm blush2.gif gal ir gana,o gal dar ir pamedžiok dar...tada pasigirsi,tada man bus negana,tada aš pamedžiosiu ir parodysiu,tada ir tau teks pamedžiot.........
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 12:15)
bigsmile.gif  ,mano kaimynė anksčiau plantaciją amarilių augino,tai jau tokių grožybių buvo prisirinkusi  wub.gif ,bet jau nepajėgia-tai išdalino,o aš likau ''alkanom''akim  verysad.gif ačiū už liaupses mano kvietkėm  blush2.gif gal ir gana,o gal dar ir pamedžiok dar...tada pasigirsi,tada man bus negana,tada aš pamedžiosiu ir parodysiu,tada ir tau teks pamedžiot.........

As pramones maxinoj buvau ir nieko gero nemaciau doh.gif
Atsakyti
Tikrai rubalinsiu internetą nafik lotuliukas.gif Buvo 2 rūšių gėlės, kurioms buvau atspari: orchės ir amariliai. Abejas priskyriau įnoringų klasei, o aš su įnoringom schmoll.gif Nesu pati auginus amarilių, bet mačiau kaip mama su ja "žudosi", o ta nežydi doh.gif Nors jau kelis kartus esu save pagavus stovinčią ir veršelio akimis bevėpsančią į parduodamus amarilių svogūnėlius doh.gif
O Jollos O tai tik pavydą kelia, o su pavydu pareina visiems lietuviams artimas noras pavyti ir pralenkti lotuliukas.gif Gavau knygą apie O varysiu pasiskaitinėti, o tada apsispręsiu ar rubalint internetą, ar šluot parduotuvėse gėlių lentynas g.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 24, 13:18)
Tikrai rubalinsiu internetą nafik lotuliukas.gif Buvo 2 rūšių gėlės, kurioms buvau atspari: orchės ir amariliai. Abejas priskyriau įnoringų klasei, o aš su įnoringom  schmoll.gif Nesu pati auginus amarilių, bet mačiau kaip mama su ja "žudosi", o ta nežydi doh.gif Nors jau kelis kartus esu save pagavus stovinčią ir veršelio akimis bevėpsančią į parduodamus amarilių svogūnėlius doh.gif
O Jollos O tai tik pavydą kelia, o su pavydu pareina visiems lietuviams artimas noras pavyti ir pralenkti lotuliukas.gif Gavau knygą apie O varysiu pasiskaitinėti, o tada apsispręsiu ar rubalint internetą, ar šluot parduotuvėse gėlių lentynas g.gif

Amariliai yra grozis, kuris mane veza labiau nei orches, ir negaliu atsipirti naujiems amariliams, dar labai daug rusiu yra, apie kurias svajoju wub.gif wub.gif wub.gif
Nereikia nieko su amariliais vargt, jie puikiai auga ir zydi, labai neinoringe gele palyginus su O
Atsakyti
doh.gif nea nerubalink interneto schmoll.gif pasisodink amarilių,prisimedžiok orchių-kuo mūsų daugiau tuo smagiau mirksiukas.gif tikrai padėsim kuo galėsim 4u.gif juk taip teska??? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 13:49)
doh.gif nea nerubalink interneto  schmoll.gif pasisodink amarilių,prisimedžiok orchių-kuo mūsų daugiau tuo smagiau  mirksiukas.gif tikrai padėsim kuo galėsim  4u.gif juk taip teska??? blush2.gif  mirksiukas.gif

Man tai amariliai dar patinka dėl to, kad žiemą jie eina miegot blush2.gif nes namie daug gėlių, vasarą kai kurios keliauja į lauką, kai kas į verandą, o žiemą reik viską atgal į namus sussitempt, tai gerai, kai kai kas į spintą keliaują (na amariliai ir gloksiniją blush2.gif ) Taip vietos susitaupo topsecret.gif , nes ypač, kai viską į namus atgalsusitempiu rudenį, tai MB mato tikrąjį gėlių kiekį hah.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 13:49)
doh.gif nea nerubalink interneto  schmoll.gif pasisodink amarilių,prisimedžiok orchių-kuo mūsų daugiau tuo smagiau  mirksiukas.gif tikrai padėsim kuo galėsim  4u.gif juk taip teska??? blush2.gif  mirksiukas.gif

Teska ir orchem serga, tai vat dar pradejo anturiai patikti ir noreciau nors vieno kaledinio kaktusiuko, dar labai noriu ismokti auginti azalijas, ir dar vezdunes noreciau, dar noreciau kruvos amariliu. Is orchiu noreciau cimbidzio, miltonkos, katlejos, na zinoma vandos ir ne vienos, tada dar labai noriu persikinio, kapucininio, geltono, ir dar visokiu kitokiu phaliku.
Tada noriu dar ir dar ir dar dar dar..... ir taip be galo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 gegužės 2009 - 13:27
Laba smile.gif vakar buvau Ermitaze, tai tiek gelyciu mmmm... buvau su MB tai nuprikau tik pora vazonu ax.gif , bet jau nuziurejau stefanoti rolleyes.gif

ir dar SOS vakar persodinejau pinigu medi ir netycia nulaidziau viena sakele, ka dabar daryti? g.gif
Atsakyti