Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Oi kaip veikia abstinencija mane... ziauriai,nuo savo dziungliu toli ir cia nieko pavaidint negaliu ohmy.gif sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 23:21)
Kaip jums toki grozi turint gali trumpan neapsiramint (foto telefonu daryta) kokybes nera, bet isivaizduokit tikrovej kokio grozio  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ziedas labai labai didelis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vajetau koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif Bet aš stipri verysad.gif , man dieta verysad.gif , jei taip ir toliau - tai gręsia ir namų areštas doh.gif lotuliukas.gif
Jergau, jau tikrai nereikėjo man čiupinti tų mimozos sėklų, o dabar galiu kad ir aborigenų lietaus šokį šokti - nesudygs schmoll.gif lotuliukas.gif Kompensacijai matyt reiks į turgaus augalų zoną (kuri šiuo metu yra uždrausta teritorija verysad.gif ) varyt thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 25, 17:33)
Vajetau koks grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif Bet aš stipri  verysad.gif , man dieta verysad.gif , jei taip ir toliau - tai gręsia ir namų areštas doh.gif  lotuliukas.gif
Jergau, jau tikrai nereikėjo man čiupinti tų mimozos sėklų, o dabar galiu kad ir aborigenų lietaus šokį šokti - nesudygs schmoll.gif  lotuliukas.gif Kompensacijai matyt reiks į turgaus augalų zoną (kuri šiuo metu yra uždrausta teritorija verysad.gif ) varyt thumbup.gif  lotuliukas.gif

Isivaizdavau moteriske aplink vazona striksincia ir burbancia umba caka umba caka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kur tau dar neuzdraustos zonos? Man tai siuo metu nera draudziamu zonu,nes as labai puikiai laikausi cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 25, 17:40)
Isivaizdavau moteriske aplink vazona striksincia ir burbancia umba caka umba caka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
O kur tau dar neuzdraustos zonos? Man tai siuo metu nera draudziamu zonu,nes as labai puikiai laikausi  cool.gif  cool.gif  cool.gif

Neuždrausta zona - sandėliukas tongue.gif Sėdi sau, nieko negirdi, nieko nematai ir širdies neskauda rolleyes.gif Jau kokia esu bevalė doh.gif Pati žinau, kad butas neguminis, o parsitemtas šienas blink.gif nevalgis - vis tiek - pamatau ir noriu doh.gif Nors šiokia tokia pažanga yra - pusė mėnesio kaip neperku pahiros schmoll.gif , nes taip ir nerandu kur galėčiau ją pastatyti g.gif O taip noriuuuu doh.gif kad net rimtai žadu atsisakyti bugenvilijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 25, 16:26)
Oi kaip veikia abstinencija mane... ziauriai,nuo savo dziungliu toli ir cia nieko pavaidint negaliu ohmy.gif  sad.gif  doh.gif

console.gif nieko, grįžus atsiimsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pagaliau nusipirkau savo išsvajotą skindapą, tik mažesnis blush2.gif ir pigesnis cool.gif

user posted image

Ir dar vieną įdomią gėlytę auginu, kaladis vadinasi. Pavasarį nusipirkau gumbelį, išleido vieną lapą ir tokį lyg žiedą ir sustojo augti, paskui žiedas išsiskleidė, bet nužydėjo labai greit per kokias dvi dienas. Dabar jau pradeda auginti dar vieną lapą.

Gal kas auginat tokią gėlytę ir pasidalinsite patirtimi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 05 25, 17:50)
Ir dar vieną įdomią gėlytę auginu, kaladis vadinasi.

Kokia graži bigsmile.gif , nesu mačiusi tokių.
Atsakyti
Aderaa kokia idomi gelyte labai faina wub.gif wub.gif wub.gif
As tai vis dar su tais vildagiais uzsiimu, ziuriu ziuriu nuotraukas, neisirenku kokiu noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiksliau noriu visu, tik visiems pinigu neturiu doh.gif
Atsakyti
assa.gif didis.gif O aš šiandien parduotuvėse buvau ir nieeeeko neparsinešiau thumbup.gif Šaunuolė kokia wub.gif O ryt ir vėl eisiu blush2.gif lotuliukas.gif gal ir vėl nepirksiu g.gif bigsmile.gif
Aderaa na jau gėlės wub.gif tik ligoniam ir rodyt doh.gif blush2.gif ko gero ir man tokių reikia g.gif jei orchių gražių ryt nerasiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 23:04)
assa.gif  didis.gif O aš šiandien parduotuvėse buvau ir nieeeeko neparsinešiau  thumbup.gif Šaunuolė kokia  wub.gif O ryt ir vėl eisiu  blush2.gif  lotuliukas.gif gal ir vėl nepirksiu  g.gif  bigsmile.gif
Aderaa na jau gėlės  wub.gif  tik ligoniam ir rodyt  doh.gif  blush2.gif ko gero ir man tokių reikia  g.gif jei orchių gražių ryt nerasiu  blush2.gif

Baik jau viena diena ramiai praejai, tai tik todel, kad nieko gero i akis nekrito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ziurek kokia fainuole pamatysi ryt ir as begsiu medziot, bo jau neatsimenu, kada buvau, jau gal kokia trecia savaite jokiu pirktiniu kvietku cool.gif cool.gif cool.gif Laikykis ir as gal pagysiu, o kai parodai groziu, tai nors mirk kaip noriu, net labiau nei ... po ilgesnio bado blush2.gif
Atsakyti
g.gif bet aš ir vakar nieko nepirkau...(t.y.sekmadienį).. thumbup.gif apie tris savaites tokio bado tai nei košmarų nenoriu susapnuot... schmoll.gif jau ir MB ką negero įtartų...vis apsidairo gryžęs... doh.gif jei ką naujo pamato-vadinasi neburbėsiu-šiandien ramiai tv gali žiūrėt.. blush2.gif tai va ir paklausė kodėl nieko nepirkau(galvoje tai nžn.ką turėjo)..?? eisiu ryt bent apžiūrėti-pastebėjau,kad ir nuo to smagiau būna-daug jau turiu,o vienodų nenoriu...naujienų ne kasdien būna blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 23:28)
g.gif bet aš ir vakar nieko nepirkau...(t.y.sekmadienį).. thumbup.gif  apie tris savaites tokio bado tai nei košmarų nenoriu susapnuot... schmoll.gif jau ir MB ką negero įtartų...vis apsidairo gryžęs... doh.gif jei ką naujo pamato-vadinasi neburbėsiu-šiandien ramiai tv gali žiūrėt.. blush2.gif tai va ir paklausė kodėl nieko nepirkau(galvoje tai nžn.ką turėjo)..?? eisiu ryt bent apžiūrėti-pastebėjau,kad ir nuo to smagiau būna-daug jau turiu,o vienodų nenoriu...naujienų ne kasdien būna  blush2.gif  mirksiukas.gif

Prisitemsi groziu visokiu, o man badaujanciai zudytis reikes doh.gif lotuliukas.gif Vat mano deboros jau antras ziedukas skleidziasi, jau visi trys amarilio ziedai issiskleide, tas kitas jau nuzydejo, bet tuoj zydes Lady Jane, tai va kaip ir turiu kol kas atgaivos, o medzioklei litu nera, reikia fotiko, reikia masinos, reikia printerio, tai va geles jau tris savaites manes laukia doh.gif
Atsakyti