Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(Camea @ 2009 05 24, 14:26)
Laba  smile.gif  vakar buvau Ermitaze, tai tiek gelyciu mmmm... buvau su MB tai nuprikau tik pora vazonu  ax.gif , bet jau nuziurejau stefanoti  rolleyes.gif

ir dar SOS vakar persodinejau pinigu medi ir netycia nulaidziau viena sakele, ka dabar daryti?  g.gif

Nupjauti ir palikti ramybeje nes miniguiciai is saku saknu neleidzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai teks gyvent be vienos sakos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pavartom SM orchisčių foto ir tarsi širdis atsigauna..
Ko gero ir aš apsistosiu ties O, nes jas lb įdomu stebėti ir auginti.
Visi metai, kaip pas mane stovi epidendriumas ir nė karto nežydėjo, net nžn kokie jo žiedai natūroje bus, turėtų būti lyg tais geltoni, bet vis laukiu laukiu, o gal kada nors rolleyes.gif , o rašo, kad pradedančiųjų gėlė, ot melagiai g.gif
Amariliai gražūs, bet jie manęs nemyli verysad.gif , kaip ir streptokarpai deja.., nesugebu jų pražydinti..
Merginos, o kaip katlėjos, ar lb įnoringos O?
Camea, kaip ką daryti, juk nepriklijuosi atgal, bandyk į vandenį kišti, o gal netyčia ir šaknis išleis.
Teska, pasirodo, kad aš anturio neturėjau dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 14:28)
Nupjauti ir palikti ramybeje nes miniguiciai is saku saknu neleidzia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai teks gyvent be vienos sakos  mirksiukas.gif

kur jau, piniguotis kuo geriausiai dauginasi iš šakelių mirksiukas.gif arba merkit į vandenį (nors aš buvu įkišus šiaip į žemę) - išleis šakneles ir bus naujas augaliukas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 24, 14:31)
Teska, pasirodo, kad aš anturio neturėjau dar  lotuliukas.gif

As turiu naujus tris vaikiukus pasodinus anturiu is skelbimu puslapio gavau ir nulekiau pasiimti mirksiukas.gif O kita vyras padovanojo, tai kaip ir vienos maza, tai vaiku susiveikiau.
Kad taip paprasta amariliu nematytu susiveikti butu, kad pakst ir yra. Gaila ir draugu po uzsienius besiduodanciu neturiu, tai tenka ka geresnio uzsakinet, o brangu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Amarilius dievinu wub.gif wub.gif wub.gif Orches irgi wub.gif wub.gif wub.gif , dar labai noriu geltonos klivijos, tik nerandu pirkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 gegužės 2009 - 13:36
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 14:35)
As turiu naujus tris vaikiukus pasodinus anturiu is skelbimu puslapio gavau ir nulekiau pasiimti  mirksiukas.gif O kita vyras padovanojo, tai kaip ir vienos maza, tai vaiku susiveikiau.
Kad taip paprasta amariliu nematytu susiveikti butu, kad pakst ir yra. Gaila ir draugu po uzsienius besiduodanciu neturiu, tai tenka ka geresnio uzsakinet, o brangu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Amarilius dievinu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Orches irgi  wub.gif  wub.gif  wub.gif , dar labai noriu geltonos klivijos, tik nerandu pirkti  doh.gif

Karts nuo karto Vilniaus Ermitaže matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(negative @ 2009 05 24, 14:34)
kur jau, piniguotis kuo geriausiai dauginasi iš šakelių  mirksiukas.gif arba merkit į vandenį (nors aš buvu įkišus šiaip į žemę) - išleis šakneles ir bus naujas augaliukas smile.gif  thumbup.gif

As laikiau gal menesi ir nieko ir paskaicius buvau, kad isleidzia, bet man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Daluksa @ 2009 05 24, 14:38)
Karts nuo karto Vilniaus Ermitaže matau  g.gif

Lietuva man kruvas vietu pasake, kur Vilniui buna, o Kaune niekas nepasako doh.gif Negi reikes i Vilniu ekskursija organizuot. Matai i geliu bazes labai retai uzsuku, orches akis aptemdo ir daugiau nieko nematau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 gegužės 2009 - 13:42
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 13:35)
dar labai noriu geltonos klivijos, tik nerandu pirkti  doh.gif

Netyčia ir aš susiveikiau geltonos klivijos flencą, bet dar kol žydės doh.gif . Kažko paskutiniu metu mano oranžinės klivijos nežydi. Vienu metu jau norėjau nusipirkt olandišką, nes mano senoviškos lietuviškos, jos siauresniais lapais.
Piniguočius į darbą išstysiau, tai jie ten nežino kas jiems darosi, jau atsirado ir norinčių juos iš manęs nupirkt, ale, kad gaila, negaliu lotuliukas.gif
Tarp kitko, jiems lb patinka katusinės Schulzo trąšos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 24, 14:49)
Netyčia ir aš susiveikiau geltonos klivijos flencą, bet dar kol žydės  doh.gif . Kažko paskutiniu metu mano oranžinės klivijos nežydi. Vienu metu jau norėjau nusipirkt olandišką, nes mano senoviškos lietuviškos, jos siauresniais lapais.
Piniguočius į darbą išstysiau, tai jie ten nežino kas jiems darosi, jau atsirado ir norinčių juos iš manęs nupirkt, ale, kad gaila, negaliu  lotuliukas.gif
Tarp kitko, jiems lb patinka katusinės Schulzo trąšos  smile.gif

Pas mane apskritai kaip kaktusai priziurimi yra, kaktusu zemej pasodinti, kaktuzu trasom laistomi, ir apskritai laimingi kaip tapkes, jau 4 turiu. Cia pirma man vyro padovanota gele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia jis taip parode, kad jo pinigine, kaip ir man priklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O is kur tu plenca geltonos klivijos gavai ir man suveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 13:53)
O is kur tu plenca  geltonos klivijos gavai ir man suveik  4u.gif

Paklausiu prie progos, gal ištrauks kokį po blatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 24, 15:02)
Paklausiu prie progos, gal ištrauks kokį po blatu  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Suveiksi neissimokesiu tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As net i skelbinu tema sarasiuka idejau ko noreciau, tik kazi kiek pasiulymu gausiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 gegužės 2009 - 14:13
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 15:26)
Tada noriu dar ir dar ir dar dar dar..... ir taip be galo

na norai tai ''skromni'' tokie sakyčiau blink.gif lotuliukas.gif ką jau čia man lygintis g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 15:15)
na norai tai ''skromni'' tokie sakyčiau  blink.gif  lotuliukas.gif ką jau čia man lygintis g.gif  ax.gif

A ko juokies, ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lyg paciai maza geliu nebutu, as dar jei galeciau ir arciau mama gyventu, tai jos aplinka pagal save sutvarkyciau, apsodinciau ir priziureciau, ale toli. Tai tenka tenkintis tik kambarinem, ir tik biskiuka nagus prie lauko geliu prikisti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Dabar svajoju mamos ivaziavima i kiema apsodint irisais, tik brangiai gaunas, eurogelese kainos kosmines doh.gif doh.gif doh.gif kad tik vieno reiktu tai nieko, o cia daug reikia doh.gif
Atsakyti