Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Dabar pasirodysiu tupa, ir visas mano gudrumas dings, bet kas ta mimoza? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 22:28)
Dabar pasirodysiu tupa, ir visas mano gudrumas dings, bet kas ta mimoza? blush2.gif

Mimoza tai gėlė, kuri nuo prisilietimo visa susiskliaudžia. Gražiai žydi. Man tai jau dublis du blush2.gif Pirmą kartą nesudygo schmoll.gif Dabar parsisiunčiau iš olandų, gal sakau dygs geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 24, 22:38)
Mimoza tai gėlė, kuri nuo prisilietimo visa susiskliaudžia. Gražiai žydi. Man tai jau dublis du blush2.gif Pirmą kartą nesudygo schmoll.gif Dabar parsisiunčiau iš olandų, gal sakau dygs geriau ax.gif

Aisku tada man tokia gele netinka, nes ji pas mane neissikleistu, labai jau megstu saviskias cipinet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 24, 23:07)
Vadinasi artimiausius metus Daluksos piniginė nesublogs lotuliukas.gif , o mano katė badaus lotuliukas.gif

Norit paerzinsiu??? blush2.gif vilniuj ukmergės g. senukuose,mano manymu neblogų tuoj pražysiančių amarilių yra mirksiukas.gif ir dar kažkur mačiau,bet neatgaminu-kai pamatysiu parašysiu 4u.gif norit??? noooorit lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 22:53)
Norit paerzinsiu??? blush2.gif vilniuj ukmergės g. senukuose,mano manymu neblogų tuoj pražysiančių amarilių yra  mirksiukas.gif ir dar kažkur mačiau,bet neatgaminu-kai pamatysiu parašysiu  4u.gif  norit??? noooorit  lotuliukas.gif  tongue.gif

Juokiasi puodas, kad katilas juodas lotuliukas.gif Gyvenimas ne sostinėj, ir net ne laikinoj kai kada turi didelių pliusų thumbup.gif lotuliukas.gif O į savo žinomas točkes neisiu - karantinas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 24 gegužės 2009 - 22:02
karantinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geriausias dienos anekdotas photo.gif first.gif beja pas bobulkas turgeliuose būna įdomesnių.. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 22:53)
Norit paerzinsiu??? blush2.gif vilniuj ukmergės g. senukuose,mano manymu neblogų tuoj pražysiančių amarilių yra  mirksiukas.gif ir dar kažkur mačiau,bet neatgaminu-kai pamatysiu parašysiu  4u.gif  norit??? noooorit  lotuliukas.gif  tongue.gif

As dabar nenoriu as turiu pasakisko grozio zieda, jau isimylejau juodai juodai, wub.gif wub.gif wub.gif
Gaila, kad fotikas nusibaige, nu bet ka padarysi
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 23:44)
Aisku tada man tokia gele netinka, nes ji pas mane neissikleistu, labai jau megstu saviskias cipinet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš sėklas musėt nugrabaliojau nes nesudygo lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi netinka schmoll.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 25, 00:14)
As dabar nenoriu

aga patikėjau g.gif vienos gana blush2.gif bajeristės lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip jums toki grozi turint gali trumpan neapsiramint (foto telefonu daryta) kokybes nera, bet isivaizduokit tikrovej kokio grozio wub.gif wub.gif wub.gif Ziedas labai labai didelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 gegužės 2009 - 22:26
QUOTE(teska @ 2009 05 25, 00:21)
Kaip jums toki grozi turint gali trumpan neapsiramint (foto telefonu daryta) kokybes nera, bet isivaizduokit tikrovej kokio grozio  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ziedas labai labai didelis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif sutinku fantastiška,bet vienos mažai blush2.gif matėt pardavimuose kliviją laivitė parduoda... 4u.gif
Atsakyti
Teska, jau ir aš užsimaniau amarilio blush2.gif Mačiau seniuose nukainuotų, sakau, gal jie ten būna geri, tik, kad pražydėję? Kaip manai, ar verti dėmesio? Dar tokie svogūnai kaip gero cibulio, pasodinti vazonėliuose g.gif
Varna575, ale prijuokinai su tuo savo kyciumi, geras kadras ar ne biggrin.gif Maniškis tai tik smidrą kankina, bet anas jam ir nupirktas.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 25, 08:23)
Teska, jau ir aš užsimaniau amarilio  blush2.gif Mačiau seniuose nukainuotų, sakau, gal jie ten būna geri, tik, kad pražydėję? Kaip manai, ar verti dėmesio? Dar tokie svogūnai kaip gero cibulio, pasodinti vazonėliuose  g.gif
Varna575, ale prijuokinai su tuo savo kyciumi, geras kadras ar ne  biggrin.gif Maniškis tai tik smidrą kankina, bet anas jam ir nupirktas.

As senukuose pirkau, tai buvo ipuves ir prazydo visai ne tokia spalva, gavos tradicinis raudonas doh.gif
Sitas zemes ukio parodoj, kur zemkej buvo pirktas, tai turejo biski kitoks buti, bet ir labai geras gavos.
Taip vieno mazai pas mane antras zydi, tik stiklinej, ir dar vienas tuoj tuoj prazys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vaziuosiu ir as kada i stoties turgu, ten man sake, kad bobulka prekiauja jau zydinciais, tai idomu labai, tik kas vaziavo jos dar nerado schmoll.gif Lauksiu ziniu amariliu temoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tada greitai leksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano suo tik dracena, ir klivija, dar lavongele patvarke, tai tik klivija isgyveno verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 24, 23:33)
thumbup.gif sutinku fantastiška,bet vienos mažai  blush2.gif  matėt pardavimuose kliviją laivitė parduoda... 4u.gif

Maciau ir net parasiau, bet ne geltona tai kazkaip apseisiu g.gif Net ir as susilaikyt moku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti