Oi kaip veikia abstinencija mane... ziauriai,nuo savo dziungliu toli ir cia nieko pavaidint negaliu
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 23:21)
Kaip jums toki grozi turint gali trumpan neapsiramint (foto telefonu daryta) kokybes nera, bet isivaizduokit tikrovej kokio grozio
Ziedas labai labai didelis

Vajetau koks grožis
Jergau, jau tikrai nereikėjo man čiupinti tų mimozos sėklų, o dabar galiu kad ir aborigenų lietaus šokį šokti - nesudygs
QUOTE(varna575 @ 2009 05 25, 17:33)
Vajetau koks grožis
Bet aš stipri
, man dieta
, jei taip ir toliau - tai gręsia ir namų areštas
Jergau, jau tikrai nereikėjo man čiupinti tų mimozos sėklų, o dabar galiu kad ir aborigenų lietaus šokį šokti - nesudygs
Kompensacijai matyt reiks į turgaus augalų zoną (kuri šiuo metu yra uždrausta teritorija
) varyt

Isivaizdavau moteriske aplink vazona striksincia ir burbancia umba caka umba caka
O kur tau dar neuzdraustos zonos? Man tai siuo metu nera draudziamu zonu,nes as labai puikiai laikausi
QUOTE(teska @ 2009 05 25, 17:40)
Isivaizdavau moteriske aplink vazona striksincia ir burbancia umba caka umba caka
O kur tau dar neuzdraustos zonos? Man tai siuo metu nera draudziamu zonu,nes as labai puikiai laikausi

Neuždrausta zona - sandėliukas
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 25, 16:26)
Oi kaip veikia abstinencija mane... ziauriai,nuo savo dziungliu toli ir cia nieko pavaidint negaliu

Aš pagaliau nusipirkau savo išsvajotą skindapą, tik mažesnis
ir pigesnis

Ir dar vieną įdomią gėlytę auginu, kaladis vadinasi. Pavasarį nusipirkau gumbelį, išleido vieną lapą ir tokį lyg žiedą ir sustojo augti, paskui žiedas išsiskleidė, bet nužydėjo labai greit per kokias dvi dienas. Dabar jau pradeda auginti dar vieną lapą.
Gal kas auginat tokią gėlytę ir pasidalinsite patirtimi

Ir dar vieną įdomią gėlytę auginu, kaladis vadinasi. Pavasarį nusipirkau gumbelį, išleido vieną lapą ir tokį lyg žiedą ir sustojo augti, paskui žiedas išsiskleidė, bet nužydėjo labai greit per kokias dvi dienas. Dabar jau pradeda auginti dar vieną lapą.
Gal kas auginat tokią gėlytę ir pasidalinsite patirtimi
QUOTE(Aderaa @ 2009 05 25, 17:50)
Ir dar vieną įdomią gėlytę auginu, kaladis vadinasi.
Kokia graži
Aderaa kokia idomi gelyte labai faina
As tai vis dar su tais vildagiais uzsiimu, ziuriu ziuriu nuotraukas, neisirenku kokiu noriu
Tiksliau noriu visu, tik visiems pinigu neturiu
As tai vis dar su tais vildagiais uzsiimu, ziuriu ziuriu nuotraukas, neisirenku kokiu noriu
Aderaa na jau gėlės
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 23:04)
Aderaa na jau gėlės
Baik jau viena diena ramiai praejai, tai tik todel, kad nieko gero i akis nekrito
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 23:28)
Prisitemsi groziu visokiu, o man badaujanciai zudytis reikes