Dabar pasirodysiu tupa, ir visas mano gudrumas dings, bet kas ta mimoza?
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 22:28)
Mimoza tai gėlė, kuri nuo prisilietimo visa susiskliaudžia. Gražiai žydi. Man tai jau dublis du
QUOTE(varna575 @ 2009 05 24, 22:38)
Mimoza tai gėlė, kuri nuo prisilietimo visa susiskliaudžia. Gražiai žydi. Man tai jau dublis du
Pirmą kartą nesudygo
Dabar parsisiunčiau iš olandų, gal sakau dygs geriau 
Aisku tada man tokia gele netinka, nes ji pas mane neissikleistu, labai jau megstu saviskias cipinet
QUOTE(varna575 @ 2009 05 24, 23:07)
Norit paerzinsiu???
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 22:53)
Norit paerzinsiu???
vilniuj ukmergės g. senukuose,mano manymu neblogų tuoj pražysiančių amarilių yra
ir dar kažkur mačiau,bet neatgaminu-kai pamatysiu parašysiu
norit??? noooorit

Juokiasi puodas, kad katilas juodas
karantinas
geriausias dienos anekdotas
beja pas bobulkas turgeliuose būna įdomesnių..
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 22:53)
Norit paerzinsiu???
vilniuj ukmergės g. senukuose,mano manymu neblogų tuoj pražysiančių amarilių yra
ir dar kažkur mačiau,bet neatgaminu-kai pamatysiu parašysiu
norit??? noooorit

As dabar nenoriu as turiu pasakisko grozio zieda, jau isimylejau juodai juodai,
Gaila, kad fotikas nusibaige, nu bet ka padarysi
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 23:44)
Aisku tada man tokia gele netinka, nes ji pas mane neissikleistu, labai jau megstu saviskias cipinet

aš sėklas musėt nugrabaliojau nes nesudygo
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 25, 00:14)
As dabar nenoriu
aga patikėjau
Kaip jums toki grozi turint gali trumpan neapsiramint (foto telefonu daryta) kokybes nera, bet isivaizduokit tikrovej kokio grozio
Ziedas labai labai didelis
QUOTE(teska @ 2009 05 25, 00:21)
Kaip jums toki grozi turint gali trumpan neapsiramint (foto telefonu daryta) kokybes nera, bet isivaizduokit tikrovej kokio grozio
Ziedas labai labai didelis

Teska, jau ir aš užsimaniau amarilio
Mačiau seniuose nukainuotų, sakau, gal jie ten būna geri, tik, kad pražydėję? Kaip manai, ar verti dėmesio? Dar tokie svogūnai kaip gero cibulio, pasodinti vazonėliuose
Varna575, ale prijuokinai su tuo savo kyciumi, geras kadras ar ne
Maniškis tai tik smidrą kankina, bet anas jam ir nupirktas.
QUOTE(rosee @ 2009 05 25, 08:23)
Teska, jau ir aš užsimaniau amarilio
Mačiau seniuose nukainuotų, sakau, gal jie ten būna geri, tik, kad pražydėję? Kaip manai, ar verti dėmesio? Dar tokie svogūnai kaip gero cibulio, pasodinti vazonėliuose
Maniškis tai tik smidrą kankina, bet anas jam ir nupirktas.
As senukuose pirkau, tai buvo ipuves ir prazydo visai ne tokia spalva, gavos tradicinis raudonas
Sitas zemes ukio parodoj, kur zemkej buvo pirktas, tai turejo biski kitoks buti, bet ir labai geras gavos.
Taip vieno mazai pas mane antras zydi, tik stiklinej, ir dar vienas tuoj tuoj prazys
Vaziuosiu ir as kada i stoties turgu, ten man sake, kad bobulka prekiauja jau zydinciais, tai idomu labai, tik kas vaziavo jos dar nerado
Mano suo tik dracena, ir klivija, dar lavongele patvarke, tai tik klivija isgyveno
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 23:33)
Maciau ir net parasiau, bet ne geltona tai kazkaip apseisiu