Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

[quote=rosee,2009 05 24, 15:31]
Na pavartom SM orchisčių foto ir tarsi širdis atsigauna..
Ko gero ir aš apsistosiu ties O, nes jas lb įdomu stebėti ir auginti.
Visi metai, kaip pas mane stovi epidendriumas ir nė karto nežydėjo, net nžn kokie jo žiedai natūroje bus, turėtų būti lyg tais geltoni, bet vis laukiu laukiu, o gal kada nors rolleyes.gif , o rašo, kad pradedančiųjų gėlė, ot melagiai g.gif
Merginos, o kaip katlėjos, ar lb įnoringos O?

g.gif va to epidendrumo tai neturiu schmoll.gif nei neradau dar niekur tokio kvietko....
katlėją turiu,pražydo gražiai wub.gif lyg ir naują žiedyną rodo g.gif ,ir noriu aš jų daaaaaug daaaaaug,man jų žiedai labai gražūs,tik pirkti nerandu,o parsisiūsti brangokai gaunasi blush2.gif o įnoringumo dar nepastebėjau-bus matyt toliau mirksiukas.gif

teska na nesijuokiu blush2.gif lotuliukas.gif dar pernai irisų daug turėjau-būčiau mielai davus,o šiems metams pasilikau po krūmą tiktai doh.gif siūlyčiau į pardavimų temelę parašyti,tikrai turėtų pasiūlyt,nes jie greitai plinta,o atliekamos žemės ne visi turi g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 16:21)
Dabar svajoju mamos ivaziavima i kiema apsodint irisais, tik brangiai gaunas, eurogelese kainos kosmines  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kad tik vieno reiktu tai nieko, o cia daug reikia  doh.gif

dievuliau,taigi jau sklerozė doh.gif kaunietė esi-pamėgink botanikos sode į irisus įsisukti,ten prie jų tokia maloni moterytė dirba,kai orchių parodoj buvau pirkau irisų,tai už gražų nemažą krūmelį 2lt sumokėjau (jį dar į du padalinau)...gal tiks variantas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 15:53)
dievuliau,taigi jau sklerozė  doh.gif kaunietė esi-pamėgink botanikos sode į irisus įsisukti,ten prie jų tokia maloni moterytė dirba,kai orchių parodoj buvau pirkau irisų,tai už gražų nemažą krūmelį 2lt sumokėjau (jį dar į du padalinau)...gal tiks variantas  blush2.gif

Geras reikes prie progos nulekt na tipo brangusis vaziuojam grynu oru pakvepuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su vaiku pasivaiksciot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif nauda ir malonumas mirksiukas.gif faina blush2.gif
Atsakyti
Epidendrą esu mačiusi Seniuose nukainuotą, tiksliau nukankintą, bet, kadangi manasis manęs nemyli (nežydi), tai apsiėjau.
O šiaip žydinčio ir neteko matyti pirkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 15:58)
thumbup.gif nauda ir malonumas  mirksiukas.gif faina  blush2.gif

Tik pasakyk, kad ieskai tuoj atsirado pasiulymu, tik gaila ne is Kauno g.gif Nu reikes pasidomet siuntimu.
Atsakyti
Panašu, kad jau amarilis pas mane tikrai atsiras blush2.gif Bet... mano katė dievina svogūnines gėles, vegetarė blyn doh.gif Yra sutvarkiusi visas tulipkas, lelijas, narcizus, vlkdalgėlius doh.gif Tupėdavo ir laukdavo, kol pasirodys flenciukas blink.gif Nežinau, kaip sureguos į amarilį, bet kol neišbandysiu - nesužinosiu ax.gif Šiaip tai aš su tomis miegančiomis gėlėmis nelabai susitariu, nes pvz. ciklamenas pas mane vargsta schmoll.gif nors jam gal pas mane per karšta g.gif
Teska, o iš kur užsisakinėji amarilius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 24, 20:56)
Panašu, kad jau amarilis pas mane tikrai atsiras blush2.gif  Bet... mano katė dievina svogūnines gėles, vegetarė blyn doh.gif Yra sutvarkiusi visas tulipkas, lelijas, narcizus, vlkdalgėlius doh.gif Tupėdavo ir laukdavo, kol pasirodys flenciukas blink.gif  Nežinau, kaip sureguos į amarilį, bet kol neišbandysiu - nesužinosiu ax.gif Šiaip tai aš su tomis miegančiomis gėlėmis nelabai susitariu, nes pvz. ciklamenas pas mane vargsta schmoll.gif nors jam gal pas mane per karšta g.gif
Teska, o iš kur užsisakinėji amarilius ax.gif

Teska, nesakyk, nes mano piniginė visai liesa liks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 05 24, 20:58)
Teska, nesakyk, nes mano piniginė visai liesa liks  lotuliukas.gif

Dar įtariu, kad dabar ne sezonas amarilių įsigyjimui unsure.gif
Atsakyti
Perku Eurogelese, dar viena pirkau lzuu parodoj, taip pat esu girdejus, bet pati nepirkau, kad prekiaujama stoties turgui, tada dar maxinose buvo, bet dabar nebera, senukuose buna, bet negalima tiket kas nupiesta ant pakuociu.
Eurogelese gal kiek patikimiau, bet ir sumaisyti buna, tai va kol kas nenusivyliau, nes vietoj afres gavau pasakiska lemon pilnaviduri, tai negaliu atsigrozet wub.gif wub.gif wub.gif
Del sezono, tai amariliai prasideda nuo sausio ir trunka visa pavasari ir dali vasaros, pardavime prastesnes kokybes ir saves negerbiantys platintojai pateikia plikus svogunus su lapai ir vargstanciais ziedai be zemiu, tada amarilis labai suvargsta, nes dregme ima is saves, tai geriausia isigyti iki balandzio menesio, nes patys geriausi svogunai tokiu laiku buna mirksiukas.gif
Tai va mini pirkimo pamoka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 gegužės 2009 - 20:40
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 21:34)
tai geriausia isigyti iki balandzio menesio, nes patys geriausi svogunai tokiu laiku buna  mirksiukas.gif
Tai va mini pirkimo pamoka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vadinasi artimiausius metus Daluksos piniginė nesublogs lotuliukas.gif , o mano katė badaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 24, 22:07)
Vadinasi artimiausius metus Daluksos piniginė nesublogs lotuliukas.gif , o mano katė badaus lotuliukas.gif

Tai, kad dabar jeigu be zemiu tai labai nuvarge, o su zememis reikia paieskot
Geriau ankstyva pavasari, kai amariliai po ziemos miego buna, na bent as taip manau ax.gif Kokia as protinga jauciuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik mano pirkimo patirtis, kad dabar geriau jau vazone pasodintus pirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 gegužės 2009 - 21:19
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 22:18)
Tai, kad dabar jeigu be zemiu tai labai nuvarge, o su zememis reikia paieskot
Geriau ankstyva pavasari, kai amariliai po ziemos miego buna, na bent as taip manau  ax.gif Kokia as protinga jauciuos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik mano pirkimo patirtis, kad dabar geriau jau vazone pasodintus pirkti  ax.gif

Na aš taip ir supratau bigsmile.gif Turiu metus iki kito sezono, o kadangi gyvenimas nestovi vietoje, tai gal per tą laiką mokslininkai išras skiepus nuo gėliamanijos lotuliukas.gif Aš tikrai būsiu pirma eilėje prie jų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O dabar toliau šokinėsiu apie mimozos ir granatmedžio sėklas su viltim kad gal vis tik teiksis sudygt g.gif blink.gif Taip laukiu blush2.gif
Atsakyti